Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

Aciu visoms 4u.gif

Jeigu jau neispeiket, tai gal dar viena galiu? Paskutine paskutine... blush2.gif
Man tai kompozicija cia patiko, o spalvu kazkaip neisgavau, kaip jums unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Tiny, paskutine man kazko nesiziuri. O prispaskutine patiko.

Dar Tin-tin lasiukai ir Zanos muse thumbup.gif

Na va,jau turiu PS, dabar sedziu ir studijuoju ji. Nu bet sunkus ten reikalas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 02 birželio 2009 - 21:22
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 02, 18:52)
O cia idedu savo bandymuka
Lelija lelijele

Nu baisu,ka cia daugiau bepasakysi.Keistai tau cia nesigauna nei vienos normalios foto padaryti doh.gif
Atsakyti
Man sita super thumbup.gif tik gal kaip nors ne per viduri juos komponuociau g.gif bet nesu tikra smile.gif kontrasto per dauuuug
Tin-Tin man vanduo zinok net nzn... tas apelsinas kazkaip net nesupratau kas ten pradzioj.. kojine ne kojine blink.gif doh.gif tundra as... biggrin.gif per pilni vandeniu kadrai (bet cia gal tik man) noretusi gal daugiau fragmento arba grazaus ne chaotisko to taskymosi 4u.gif bet nzn... siaip saunuole, kad eksperimentuoji thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 birželio 2009 - 21:20
kitten`, as uzskaitau
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 02, 22:12)

tiny, man asmeniskai labai wub.gif noriu ir as taip smile.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 02, 22:17)
[Dar Tin-tin lasiukai ir Zanos muse thumbup.gif

Na va,jau turiu PS, dabar sedziu ir studijuoju ji. Nu bet sunkus ten reikalas  unsure.gif

dekui bigsmile.gif
siunciuosi ir as PS, gal pavyks isinstaliuoti blush2.gif bet kol istudijuosiu, kazkada pries kokia 5 metus zaidziau su ps, dabar nieko nepamenu visiskai verysad.gif
reiks nusipirkti knygele apie ps, cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 02, 22:00)
Jeigu dar neatsibodau su tuo papludimiu, tai dedu dar viena  blush2.gif

Patinka ši !
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 02, 21:23)
noreciau pasidalint savo siandieniniu bandymu. ka manot?  g.gif

niu kaip pirmieji bandymai tai visai nbeblogai pradziai, bet iso tai jau daug daug uzkelta, bet as suprantu, kad kitaip ir negalejai wink.gif

fotkink su blykste su iso 100 wink.gif , pamatysi kaip bus kitas reikalas

QUOTE(Zana4 @ 2009 06 02, 21:33)
..............bet beda viena, kai per daug priarteju prie tokio mazo objekto, man nesifotkina, nesufokusuoja tiesiog sad.gif ir labai gaila, nes nz kaip taip arti galima nupaveiksluoti kamane ar gyvi koki maza, jai neleidzia fotikas, ir objektyvas kitinis [/i] .)

kiekvienas objektyvas turi maziausia atstuma nuo kurio jis pradeda fokusuot. visi kitiniai ir siaip kiti bet kurie objektyvai tiek nepritrauks ir nefokusuos kaip kad noretum, tam reikia macro objektyvo arba pricindalu ant objektyvo smile.gif

va Bonda zaislu prisipirko ir nieko nerodo kaip ten jai sekasi su macro ziedu rolleyes.gif

QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 02, 21:34)
na va dar viena

oi triuksmai triuksmeliai lenda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 02, 22:17)
Na va,jau turiu PS, dabar sedziu ir studijuoju ji. Nu bet sunkus ten reikalas  unsure.gif

as tai be knygos net nedrysau jo atsidaryt laugh.gif man ten kaip kosmosas biggrin.gif , be tbiski po biski perprantu, tik reikia naudotis juo
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 02, 22:19)
Tin-Tin man vanduo zinok net nzn... tas apelsinas kazkaip net nesupratau kas ten pradzioj.. kojine ne kojine  blink.gif  doh.gif tundra as... biggrin.gif per pilni vandeniu kadrai (bet cia gal tik man) noretusi gal daugiau fragmento arba grazaus ne chaotisko to taskymosi  4u.gif bet nzn... siaip saunuole, kad eksperimentuoji  thumbup.gif

na kai pasakei apie ta kojine, tai lyg galetu buti panasu biggrin.gif

Rasytce, na iso tik 80 buvo g.gif
Atsakyti
Norec paklausti...o kaip isgauti kuo didesni ryshkuma...?Lyg ir stengiuosi nejudinti korpuso ir sufokusuoja ..bet truksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 02, 21:25)
reiks nusipirkti knygele apie ps,  cool.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 06 02, 21:32)
as tai be knygos net nedrysau jo atsidaryt laugh.gif man ten kaip kosmosas biggrin.gif , be tbiski po biski perprantu, tik reikia naudotis juo

Tai vat,mane dabar tos knygeles labai sudomino g.gif Gal kokia turit rekomenduoti? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 02 birželio 2009 - 21:42
jooo prisikabinau prie granato.... fool.gif

ziurekit kokia nesamone padariau lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti