Dedu savo diafragmos ND. Ar foto labai per tamsios?
f 3.5
f 7.1
f 14
labulis
ojėi kaip sunku be PC nors kelias dienas pragyvent bet dabar tai jau atsigriebsiu
savaitgali fotkinau ,bet nieko gero nesigavo diena per saulėta o vakaras per trumpas
iškarto galima pagalvot kad apie mane rašai
labai puiki mintis pritariu visom keturiom
ojėi kaip sunku be PC nors kelias dienas pragyvent bet dabar tai jau atsigriebsiu
savaitgali fotkinau ,bet nieko gero nesigavo diena per saulėta o vakaras per trumpas
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 02, 12:30)
Matyt mano charakteris durnas nes kai pamatau TOKIUS darbus is kart krenta nuotaika, nes pirma mintis - man taip nesigaus o jau poto pradedu itikineti save , kad nors verta pabandyti ishmokt Tada jau tikrai zinosiu - kad nepavyko
iškarto galima pagalvot kad apie mane rašai
QUOTE(inesaS @ 2009 06 02, 15:19)
Manau tikrai yra tokiu kurios neatsiskaite arba nesilanko.Reiketu pasiziureti ir pakoreguoti sarasiuka.Beto reiketu skelbti Kurybinius ND.Tam manau reikia sukurti skilti albumelyje su spatazodziu.Slatazodi tures tie kas atsiskaite viska.Kaip manot?
labai puiki mintis pritariu visom keturiom
Labas vakaras
man nelabai sikart. ta tavo geltona gele buvo pati geriau sia is visu tavo parodytu
nelabai man patinka, kad is apacios fotkinta
noreciau pasidalint savo siandieniniu bandymu. ka manot?
ir dar vienos nuotraukos negaliu normaliai ikelt.. na gal pavyks
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 02, 19:52)
Lelija lelijele
man nelabai sikart. ta tavo geltona gele buvo pati geriau sia is visu tavo parodytu
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 02, 21:00)
tipo portretas
ir dar vienos nuotraukos negaliu normaliai ikelt.. na gal pavyks
as irgi laukiu kritikos
siandien gaudziau muse kas ne taip
(fokus, i muse, kuri labai dailiai pozavo, bet beda viena, kai per daug priarteju prie tokio mazo objekto, man nesifotkina, nesufokusuoja tiesiog ir labai gaila, nes nz kaip taip arti galima nupaveiksluoti kamane ar gyvi koki maza, jai neleidzia fotikas, ir objektyvas kitinis .)
(fokus, i muse, kuri labai dailiai pozavo, bet beda viena, kai per daug priarteju prie tokio mazo objekto, man nesifotkina, nesufokusuoja tiesiog ir labai gaila, nes nz kaip taip arti galima nupaveiksluoti kamane ar gyvi koki maza, jai neleidzia fotikas, ir objektyvas kitinis .)
na va dar viena
as irgi laukiu kritikos
Papildyta:
atsiprasdau uz foto dydi, niekaip dabar negaliu istrynti, nesuprantu kaip cia gavosi
Papildyta:
atsiprasdau uz foto dydi, niekaip dabar negaliu istrynti, nesuprantu kaip cia gavosi
QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 02, 21:23)
Visai fainai tavo bandymai As irgi bandziau kazada, tai man labai tamsios gavosi...Kokie nustatymai?
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 02, 21:33)
Labai ryski, bent jau man Gaila, kad uzpakali rodo
Kulverstuk ir Kitten man rodos gerai, uzskaitau
Tin-tin geri bandymai.
Siulom temas kuribynems ND
Tin-tin geri bandymai.
Siulom temas kuribynems ND
QUOTE(ich @ 2009 06 02, 21:43)
Visai fainai tavo bandymai As irgi bandziau kazada, tai man labai tamsios gavosi...Kokie nustatymai?
ISO 80, f/3.5, o islaikyma buvau padarius berods apie 1/1000, bet aparatas kazkodel visada nustate 1/500, tai toks tas islaikymas ir buvo
liamuna aciu o kaip pvz del fokuso? butu geriau, kad butu i aplesina ar gerai kaip yra?
QUOTE(kitten` @ 2009 06 02, 21:16)
Dedu savo diafragmos ND. Ar foto labai per tamsios?
Gerai manau
QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 02, 21:23)
Labas vakaras
Man patinka As net neisivaizduoju kolkas kaip tokia foto padaryt
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 02, 21:33)
Super Man patinka ir ryskumas ir spalvos
QUOTE(liamuna @ 2009 06 02, 21:47)
Tai gal su tais lasiukais visos kazka bandom?
Papildyta:
QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 02, 21:51)
ISO 80, f/3.5, o islaikyma buvau padarius berods apie 1/1000, bet aparatas kazkodel visada nustate 1/500, tai toks tas islaikymas ir buvo
O koks apsvietimas buvo? Cia viduje fotografavai?
QUOTE(Tiny @ 2009 06 02, 21:56)
Papildyta:
taip, naturali, krentanti pro langa sviesa, bandymai vyko ant zemes