Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

QUOTE(Tiny @ 2009 06 03, 14:56)
As tik pasiziuriu i tas skaidrias gilias akis tavo nuotraukose ir paskestu jose wub.gif Kokia cia dar kritika...  smile.gif Fokusas tarp akyciu buvo nukreiptas?

drinks_cheers.gif

beje,gavau knygos apie PS kompini varianta. Tai ten 220 lapu unsure.gif

dabar toks nemoksiskas klausimas, j/b jus su PS darote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 03 birželio 2009 - 15:20
QUOTE(žmogiukas @ 2009 06 03, 14:35)
jo, ir labai liuks, kad moko  mirksiukas.gif bet man juokas ima, kaip ji mustruoja visus biggrin.gif

saunuole InesaS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

as nebemustruoju -apsileidau...dar ir fotografavimo juoda krize verysad.gif verysad.gif nei viena saviske foto neitinka verysad.gif

QUOTE(Will @ 2009 06 03, 14:42)

Dedu savo žiedelius  ax.gif

labai triuksmauja doh.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 03, 14:53)

Cia viena.. kaip j/b  g.gif

eik tu sau blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu visoms uz komentarus 4u.gif
fotografuota apsiniaukusia diena, dangus tokios spalvos ir buvo smile.gif j/b daryt nemoku, PS dar neturiu blush2.gif Pabandziau tureklus visai nukirpt, kaip dabar? g.gif
user posted image

Zitlali, tavo nuotraukos man labai grazios 4u.gif Vaikas irgi nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 03, 16:03)
man tik del j/b idomu  g.gif

Man j/b patinka smile.gif Isduok paslapti, kaip tu ta j/b padarai, kokius irankius naudoji? ax.gif

QUOTE(ich @ 2009 06 03, 16:25)
Pabandziau tureklus visai nukirpt, kaip dabar? g.gif

Geriau, tik dabar formatas nelabai tinkamas, bet ziurisi tikrai geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 03, 15:53)
Cia viena.. kaip j/b  g.gif

gražu thumbup.gif

QUOTE(ich @ 2009 06 03, 15:55)
Ziurineju internete foto, taip viskas grazu rolleyes.gif
Dedu viena, kaip cia kompozicija? blush2.gif

Man ta dalis turėklo dešinėje schmoll.gif bet jį nukirpus, tas kitas vienišas "ne į temą" lieka g.gif kažkaip negerai unsure.gif

Dėl mažinimo... man tas grūdas atsiranda dar neįkėlus į internetą, sumažinu, išsaugau ir yra blink.gif Darau taip- saugau 600x400 ir save for web , seniau keldavau nemažintas į photobucket, bet jis labai daug kokybės pasiima, tai pradėjau pati mažinti unsure.gif Bet man labai įdomu dėl kompozicijos blush2.gif kaip nufotkinti būtent tuos žiedus, gal gražiai žiūrėtųsi ax.gif
Vėliau pamėginsiu į fotki ir pjotobucket įkelti, dabar vis nutrūksta kėlimas blink.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Nu merginos jumi ir greitos, turesiu darbo kol perskaitysiu viska doh.gif
O mes neseniai tik su seimyna is ligonines grizom, visa seima Roto virusas paguldes buvo... verysad.gif
Tai dabar prasau mane apsviesti kas kaip.Kokia Nd dabar daromi ir kokia savaites tema vystoma?
As dar ir wb neatsisakiciau blush2.gif Jauciu tokia viena telikau veluojanti ax.gif
Bet dar kazkaip nekyla ranka imti fotoaparata.... Ir apskritai nera jokios nei fantaziojs nei polekio ka daryti... Kol gulejom ligoninej siemoj nelaime ivyko ir net neturejau progos artimo zmogaus i paskutine kelione palydeti... angel_sadangel.gif
Tai gal niekas per daug nesupyks jei as dar kokia sav su wb uztemsiu,a?
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 03, 16:18)
eik tu sau blink.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif
man krize i diena po 5is kartus istinka kai nesigauna kaip noriu doh.gif

QUOTE(ich @ 2009 06 03, 16:25)
Zitlali, tavo nuotraukos man labai grazios 4u.gif Vaikas irgi nuostabus wub.gif

4u.gif aciu, zinai, o gal tu koju visai nereikia g.gif bet tikrai nzn.. gal kirpciau as vaikui iki puses g.gif bet nesu tikra... gal ir nereikia, gal kitos pakomentuos 4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 03, 16:29)
Man j/b patinka  smile.gif Isduok paslapti, kaip tu ta j/b padarai, kokius irankius naudoji? 

verciu i j/b tada gradient map ir paskui shadow/highlight...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 03, 16:53)
verciu i j/b tada gradient map ir paskui shadow/highlight...

o kaip butent verti i j/b? nes jei ps, tai as iskarto spaudziu gradient map ir pasivercia ir reguliuoji ten jau kaip nori pagal save toliau, o tu kaip nors dar kitaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 03, 18:51)
o kaip butent verti i j/b? nes jei ps, tai as iskarto spaudziu gradient map ir pasivercia ir reguliuoji ten jau kaip nori pagal save toliau, o tu kaip nors dar kitaip?  unsure.gif

as ziuriu pagal foto, ne visad gradient map darau, kartais darau mode-grayscale, buna toks pilkesnis ir tada einu i shadow/highlight ir pastumdau tada.. aj zinok visaip darau, tada kai priburiu isjungiu ir paziuriu po kurio laiko, bo jei iskart dedu i cia tai buna kad visai nepataikau, akys neberodo smile.gif kartais action'us pritaikau ir eidama atgal kelis zingsnius istrinu ir tada dar pati pareguliuoju.. vienzo maklinu per visus galus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 03, 15:42)
              Dedu savo žiedelius  ax.gif

man per daug triuksmo 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 03, 15:53)

labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 03, 19:13)
................ vienzo maklinu per visus galus  doh.gif

v.z gerai maklini hihihi.gif, nes gerai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 03 birželio 2009 - 18:33