Tin- tin, Sadi Zitlali - fotkes labai patiko
Pabandziau ir as su j/b pazaisti Zitlali, aciu uz pagalba Man veiduko sviesesnio noretusi, bet jeigu sviesinu veiduka, tai svieseja ir visa nuotrauka ir isdegimai gaunasi Dangus jau ir cia gavosi isdeges, bet manau, kad visai tinka cia jis...
panos gal zinot kiek koks paprastas fotomodelis kainuoja? mergina arba siaip kokia mergina su patirtim bunant foto modeliu , nebutinai profesionali gal kam bus idomu, pazengusios linka dave http://www.biteplius....1-=(1459836257
Tiny manrods geras j/b
Tiny manrods geras j/b
Labas vakaras
fantastika
JulieTa, malonu, kad patiko
Will, man irgi atrodo, kad antroje maziau triuksmu
Tiny, man tai nepatinka tas zmogeliukas desineje, o siaip
ir savo viena darba rodau, na, ne vasariska, bet noreciau kritikos
History vs modern
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 03, 15:53)
Cia viena.. kaip j/b
fantastika
JulieTa, malonu, kad patiko
Will, man irgi atrodo, kad antroje maziau triuksmu
Tiny, man tai nepatinka tas zmogeliukas desineje, o siaip
History vs modern
tin tin o ka butent parodyti norejai? namai griuna i kaire... tie pliki medziai... tiesiog pykst pokst, be dvasios nuotrauka, tokia, kokia matome pro masinos langa subtilumo kazkokio ner.. na, gal jo ne visad ir reikia... bet, nematau sioje nuotraukoje nieko nieko pabrezto, savito, isryskinto ar nuslopinto... manau nuotraukos turi kelti kazkokias emocijas, priversti susimastyti, pasipiktinti, sujaudinti ar pan... o cia kazkaip nieko naujo ko nemaciau sia ziema tikiuosi supranti ka turiu omenyje siaip uz ko akis kliuna, tai kad namu stogai brezia horizontalia linija nuotraukoje, taip dangus ir uzpildytas plotas dalijamas lygiai pusiau.... beja apie pavadinima... sis namas nera modernus, sis pastatas yra buve rumai vieno didiko
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 03, 21:53)
tin tin o ka butent parodyti norejai? namai griuna i kaire... tie pliki medziai... tiesiog pykst pokst, be dvasios nuotrauka, tokia, kokia matome pro masinos langa subtilumo kazkokio ner.. na, gal jo ne visad ir reikia... bet, nematau sioje nuotraukoje nieko nieko pabrezto, savito, isryskinto ar nuslopinto... manau nuotraukos turi kelti kazkokias emocijas, priversti susimastyti, pasipiktinti, sujaudinti ar pan... o cia kazkaip nieko naujo ko nemaciau sia ziema tikiuosi supranti ka turiu omenyje siaip uz ko akis kliuna, tai kad namu stogai brezia horizontalia linija nuotraukoje, taip dangus ir uzpildytas plotas dalijamas lygiai pusiau.... beja apie pavadinima... sis namas nera modernus, sis pastatas yra buve rumai vieno didiko
na, minties tai istikro nera... o del to namo tai nezinojau to ir norejau, ka butent parasei- patinka/nepatinka, idomu/neidomu, is technines puses kazka. aciu tau labai
tin tin tu tik atsirink kritika, nepriimk visko kaip uz gryna piniga. As nesu profas, tik pradziamoksle, tad yra be galo daug dalyku kuriu neismanau, tiesa pasakius as tik pradedu pazinti kas tai ta fotografija ir su kuo valgoma.. ir tai... keistai jauciuosi patarinedama, kai pati mokausi tik norejau pasakyti, kad as galiu ir nusisneketi
QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 03, 21:29)
Na, gal cia meno ir nera, bet man vaizdelis neblogas
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 03, 22:14)
tin tin tu tik atsirink kritika, nepriimk visko kaip uz gryna piniga. As nesu profas, tik pradziamoksle, tad yra be galo daug dalyku kuriu neismanau, tiesa pasakius as tik pradedu pazinti kas tai ta fotografija ir su kuo valgoma.. ir tai... keistai jauciuosi patarinedama, kai pati mokausi tik norejau pasakyti, kad as galiu ir nusisneketi
na jau nusisneketi... labai saunu, kad sakai, ka matai ir darydama labai puikias nuotraukas vargiai prasautum komentuodama tokias kaip manosios
Tiny,