Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

QUOTE(kerolli @ 2009 06 02, 13:48)
imetu pakarpyta nuotraukele truputi uztruko kol issiaiskinau kaip padaryt  ax.gif kaip dabar ,man lyg ir geriau  rolleyes.gif

Fainai ! Aš gal dar biski kirpčiau šonų ir viršaus g.gif

Man čia lyg formatas kažkoks ne toks.Koks čia kraštinių santykis?
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 06 02, 13:48)
kaip dabar ,man lyg ir geriau  rolleyes.gif

Man tai zymiai geriau thumbup.gif
Atsakyti
Savaitgali buvom gamtoj, bandziau fotografuoti vaika. Deja, parodyti nieko padoraus neturiu, saule sviete, tai seseliai ant veiduko, kompozicija doh.gif vis nukertu rankytes...
Atsakyti
so-fun, man patinka, tokia paslaptinga rolleyes.gif
kerolli, patinka spalvos ir graziai ziurisi apkirpta 4u.gif

Idomu ar yra tokiu, kurios nei vienu darbu neatsiskaite, nes sarasas toks ilgas g.gif Man atrodo, kad ne visos cia lankosi...
Atsakyti
Na jau ipusejau ..vartau 3jusu tema ....ir suzinojau kodel negaliu perziureti savo nuotrauku kompe..ogi fotkinau su RAW..nu va geris ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 06 02, 11:00)
Fainai ! Aš gal dar biski kirpčiau šonų ir viršaus  g.gif

Man čia lyg formatas kažkoks ne toks.Koks čia kraštinių santykis?

formatas ne tas nes nemoku dar elgtis su fotoshopu ax.gif

dekui visom uz teigiama nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 06 02, 13:10)
Idomu ar yra tokiu, kurios nei vienu darbu neatsiskaite, nes sarasas toks ilgas g.gif Man atrodo, kad ne visos cia lankosi...

Manau tikrai yra tokiu kurios neatsiskaite arba nesilanko.Reiketu pasiziureti ir pakoreguoti sarasiuka.Beto reiketu skelbti Kurybinius ND.Tam manau reikia sukurti skilti albumelyje su spatazodziu.Slatazodi tures tie kas atsiskaite viska.Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 02, 14:19)
Manau tikrai yra tokiu kurios neatsiskaite arba nesilanko.Reiketu pasiziureti ir pakoreguoti sarasiuka.Beto reiketu skelbti  Kurybinius ND.Tam manau reikia sukurti skilti albumelyje su spatazodziu.Slatazodi tures tie kas atsiskaite viska.Kaip manot?

aš tai už cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 02 birželio 2009 - 14:26
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 02, 13:21)
Na jau ipusejau ..vartau 3jusu tema ....ir suzinojau kodel negaliu perziureti savo nuotrauku kompe..ogi fotkinau su RAW..nu va geris ... lotuliukas.gif

Tai dabar reikia kas ta skilti sukurs,nes as tai nemoku blush2.gif
Atsakyti
Kvailas klausimas biggrin.gif
O Nikonui tik Nikkor objektyvai tinka? blush2.gif ir dar.... klausiau, bet turbut niekas nepastebejo ax.gif Ant kitinio obj. galima flitra uzdet, nes blendos neuzdedu dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 02, 14:57)
Kvailas klausimas  biggrin.gif
O Nikonui tik Nikkor objektyvai tinka?  blush2.gif ir dar.... klausiau, bet turbut niekas nepastebejo  ax.gif Ant kitinio obj. galima flitra uzdet, nes blendos neuzdedu dry.gif

Gal kavailas atsakymas,bet as manau,kad Nikkor tik Nikonui ir tinka blush2.gif Pasiziurek,jei sriegis yra tai ir galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 02, 15:00)
Gal kavailas atsakymas,bet as manau,kad Nikkor tik Nikonui ir tinka blush2.gif

hehe biggrin.gif Na kad Nikkor tik Nikonui tai jo, bet klausiau Nikonui TIK Nikkor tinka biggrin.gif biski kalamburas gavosi wacko.gif Kokia sigma netinka nikonui? blush2.gif
Atsakyti