Aciu visoms
Jeigu jau neispeiket, tai gal dar viena galiu? Paskutine paskutine...
Man tai kompozicija cia patiko, o spalvu kazkaip neisgavau, kaip jums
Man sita super tik gal kaip nors ne per viduri juos komponuociau bet nesu tikra kontrasto per dauuuug
Tin-Tin man vanduo zinok net nzn... tas apelsinas kazkaip net nesupratau kas ten pradzioj.. kojine ne kojine tundra as... per pilni vandeniu kadrai (bet cia gal tik man) noretusi gal daugiau fragmento arba grazaus ne chaotisko to taskymosi bet nzn... siaip saunuole, kad eksperimentuoji
Tin-Tin man vanduo zinok net nzn... tas apelsinas kazkaip net nesupratau kas ten pradzioj.. kojine ne kojine tundra as... per pilni vandeniu kadrai (bet cia gal tik man) noretusi gal daugiau fragmento arba grazaus ne chaotisko to taskymosi bet nzn... siaip saunuole, kad eksperimentuoji
QUOTE(Tiny @ 2009 06 02, 22:12)
tiny, man asmeniskai labai noriu ir as taip
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 02, 22:17)
[Dar Tin-tin lasiukai ir Zanos muse
Na va,jau turiu PS, dabar sedziu ir studijuoju ji. Nu bet sunkus ten reikalas
dekui
siunciuosi ir as PS, gal pavyks isinstaliuoti bet kol istudijuosiu, kazkada pries kokia 5 metus zaidziau su ps, dabar nieko nepamenu visiskai
reiks nusipirkti knygele apie ps,
QUOTE(Tiny @ 2009 06 02, 22:00)
Jeigu dar neatsibodau su tuo papludimiu, tai dedu dar viena
Patinka ši !
QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 02, 21:23)
noreciau pasidalint savo siandieniniu bandymu. ka manot?
niu kaip pirmieji bandymai tai visai nbeblogai pradziai, bet iso tai jau daug daug uzkelta, bet as suprantu, kad kitaip ir negalejai
fotkink su blykste su iso 100 , pamatysi kaip bus kitas reikalas
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 02, 21:33)
..............bet beda viena, kai per daug priarteju prie tokio mazo objekto, man nesifotkina, nesufokusuoja tiesiog ir labai gaila, nes nz kaip taip arti galima nupaveiksluoti kamane ar gyvi koki maza, jai neleidzia fotikas, ir objektyvas kitinis [/i] .)
kiekvienas objektyvas turi maziausia atstuma nuo kurio jis pradeda fokusuot. visi kitiniai ir siaip kiti bet kurie objektyvai tiek nepritrauks ir nefokusuos kaip kad noretum, tam reikia macro objektyvo arba pricindalu ant objektyvo
va Bonda zaislu prisipirko ir nieko nerodo kaip ten jai sekasi su macro ziedu
QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 02, 21:34)
na va dar viena
oi triuksmai triuksmeliai lenda
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 02, 22:17)
as tai be knygos net nedrysau jo atsidaryt man ten kaip kosmosas , be tbiski po biski perprantu, tik reikia naudotis juo
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 02, 22:19)
na kai pasakei apie ta kojine, tai lyg galetu buti panasu
Rasytce, na iso tik 80 buvo
Norec paklausti...o kaip isgauti kuo didesni ryshkuma...?Lyg ir stengiuosi nejudinti korpuso ir sufokusuoja ..bet truksta
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 02, 21:25)
reiks nusipirkti knygele apie ps,
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 02, 21:32)
as tai be knygos net nedrysau jo atsidaryt man ten kaip kosmosas , be tbiski po biski perprantu, tik reikia naudotis juo
Tai vat,mane dabar tos knygeles labai sudomino Gal kokia turit rekomenduoti?