Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 02, 20:38)
ne niuri tokia foto?

Vow bigsmile.gif ,man tai ne niuri,fokusas yra,mane tokia kabina thumbup.gif .Saunuole drinks_cheers.gif .
As,kadangi nepazengus dar,tai neturiu prie ko prikibt 4u.gif
Papildyta:
O cia idedu savo bandymuka

Lelija lelijele
user posted image

Ar labai blogai blush2.gif ,nes siom dienom is vis pasimetus su nustatymais doh.gif
Atsakyti
Giedre ryskumo nera...
Bjaurastis nu zinok truksta ryskumo man, paplaukusi... tokiose foto manau butinas aiskumas ir ryskumas, nes ir taip nuotrauka tamsi smile.gif ir per tamsus apsviestas plotas smile.gif cia mano akimis ziurint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 birželio 2009 - 18:58
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 02, 20:57)
Giedre ryskumo nera...
Bjaurastis nu zinok truksta ryskumo man, paplaukusi... tokiose foto manau butinas aiskumas ir ryskumas, nes ir taip nuotrauka tamsi smile.gif ir per tamsus apsviestas plotas smile.gif cia mano akimis ziurint.

mirksiukas.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 02, 19:52)
Lelija lelijele

Ar labai blogai blush2.gif ,nes siom dienom is vis pasimetus su nustatymais doh.gif

kur fotkinai? koks apšvietimas buvo? kaip laukui, mano akim per mažas išlaikymas g.gif negi tamsu labai buvo? g.gif ir žinok prie tokio iso jau išlindo triukšmai apačioj, prie koto. jau tada gal geriau buvo ilgesnį išlaikymą palikt ir iso mažint, o fotiką atremt kur nors? Kam tu visada blykstę jungi? ji panaikina labai šešėlius ir foto atrodo plokščios ir netikros.
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 02, 18:29)
kuris tau paciai atrodo arciau tiesos? man rodo auto balciausiai.  g.gif

gal ir auto balciausias g.gif
Padarysiu is naujo si ND
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 06 02, 21:11)
kur fotkinai? koks apšvietimas buvo?

Ai cia balkone,diena prie sienos...Norejau biski apgaut su fonu hihihi.gif
O del nustatymu,tai as gilioj sumaistij...ypac del Ev,bet cia jau mano rupesteliai,kaip nors tek perprast 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 02, 18:52)
Lelija lelijele

Gal zoominai daug? Nešvari foto.
Bjaurasties kažkaip ryškumo trūksta g.gif
Aš nesugalvoju kur čia ką eiti pafotkinti. Apskritai fotografuojant techniką išmokti galima, bet neturint fantazijos šūds gaunas (čia aš apie save) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 02, 19:38)

ne niuri tokia foto?

man niuroka ir nekabina. ax.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 02, 19:52)

O cia idedu savo bandymuka

Lelija lelijele

schmoll.gif , nelabai man.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 06 02, 20:35)
Aš nesugalvoju kur čia ką eiti pafotkinti. Apskritai fotografuojant techniką išmokti galima, bet neturint fantazijos šūds gaunas (čia aš apie save)  doh.gif

As irgi nesugalvoju, man gelytes neidomu fotografuot, o vaiko nemoku, per greit juda doh.gif Gal antrokes pasiulys nuo ko pradeti blush2.gif
Atsakyti
Vakaras cool.gif

Giedre, ryškiai trūksta ryškumo.
Bjaurasties foto (merginos jau suminėjo) kad per niūri, bet man pats kadras visai patinka.
solo, aš jungies prie tavęs ir tavo pamastymų, tik man dar ir su technika iki galo susdiraugaut reik. nu nesurisu as ND su praktika doh.gif

o dabar jau leidžiu mane sutaršyt į gabalėlius biggrin.gif
Fokusavau į akis, bet man rodos, kad fokusas pabego...

tipo portretas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 02, 21:00)
tipo portretas

idomus rakursas, bet matau isdegimus ir snerves pirmam plane... man tas nlb.. jei butu fokusas kur kitur... lupose ar akyse, akiniuose... f mazesnis, kad issiskirtu labiau... smile.gif bet cia tik garsiai mastau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 birželio 2009 - 20:02
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 02, 20:01)
idomus rakursas, bet matau isdegimus ir snerves pirmam plane...  man tas nlb.. jei butu fokusas kur kitur... lupose ar akyse, akiniuose... f mazesnis, kad issiskirtu labiau... smile.gif bet cia tik garsiai mastau
Nu jo, aš tik po tavo pasakymo atkreipiau dėmesį į šnerves biggrin.gif rimtai pirmam plane smile.gif
tas mano manekenas baisiai juda ir maivosi, tai gerų kadrų padaryt beveik nepavyksta doh.gif
Atsakyti