Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

QUOTE(Rico @ 2009 06 03, 10:02)
zanos musyte patiko  ax.gif
as esu taip darius- maza ryskumo zona, sufokusuoji i ta objekta, tai ir pries, ir po fonas isplautas gaunas, net atidizau ziurint matosi koks plotas sufokusuotas
man tai patinka tas neryskus zalias fonas  rolleyes.gif
idedu  blush2.gif

Labai grazi sita nuotrauka, balsavau kazkada uz ja ax.gif rolleyes.gif

Bonda, antras lasas koks didelis ir ryskus bigsmile.gif
Atsakyti
bonda lasai bigsmile.gif cia patalpoj fotkinai? Kaip isgauni toki ryskuma?
Atsakyti
nieko blatno cia tie lasai -sakau be minties -cia jau minusas tongue.gif siaip parodziau paskatint jus nenusimint mirksiukas.gif bet aciu vis tiek wub.gif
QUOTE(Rico @ 2009 06 03, 09:02)

as esu taip darius- maza ryskumo zona, sufokusuoji i ta objekta, tai ir pries, ir po fonas isplautas gaunas,

grazu wub.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 06 03, 09:35)

vakar puse pirmos namkties ziurejau per tw kaip tik laida apie laselius smile.gif ju filmavima suletinant, tai panasiai ir su fotiku galima daryti  blush2.gif  bet bijau kad tokia pliurze namie bus  biggrin.gif

per ka ziurejai? bigsmile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 03, 10:05)

drinks_cheers.gif gerai, kad ne viena, nes pamaniau, kad jau liudna man  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif mianas dalykas idomus lotuliukas.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 06 03, 10:08)

Bonda, kokie šitos foto nustatymai?  ax.gif Man patiko.

f-3,2, islaikymas 1/50, blykste aisku mirksiukas.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 03, 10:26)
bonda lasai  bigsmile.gif cia patalpoj fotkinai? Kaip isgauni toki ryskuma?

taip cia virtuvej ir vonioj tongue.gif lotuliukas.gif blykstes reikia blysktes fotkinant lasus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 03, 10:35)

vakar puse pirmos namkties ziurejau per tw kaip tik laida apie laselius smile.gif ju filmavima suletinant, tai panasiai ir su fotiku galima daryti  blush2.gif  bet bijau kad tokia pliurze namie bus  biggrin.gif

taigi vasara, galima ir lauke pasitaskit mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 03, 11:26)
bonda lasai  bigsmile.gif cia patalpoj fotkinai? Kaip isgauni toki ryskuma?

tikrai bondos lasai wub.gif super kokybe thumbup.gif
Atsakyti
Sadi ir bondos lasai bigsmile.gif wub.gif wub.gif Negaliu atsiziuret biggrin.gif
Papildyta:
ND 3. Zoominu
18 mm
user posted image
35 mm
user posted image
55 mm
user posted image

Fiziskai arteju
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 03, 10:57)
f-3,2, islaikymas 1/50, blykste aisku mirksiukas.gif

Ačiū aciuks.gif
dar man klausimas. mano objektyvas AF-S DX NIKKOR 18-105MM F/3.5-5.6G ED VR. bet tai man dažniausiai mažiausia diafragma kuria galiu nustatyti ant diafragmos rezimo buna F/5,6, nors kai labai šviesu galiu nusistatyti ir F/3,5, o kai noriu lašus fotkint, tai nu niekaip man tokios diafragmos neina nusistatyt?
Ir kvailas klausimas, fotkinai M režimu?
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 03, 11:27)

dar man klausimas. mano objektyvas AF-S DX NIKKOR 18-105MM F/3.5-5.6G ED VR. bet tai man dažniausiai mažiausia diafragma kuria galiu nustatyti ant diafragmos rezimo buna F/5,6, nors kai labai šviesu galiu nusistatyti ir F/3,5, o kai noriu lašus fotkint, tai nu niekaip man tokios diafragmos neina nusistatyt?

del veidrodziu as nezinau blush2.gif bet nezuminus nieko -lyg turetu nusistatyt ir 3,5 g.gif
tada as fotkindavau beveik visada ant A -diafragmos pirmumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas,

Nematau Tiny išgirtojo pajūrio verysad.gif Gal vėliau, nes dabar internetas nuo vakar vakaro dingęs gun_bandana.gif pasijungiau bitės mobilųjį, bet jis vos veikia gun_bandana.gif
Ryte bandžiau fotkinti rododrandrą lauke, kai internetas grįš, parodysiu kas gavosi ir prašysiu patarimų kaip gražiai nufotkinti blush2.gif Mano objektyvas irgi nezoom'ina daug, todėl kažkaip nesigauna įdomiai... net tiek, kiek ta musė prizoominti schmoll.gif šįryt ant fotkinamų žiedų buvo daug bičių, bet nieko nepagavau,nes nepritraukia tiek verysad.gif

Kalbėjot apie PS... yra gi SM tema su pamokėlėmis mirksiukas.gif Dar yra atskiras forumas, kažkada buvau pradėjusi ten skaitinėti, bet paskui kažkodėl užsiblokavo prisijungimas , tai taip ir liko doh.gif Ir dar yra tokia tokia progrmėlė paint.net - ji legali, nemokama, tokia kaip kiek supaprastintas PS, puikiai tinka pradžiai, arba pvz darbe, kur galima tik legalias programas naudoti lotuliukas.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 06 02, 23:11)
Mes irgi lašus fotkinom smile.gif

gražūs lašiukai thumbup.gif

bonda, imbieras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 03, 11:27)
Ačiū aciuks.gif

Glima ir ant M.O blicas nepagelbela?
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 03, 11:34)

bonda, imbieras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nors vienai asociacijos thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 03, 11:43)
nors vienai asociacijos thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif

As irgi pagalvojau blush2.gif
Papildyta:
Idesiu ir as svao senus lasiukus.Dabar taip gerai matau klaidas doh.gif Darbu su PS spragos akivaizdzios lotuliukas.gif Nu bet vistiek miela,nes niekada negalvojau,kad taip sugebesiu
user posted image
Atsakyti