Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

Kulverstuk , Kitten man tinka rolleyes.gif

QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 02, 18:23)

noreciau pasidalint savo siandieniniu bandymu. ka manot?  g.gif
user posted image

ir dar vienos nuotraukos negaliu normaliai ikelt.. na gal pavyks

man tai si viai patiko ,kazkodel izvelgiau kaip gulbes kakla su galva bet gal jau vaidenasi hihihi.gif

zana4 man tavo musyte patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 02, 22:33)
Rasytce, na iso tik 80 buvo  g.gif

hmmmm, strannno kak to.

v.z. pabandyk su blicu - bus viskas svaru tada wink.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 02, 22:42)
Tai vat,mane dabar tos knygeles labai sudomino  g.gif Gal kokia turit rekomenduoti?  rolleyes.gif

turiu adobe photoshop CS3 vaizdziai. ten yra 100 svarbiausiu temu, kurias visas perzvelgus, pabandzius paciai, darbas su pS pasidarys daug mielesnis ir paprastesnis biggrin.gif

QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 02, 22:48)
jooo prisikabinau prie granato.... fool.gif

ziurekit kokia nesamone padariau  lotuliukas.gif

o baaa biggrin.gif bet siaip tai nieko nesuprantu lotuliukas.gif

jei dar aprasytum ta fotke zodziu, tai gal butu ispuuudis nerealus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 02, 21:51)

liamuna aciu  blush2.gif  o kaip pvz del fokuso? butu geriau, kad butu i aplesina ar gerai kaip yra?  ax.gif

cia ziurint ka nori tapi pabriezti/parodyt. Man atrodo kad gerai butu ir apelsina ir lasus ryskius matyt, t.y. didesnes ryskumo zonos gal. Visumoj labai daug dar trukumu tavo kompozicijoi, bet norejau tiesiog pagirt kad nesedi ir nelauki, o zingsniuoji pirmin. 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 02, 22:19)
siaip saunuole, kad eksperimentuoji  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 02, 22:48)

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 06 02, 22:55)
man tai si viai patiko ,kazkodel izvelgiau kaip gulbes kakla su galva bet gal jau vaidenasi hihihi.gif

Kai pasakei, tai as irgi jau regiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 02, 22:32)

blush2.gif na isivaizdavau gauti toki atsakima del objektyvo ir priartinimo 4u.gif gaila kad negaliu dar arciau priartinti blush2.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 02, 22:42)
Tai vat,mane dabar tos knygeles labai sudomino  g.gif Gal kokia turit rekomenduoti?  rolleyes.gif

turejau kazkada is maximos knygele nedidele, ten daug ko proirasyta buvo, manau ir dabar tokiu yra, pradziai uztektu isivaizduoju,. niekaip nerandu tos knygeles dabar namie verysad.gif

QUOTE(kerolli @ 2009 06 02, 22:55)
zana4 man tavo musyte patiko  thumbup.gif

bigsmile.gif dekui
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 02, 19:48)
jooo prisikabinau prie granato.... fool.gif

oho cia tai baisu ir idomu ,man labiau i tapyta darba panasu g.gif nezinau kaip kitom bet man savotiskai nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 06 02, 21:55)
Kulverstuk , Kitten man tinka  rolleyes.gif

Aciu.
Kai parasei, ir as izvelgiau gulbe mirksiukas.gif
Atsakyti
Del PS tai yra kelios pamokeles musu blog'e pradziamoksliu, dar kazkur tikrai yra, atisisiuti galit, kam tos knygutes rolleyes.gif video turetu but nemazai ir youtube smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 02, 20:00)
solo, aš jungies prie tavęs ir tavo pamastymų, tik man dar ir su technika iki galo susdiraugaut reik. nu nesurisu as ND su praktika doh.gif
---
tipo portretas

Oj baik juokus, man irgi su technika dar sunku, tiesiog apskritai kalbant turėjau omeny, kad kai pažiūriu fotografu ka dir su tokiu kaip mano fotiku darytas foto, tai blink.gif pavydžiu žmonėms tos gyslelės....
--
portretas nesižiūri tokiu rakursu...

Tiny patiko priešpaskutinė,
O dėl Tin-tin - ar aš viena labai daug triukšmų matau abejose vandens fotkėse? g.gif Bet tikrai kaip kažkas sakė, pirmoj foto vanduo "užsisukęs" gulbiškai bigsmile.gif

A, dar Zanos4 musė faina, tik kažkaip keistai atrodo ant ko stovi ta musė - pradžioj toks blur'as, o paskui iškart ryškios "lentos".

Oj kokia aš priekabi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 02 birželio 2009 - 22:08
QUOTE(liamuna @ 2009 06 02, 22:58)
cia ziurint ka nori tapi pabriezti/parodyt. Man atrodo kad gerai butu ir apelsina ir lasus ryskius matyt, t.y. didesnes ryskumo zonos gal. Visumoj labai daug dar trukumu tavo kompozicijoi, bet norejau tiesiog pagirt kad nesedi ir nelauki, o zingsniuoji pirmin.  4u.gif
drinks_cheers.gif

aciu labai ax.gif malonu, kad kad kazkam bent ciut ciut patiko, ir pati matau- reikia tobulet daug daug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 06 02, 20:51)
As irgi nesugalvoju, man gelytes neidomu fotografuot, o vaiko nemoku, per greit juda doh.gif Gal antrokes pasiulys nuo ko pradeti blush2.gif

Kažkur skaičiau kad paėmus fotiką į rankas išfotografuoti buvo visi namai - net tualetinio popieriaus laikiklis įvairiais rakursais smile.gif
Panašiai ir aš darau iki šiol smile.gif taip ir randi netyčia gerus kampus, po to pradedi suvokt kas ir kaip smile.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 06 02, 21:00)
o dabar jau leidžiu mane sutaršyt į gabalėlius  biggrin.gif
Fokusavau į akis, bet man rodos, kad fokusas pabego...
tipo portretas

o kuo tau pačiai tas portretas patinka?

QUOTE(Zana4 @ 2009 06 02, 21:33)
siandien gaudziau muse  biggrin.gif  kas ne taip  blush2.gif

oho, net plaukotas užpakalis matosi lotuliukas.gif man irgi kliūna labai išplaukęs fonas prieky, bet patinka ta didelė erdvė aplink g.gif tai net nežinau ką patart smile.gif Faina, kokybiška foto smile.gif

Tiny - labai fainas tavo pajūrys thumbup.gif kokybiški kadrai - ryškūs, švarūs, super thumbup.gif

Tin-Tin pamėgink fotografuoti ne iš viršaus, o kad fotikas būtų sulyg apelsinu, tada lašai bus ne vandens fone, geriau išryškės.

Mes irgi lašus fotkinom smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 06 02, 23:11)
Mes irgi lašus fotkinom smile.gif
user posted image  user posted image

Vau, kaip grazu wub.gif
Atsakyti