Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

QUOTE(Sadi @ 2009 06 02, 23:11)
Tin-Tin pamėgink fotografuoti ne iš viršaus, o kad fotikas būtų sulyg apelsinu, tada lašai bus ne vandens fone, geriau išryškės.

Mes irgi lašus fotkinom smile.gif

butinai pasinaudosiu patarimu 4u.gif
nuotraukos tai nerealios thumbup.gif gal gali papasakot, kaip fotkinta pirmoji? galbut kvailai nuskambes, bet kaip butent fotoaparata sulyginti su mazdaug vandens lygiu? nes juk indo krastai trukdo... na, tikiuosi supratai, ko klausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 06 02, 22:11)

Gal galit pasakyt, kaip čia laikytas fotikas ir iš kur tas baltas fonas?
Atsakyti
mano laseliai smile.gif fotkinta velyva vakara, tamsoi blush2.gif prasidejo lietus isbegau ir kazka pagavau, laukiu kritikos blush2.gif tikrai zinau kad kamas ne tas, bet ant purvo nebuvo galimybes atsigulti, o norejosi biggrin.gif zodziu pirmas dublis unsure.gif slepiuosi po lapais biggrin.gif
user posted image

kol kroviau foto, pamaciau sadi lasus, eina sau kaip grazu wub.gif dabar savo jau ir geda deti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 02, 23:18)
butinai pasinaudosiu patarimu  4u.gif
nuotraukos tai nerealios  thumbup.gif  gal gali papasakot, kaip fotkinta pirmoji? galbut kvailai nuskambes, bet kaip butent fotoaparata sulyginti su mazdaug vandens lygiu? nes juk indo krastai trukdo... na, tikiuosi supratai, ko klausiu  blush2.gif

QUOTE(solo @ 2009 06 02, 23:23)
Gal galit pasakyt, kaip čia laikytas fotikas ir iš kur tas baltas fonas?

abi fotografuotos panašiai, tai kartu ir atsakysiu smile.gif
naudota vaikiška neperšlampama paklodė smile.gif vienas galas prie sienos, kitas ant stalo. fotikas guli ant stalo (dabar kai turiu stovą, statyčiau ant stovo ir laikyčiau kiek toliau smile.gif). Su mandarinu viskas paprasta - šliukšteliu vandens viena ranka, kita spaudžiu užraktą smile.gif

su lašu raudonu panašiai - pripyliau sirupo balutę ir šaukštu tą patį sirupą pilsčiau smile.gif

Po visko - generalinis virtuvės tvarkymas smile.gif

čia gaila taip ir nepavyko išgaut kokybės, nors labai norėjau įgyvendint šią idėją.
user posted image
Papildyta:
nu ir paskutiniai lašai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 06 02, 23:31)

man paskutine foto labai panasi i atidaryta burna, dantukai matosi, ir geria ar net i gaudo pieno lasus biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 06 02, 23:29)
abi fotografuotos panašiai, tai kartu ir atsakysiu smile.gif
naudota vaikiška neperšlampama paklodė smile.gif vienas galas prie sienos, kitas ant stalo. fotikas guli ant stalo (dabar kai turiu stovą, statyčiau ant stovo ir laikyčiau kiek toliau smile.gif). Su mandarinu viskas paprasta - šliukšteliu vandens viena ranka, kita spaudžiu užraktą smile.gif

su lašu raudonu panašiai - pripyliau sirupo balutę ir šaukštu tą patį sirupą pilsčiau smile.gif

Po visko - generalinis virtuvės tvarkymas smile.gif

čia gaila taip ir nepavyko išgaut kokybės, nors labai norėjau įgyvendint šią idėją.

dabar aisku kaip tai padaroma bigsmile.gif
o tai tada kaip sitai padaroma:
user posted image
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 02, 14:57)
Ant kitinio obj. galima flitra uzdet, nes blendos neuzdedu dry.gif

turi but galima mirksiukas.gif o filtrai buna ivairiu diametru, kaip ir blendos mirksiukas.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 02, 19:34)
Ai cia balkone,diena prie sienos...Norejau biski apgaut su fonu hihihi.gif
O del nustatymu,tai as gilioj sumaistij...ypac del Ev,bet cia jau mano rupesteliai,kaip nors tek perprast 4u.gif  smile.gif

