Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

QUOTE(Valetta @ 2009 06 03, 15:21)

2. kazkas juk turi ir taip pamokyt  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

jo, ir labai liuks, kad moko mirksiukas.gif bet man juokas ima, kaip ji mustruoja visus biggrin.gif
Atsakyti
Kūlverstukas,ne,ne viskas gerai,tik negaliu pasiziureti kokie nustatymai buvo kai foto darei. doh.gif O pasleti ta info gali tik zinodamas,kad slepi.Nors mano muilinycios irgi nerodo.Ai,tiek,to,nesi is tu mokiniu kuriuos reiketu sekti lotuliukas.gif As uzskaitau tavo ND mirksiukas.gif
kitten`,na dabar tai liuks thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(žmogiukas @ 2009 06 03, 14:35)
jo, ir labai liuks, kad moko  mirksiukas.gif bet man juokas ima, kaip ji mustruoja visus biggrin.gif

blush2.gif
Atsakyti
Graži Tiny išgirtoji nuotrauka bigsmile.gif Ir avataras wub.gif wub.gif wub.gif

Dedu savo žiedelius ax.gif
user posted image

user posted image

čia truputį iš toliau, bendras vaizdas lotuliukas.gif
user posted image

Labiau prizoom'inti neišeina verysad.gif nebežinau kaip įdomiau nufotografuoti, kad gerai žiūrėtųsi g.gif

P.S. kaip jūs mažinat fotkes? Man sumažinus ir išsaugojus atsiranda grūdėtumas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 03 birželio 2009 - 14:43
QUOTE(Will @ 2009 06 03, 14:42)

P.S. kaip jūs mažinat fotkes? Man sumažinus ir išsaugojus atsiranda grūdėtumas  blink.gif

As nemazinu,keliu i fotki.com, automatiskai sumazina
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 03, 15:42)
1. Graži Tiny išgirtoji nuotrauka  bigsmile.gif  Ir avataras  wub.gif  wub.gif  wub.gif
2. Dedu savo žiedelius  ax.gif
3. P.S. kaip jūs mažinat fotkes? Man sumažinus ir išsaugojus atsiranda grūdėtumas  blink.gif

1. Aciu 4u.gif
2. Tikrai labai daug triuksmo (teisingai turbut ivardijau g.gif cia tas pats kas grudas ane?) Vien del to jau nuotrauka nesiziuri, nors spalvos gana ryskios...
3. As mazinu su PS ir keliu i photobucket'a 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 03, 14:37)
Kūlverstukas,ne,ne viskas gerai,tik negaliu pasiziureti kokie nustatymai buvo kai foto darei. doh.gif O pasleti ta info gali tik zinodamas,kad slepi.Nors mano muilinycios irgi nerodo.Ai,tiek,to,nesi is tu mokiniu kuriuos reiketu sekti lotuliukas.gif As uzskaitau tavo ND mirksiukas.gif

Neslepiu nustatymu schmoll.gif
Aciu uz uzskaityma 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif

Visa diena vargstu su nustatymais fotiko, niekaip negaunu idealiu spalvu doh.gif atsibodo... bet ikelsiu kelias fotkes kai aptvarkysiu smile.gif

Cia viena.. kaip j/b g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 birželio 2009 - 14:53
Ziurineju internete foto, taip viskas grazu rolleyes.gif
Dedu viena, kaip cia kompozicija? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 03, 15:53)
Cia viena.. kaip j/b  g.gif

As tik pasiziuriu i tas skaidrias gilias akis tavo nuotraukose ir paskestu jose wub.gif Kokia cia dar kritika... smile.gif Fokusas tarp akyciu buvo nukreiptas?
Atsakyti
Keliu savo WB prie apšvietimo.

1. Auto WB
user posted image

2. Lemputė
user posted image

3. Custom
user posted image

Ar užskaitot? blush2.gif
Atsakyti
Pamaiva, as tai uzskaitau 4u.gif
QUOTE(ich @ 2009 06 03, 15:55)
Ziurineju internete foto, taip viskas grazu rolleyes.gif
Dedu viena, kaip cia kompozicija? blush2.gif

Butu gerai, jeigu tu geleziuku nesimatytu mirksiukas.gif Tada dar noretusi truputi dangaus daugiau, bet lentu maziau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 03 birželio 2009 - 15:02
QUOTE(ich @ 2009 06 03, 15:55)
Dedu viena, kaip cia kompozicija?

Tureklai maiso ir man zinai, nlb kazkaip ziurisi tai, kad vaikas ir tie zmones ar kas ten toli yra kadro centre... kirpk gal desines... bet tas tureklas tada nei sis nei tas g.gif nzn net... ir spalvos lb 'lietuviskos' papilkeje viskas...gal j/b geriau butu... as perfotografuociau 4u.gif bet ideja yra bigsmile.gif liux, tik igyvendint pabandyciau dar karteli smile.gif dar pastebejau, kad dangaus ir lieptuko tiek pat 'atkirpai'.. medziai horizonte kreiveja... norisi tu proporciju kitokiu ax.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 03, 15:56)
Fokusas tarp akyciu buvo nukreiptas?

aha.. bet ner lb astrus kadras... padrebejo ranka ir seselis po kaklu toks tamsus.. man tik del j/b idomu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 birželio 2009 - 15:16