Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

QUOTE(Tiny @ 2009 06 03, 08:41)
O kur cia fotografuota? Cia plytos matosi? ax.gif

Plytos ax.gif cia murine tvora, ji tokia aukstejanti istrizai, nes gatve irgi i kalniuka kyla

QUOTE(ich @ 2009 06 03, 09:15)
Labai grazi sita nuotrauka, balsavau kazkada uz ja ax.gif  rolleyes.gif

QUOTE(bonda @ 2009 06 03, 09:57)
grazu wub.gif
blykstes reikia blysktes fotkinant lasus mirksiukas.gif

dekui ax.gif buvau tik ismokus rankini fokusa blush2.gif ir paskaicius teorijos blush2.gif

O del blykstes- kartojuos- kazkodel fotikas numazina islaikyma ijungus blykste doh.gif ir gaunasi kaip kazkam, kad atrodo kylantys lasiukai doh.gif reik vel instrukcija skaityt, gal ka rasiu g.gif o gal tiesiog fotikui sviesos uztenka ir del to numazina? g.gif ant islaikymo rezimo ar tureciau reguliuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 03, 11:51)
O del blykstes- kartojuos- kazkodel fotikas numazina islaikyma ijungus blykste  doh.gif ir gaunasi kaip kazkam, kad atrodo kylantys lasiukai  doh.gif reik vel instrukcija skaityt, gal ka rasiu  g.gif o gal tiesiog fotikui sviesos uztenka ir del to numazina?  g.gif ant islaikymo rezimo ar tureciau reguliuoti  doh.gif

Ir visos foto gaunasi kylantys?Na man buvo keliatas kadru tokiu,bet as keiciau atstuma,kampa fotografavimo ir jau nepagavau tu graziuju lasiuku.Prie nustatymu tikrai nelindau g.gif
Papildyta:
kitten`,as uzkaitau tavo ND mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 03, 10:48)
Idesiu ir as svao senus lasiukus.Dabar taip gerai matau klaidas doh.gif Darbu su PS spragos akivaizdzios lotuliukas.gif Nu bet vistiek miela,nes niekada negalvojau,kad taip sugebesiu

nematau jokio PS blush2.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 06 03, 10:56)
Ir visos foto gaunasi kylantys?Na man buvo keliatas kadru tokiu,bet as keiciau atstuma,kampa fotografavimo ir jau nepagavau tu graziuju lasiuku.Prie nustatymu tikrai nelindau g.gif
Papildyta:

kur su blykste- kylantys, kur be- normaliai, tai lauke saulei svieciant pakako sviesos be blykstes, bet va su blykste susimazina kazkodel islaikymas unsure.gif bandysiu dar 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

atsinesu ir as savo senus lasus ax.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
Na ir vis tik dar vienas portretukas unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 03 birželio 2009 - 12:00
QUOTE(Rico @ 2009 06 03, 11:58)
kur su blykste- kylantys, kur be- normaliai, tai lauke saulei svieciant pakako sviesos be blykstes, bet va su blykste susimazina kazkodel islaikymas  unsure.gif bandysiu dar  4u.gif

O bandei atstuma keisti?Pabandyk is arciau.Pas mane juk irgi muiline.Turi iseiti norlaus lasai mirksiukas.gif
Papildyta:
boruzka,apie portreta... g.gif Vienjatavimas mano akims cia nelabai vykusiai ziurisi,seselis einantis per barzda nereikalingas.Desnys zandas,kaktos puse gerokai padege.Tie zali blikai ir tas juodas apvedimas nu man labai netinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 03, 11:57)

drinks_cheers.gif pas mane tas pats 4u.gif kai ne zoominu tai ir fleidzia 3.2 padaryti smile.gif

o del blykstes pas mane zinokit irgi jai dienos sviesoi ijungiu blykste tai iskart islaikymas sumazeja g.gif
bonda, ziurejau per discovery velai vakare, gaila uzmigau, iki galo nedaziurejau, bet minsiu pagavau, dabar tik igivendinti jas reikia blush2.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 06 03, 11:57)
taigi vasara, galima ir lauke pasitaskit  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 06 03, 12:48)

Idesiu ir as svao senus lasiukus.Dabar taip gerai matau klaidas doh.gif Darbu su PS spragos akivaizdzios lotuliukas.gif Nu bet vistiek miela,nes niekada negalvojau,kad taip sugebesiu

labai grazi karuna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 03, 12:15)
Tie zali blikai ir tas juodas apvedimas nu man labai netinka blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
del apvedimo sutinku , isdegima taippat matau , o va blikai man kaip tik cia patinka, nes jo akys zalios wub.gif wub.gif butent tomis zaliomis akimis jis mane uzbure rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 06 03, 12:31)
del apvedimo sutinku , isdegima taippat matau , o va blikai man kaip tik cia patinka, nes jo akys zalios  wub.gif  wub.gif  butent tomis zaliomis akimis jis mane uzbure  rolleyes.gif  wub.gif

Nelabai matosi,kad akys su blikais deretusi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 03 birželio 2009 - 12:34

labai grazu, ypac, kai man dar taip graziai neiseina blush2.gif
QUOTE(inesaS @ 2009 06 03, 12:56)

aciuks.gif tai jau galiu laikyt uzskaityta? ar dar laukt bent vieno patvirtinimo? blush2.gif
Atsakyti
boruzka, simpatiskas vyrukas, daugiau nieko negaliu pakomentuoti biggrin.gif O jeigu idetum varianta be tu juodu sonu? g.gif Man tie blikai graziai visai ziurisi. Ir zalias akis jau isivaizduoju, kai parasei, siaip tai nesimato smile.gif
Papildyta:

Grazi sita bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kitten` @ 2009 06 03, 13:53)
aciuks.gif tai jau galiu laikyt uzskaityta? ar dar laukt bent vieno patvirtinimo? blush2.gif

Man tinka irgi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 03 birželio 2009 - 13:30
ND su naturaliu apsvietimu

Auto
user posted image
Debeselis
user posted image
Custom
user posted image
Atsakyti