Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

QUOTE(alexxandra @ 2009 06 02, 09:15)
kokios spalvos, nuotaika nuotraukų. man irgi labai gražu. Bet dabar klausimas. Nes tiesiog smalsu: arčia jau prasideda kažkoks taisyklių laužymas ar čia tikrai su kompocizija nekas, nes nu man trūksta viršugalvio... unsure.gif

manes tai neklauskit blush2.gif dar tiek nemoku net komentuoti blush2.gif bet man tai grooozis rolleyes.gif ir trukumu nematau, visuma tiesiog nepakartojama rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 02 birželio 2009 - 10:27
QUOTE(inesaS @ 2009 06 02, 10:20)
Is tos serijos kur Kas galima Jupiteriui-negalima jauciui doh.gif
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 02, 10:23)
taigi net ir Kelbio knygoj yra parasyta, kad galima kirsti virsugalvi, tik reikia moket tai pateikti nuotraukos visumoje smile.gif

Taip ir galvojau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 02, 09:58)
Valetta pas pazengusias idejo nuoroda  bigsmile.gif negaliu atsigrozeti, gal nepyksit, kad cia idesiu  blush2.gif
http://www.flickr.co...threezawadzkis/

o grooozi groozis wub.gif
Atsakyti
oho, gražu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kai pasidairai po interneta,tai net silpna nuo graziu foto darosi bigsmile.gif .Tai turbut visos turim po kelis favoritus wub.gif
Atsakyti
Iki kada jusu atlikinejat WB? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 02, 10:39)
Kai pasidairai po interneta,tai net silpna nuo graziu foto darosi  bigsmile.gif .Tai turbut visos turim po kelis favoritus wub.gif

Matyt mano charakteris durnas unsure.gif nes kai pamatau TOKIUS darbus is kart krenta nuotaika, nes pirma mintis - man taip nesigaus verysad.gif o jau poto pradedu itikineti save , kad nors verta pabandyti ishmokt wink.gif Tada jau tikrai zinosiu - kad nepavyko 4u.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

Nu ir prisnekejot blink.gif
As ir noriu pagirti Tiny labai fainos pajurio foto mirksiukas.gif

Cia mano rytinis bandymas ax.gif
user posted image

del sarpo abejoju, gali but per daug cool.gif (ir dar sakykit, gal per dideles foto dedu g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 02 birželio 2009 - 12:02
QUOTE(so-fun @ 2009 06 02, 13:00)
del sarpo abejoju, gali but per daug  cool.gif (ir dar sakykit, gal per dideles foto dedu  g.gif )

Aha, truputi per dideles, net atsakyti nebegaliu paspausti mirksiukas.gif
Spalvos man fainos, tokios svelnios 4u.gif Del sarpo gal normaliai g.gif Iskart paziurejus nekrenta aki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 02 birželio 2009 - 12:13
QUOTE(inesaS @ 2009 06 02, 12:15)
Iki kada jusu atlikinejat WB? ax.gif

iki užvakar blush2.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 02, 12:30)
Matyt mano charakteris durnas  unsure.gif nes kai pamatau TOKIUS darbus is kart krenta nuotaika, nes pirma mintis - man taip nesigaus  verysad.gif o jau poto pradedu itikineti save , kad nors verta pabandyti ishmokt wink.gif Tada jau tikrai zinosiu - kad nepavyko  4u.gif

mane pastaruoju metu irgi tokios foto nervina dėl tos pačios priežasties... dar pagalvoju apie badymus, bet kai pradedu bandyti, susinervinu dar labiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 02, 11:09)
Aha, truputi per dideles, net atsakyti nebegaliu paspausti  mirksiukas.gif
Spalvos man fainos, tokios svelnios  4u.gif Del sarpo gal normaliai  g.gif  Iskart paziurejus nekrenta aki.

Aciu smile.gif Aha dabar zinosiu, kad mazesnes deti mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui uz komentarus ,su gamtos supratimu man irgi nekas uztai ir sumeciau visas blush2.gif Rico asmeniskai ta pati patiko idomiausia ar teisinga nezinau ax.gif

imetu pakarpyta nuotraukele truputi uztruko kol issiaiskinau kaip padaryt ax.gif kaip dabar ,man lyg ir geriau rolleyes.gif

user posted image

QUOTE(Rico @ 2009 06 02, 07:58)
Valetta pas pazengusias idejo nuoroda  bigsmile.gif negaliu atsigrozeti, gal nepyksit, kad cia idesiu  blush2.gif
http://www.flickr.co...threezawadzkis/

labai mielas svelnus stilius labai tinka vaiku nuotraukom ,gerai padirbeta su kompu rolleyes.gif
QUOTE(so-fun @ 2009 06 02, 10:00)
Laba  smile.gif

Nu ir prisnekejot  blink.gif
As ir noriu pagirti  Tiny labai fainos pajurio foto  mirksiukas.gif

Cia mano rytinis bandymas  ax.gif

del sarpo abejoju, gali but per daug  cool.gif (ir dar sakykit, gal per dideles foto dedu  g.gif )

man labai miela nuotraukele wub.gif tik as gal pakirpciau virsu ,kad nesimatytu tu grotu ir patalu ,bet nezinau ax.gif

ups paskaiciavau kad nevisus ND pridaviau, WB dirbtiniam apsvietime ,eisiu daryt blush2.gif
Atsakyti