nu nezinau, as tai su tuo Ev tikrai nedaug zaidziu g.gif ka tu su tais nustatymais nori ispest -iki siol nesuprantu tongue.gif o lelija tai paplaukus -nematau as joje fokusu marokusu ax.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 02, 20:23)

noreciau pasidalint savo siandieniniu bandymu. ka manot?  g.gif

nerysku nei viena, nei kita ax.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 06 02, 20:33)
as irgi laukiu kritikos  blush2.gif
siandien gaudziau muse  biggrin.gif  kas ne taip  blush2.gif
(fokus, i muse, kuri labai dailiai pozavo, bet beda viena, kai per daug priarteju prie tokio mazo objekto, man nesifotkina, nesufokusuoja tiesiog sad.gif ir labai gaila, nes nz kaip taip arti galima nupaveiksluoti kamane ar gyvi koki maza, jai neleidzia fotikas, ir objektyvas kitinis .)

noretus visos ryskios muses mirksiukas.gif kiek zinau su kitiniu normaliu macro ir nesigauna -riek ar macro koki zieda pirkt ar ten kazka -cia as is nuogirdu ax.gif tongue.gif
Papildyta:

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 02, 21:02)

Ziuriu man mazai kas patinka siuo metu.. paciai kazkoks stilis  doh.gif  doh.gif

bet man tavo komentarai uztat patinka mirksiukas.gif moki tu komentuot drinks_cheers.gif as mokaus is ju, zinok thumbup.gif
QUOTE(Tiny @ 2009 06 02, 21:05)
Jau vel velniu duosi? Sikart be action'o, prisiekiu  biggrin.gif

zinok, norejau sakyt -nuimk actiona doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes spalvos man asmeniskai -tai nea ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2009 06 02, 21:12)
Paskutine paskutine...  blush2.gif
Man tai kompozicija cia patiko, o spalvu kazkaip neisgavau, kaip jums  unsure.gif

spalvosd man ir cia nelimpa ax.gif

ziuriu, ir man viska snebelimpa lotuliukas.gif lotuliukas.gif

zitlali, pas pazengusias kur idejai nuoroda is kudros su foto su mergina su knyga -na, tai as tau pritariu tongue.gif irgi nelabai as suprantu dar iki tiek tongue.gif
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 02, 21:25)

siunciuosi ir as PS, gal pavyks isinstaliuoti  blush2.gif  bet kol istudijuosiu, kazkada pries kokia 5 metus zaidziau su ps, dabar nieko nepamenu visiskai  verysad.gif
reiks nusipirkti knygele apie ps,  cool.gif

lyg blog'e musu yra nuoroda i knyga, kuria galima parsisiust apie darba su PS mirksiukas.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 06 02, 21:32)

va Bonda zaislu prisipirko ir nieko nerodo kaip ten jai sekasi su macro ziedu  rolleyes.gif

man krize tongue.gif

QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 02, 21:39)
Norec paklausti...o kaip isgauti kuo didesni  ryshkuma...?Lyg ir stengiuosi nejudinti korpuso ir sufokusuoja ..bet truksta ax.gif

nedrebancios rankos arba stovas dar geriau, islaikymas, sviesa ir t.t. -daugybe veiksniu veikia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 02, 22:25)
mano laseliai smile.gif fotkinta velyva vakara, tamsoi  :

saunuole, kad bandai thumbup.gif kazkaip jauciu tavyje susidomejima foto thumbup.gif thumbup.gif
ir negeda negeda -sek viska -taip ir mokinames thumbup.gif
QUOTE(Sadi @ 2009 06 02, 22:31)

jooo man tavo ta ideja raudona su baltu lasais wub.gif thumbup.gif

as jum ir savo lasus galiu parodyt -tada kazkada darytus bandymus ax.gif tik jie tokie be minties blush2.gif siaip techniskai bandyta ir tiek mirksiukas.gif antrokes tai mate mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

va sitas gaila nesigavo nikaip, kaip norejau doh.gif
user posted image

o sitas man lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir neisbaigtas visai..ale lotuliukas.gif
user posted image

ir dar vienas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Prisirinkau citatu blush2.gif
QUOTE(solo @ 2009 06 02, 18:35)
Aš nesugalvoju kur čia ką eiti pafotkinti. Apskritai fotografuojant techniką išmokti galima, bet neturint fantazijos šūds gaunas (čia aš apie save)  doh.gif

zinok, daznai taip pamastau- fantazijos trukumas, bet kartais save nustebinu kai kas neblogai gaunas, svarbu- bandyti ir ivairiais kampais mirksiukas.gif

QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 02, 19:51)
ISO 80, f/3.5, o islaikyma buvau padarius berods apie 1/1000, bet aparatas kazkodel visada nustate 1/500, tai toks tas islaikymas ir buvo smile.gif

Vat man irgi tas pats gaunas kai blykste ijungiu, klausiau, bet niekas nieko nesako g.gif ir lasai prie 1/500 paplauke buna g.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 02, 20:12)
Jeigu jau neispeiket, tai gal dar viena galiu? Paskutine paskutine...  blush2.gif
Man tai kompozicija cia patiko, o spalvu kazkaip neisgavau, kaip jums  unsure.gif

man irgi nieko, bet kaip kazkas rase, kad sakyciau actiona nuimti, kazkas prieky negraziai, bet dangaus spalvos graziai ax.gif

QUOTE(kerolli @ 2009 06 02, 20:55)
man tai si viai patiko ,kazkodel izvelgiau kaip gulbes kakla su galva bet gal jau vaidenasi
zana4 man tavo musyte patiko  thumbup.gif

kai pasakei, ir as gulbe matau bigsmile.gif

zanos musyte patiko ax.gif

QUOTE(solo @ 2009 06 02, 21:06)
A, dar Zanos4 musė faina, tik kažkaip keistai atrodo ant ko stovi ta musė - pradžioj toks blur'as, o paskui iškart ryškios "lentos".

as esu taip darius- maza ryskumo zona, sufokusuoji i ta objekta, tai ir pries, ir po fonas isplautas gaunas, net atidizau ziurint matosi koks plotas sufokusuotas
man tai patinka tas neryskus zalias fonas rolleyes.gif
idedu blush2.gif
user posted image

QUOTE(bonda @ 2009 06 03, 07:46)
bet man tavo komentarai uztat patinka mirksiukas.gif moki tu komentuot drinks_cheers.gif  as mokaus is ju, zinok thumbup.gif

Ir man rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 03 birželio 2009 - 09:04
QUOTE(bonda @ 2009 06 03, 09:56)

dekui uz komentarus wub.gif

bonda, as nuo tavo vandenuko apsalusi likau blink.gif wub.gif nuostabus darbas....

vakar puse pirmos namkties ziurejau per tw kaip tik laida apie laselius smile.gif ju filmavima suletinant, tai panasiai ir su fotiku galima daryti blush2.gif bet bijau kad tokia pliurze namie bus biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Aha, Zitlali komentrai man irgi patinka, taiklus ir be jokiu pagrazinimu thumbup.gif

as jum ir savo lasus galiu parodyt -tada kazkada darytus bandymus ax.gif tik jie tokie be minties blush2.gif siaip techniskai bandyta ir tiek mirksiukas.gif  antrokes tai mate  mirksiukas.gif

Patinka man kolkas visi lasiukai, kol pati dar nebandzius smile.gif Reikes kada ir man pameginti ax.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 03, 10:02)

O kur cia fotografuota? Cia plytos matosi? ax.gif
Atsakyti
bet man tavo komentarai uztat patinka mirksiukas.gif moki tu komentuot drinks_cheers.gif  as mokaus is ju, zinok thumbup.gif
zitlali, pas pazengusias kur idejai nuoroda is kudros su foto su mergina su knyga -na, tai as tau pritariu tongue.gif irgi nelabai as suprantu dar iki tiek tongue.gif

4u.gif
drinks_cheers.gif gerai, kad ne viena, nes pamaniau, kad jau liudna man doh.gif
faini lasiukai ax.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 03, 10:02)
Ir man  rolleyes.gif  thumbup.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 03, 10:41)
Aha, Zitlali komentrai man irgi patinka, taiklus ir be jokiu pagrazinimu  thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
labas rytas merginos,
prisiminiau dėl to tipo portreto kampo, gi aš vakar prisiskaičiau, kad reikia bandyti fotkinti iš apačios, iš viršaus ir ieškot neatrastų kampų, tai ir ieškojau biggrin.gif matau, nelabai sėkmingai ir vykusiai. Nors spalvos man pačiai gražios rolleyes.gif

Bonda, kokie šitos foto nustatymai? ax.gif Man patiko.
user posted image
Atsakyti