Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

Paskutines nuotraukos beveik visos patiko mirksiukas.gif Laukiu kol atgausiu savo fotika, noriu toliau mokytis ax.gif
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 02, 09:34)
visa ryta uzmigdzius savo guzika ...vaikiau dramblius po namus  lotuliukas.gif
bandau ND pirma uzduoti priduoti  blush2.gif

Daryta su blicu?
Atsakyti
Tiny akmenukai patiko, vaikas be melynumu gerai atrodo
QUOTE(kerolli @ 2009 06 01, 23:22)

man sita is visu blush2.gif
Pajury- rankytes tikrai truksta, su teciu- jau sake

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 02, 04:53)
jus su Rico ta pati medi fotkinot??  bigsmile.gif  biggrin.gif nzn.. man kazkaip keistai.. nei viena  ax.gif as nesuprantu tu medziu , krumu, ir pan.. pirmoje noretusi gal ta takeli matyti.. idomiau gal butu... kitu kampu kazkaip... aj nzn net.. neturiu ka komentuot, ryskumas liux, o viso kito nelabai suprantu  4u.gif ne mano tskant

ta pati tongue.gif nepraslidom pro tave tongue.gif cia buvo 5 min eksperimentas ax.gif matyt reikia idomesni objekta pasirinkti ax.gif
bet laukiau siu kadru- kokybes palyginimui, na, ir kazkiek ramiau del savo muilines ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 02 birželio 2009 - 09:24
QUOTE(ich @ 2009 06 02, 11:19)
Paskutines nuotraukos beveik visos patiko mirksiukas.gif Laukiu kol atgausiu savo fotika, noriu toliau mokytis ax.gif

Daryta su blicu?

nea ...jei reikia galiu su blicu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 02, 10:26)
nea ...jei reikia galiu su blicu  blush2.gif

Nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 06 02, 09:19)

Daryta su blicu?

Nea be blico daryta.As uzskaitau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 01, 23:16)
o cia is fokusavimo serijos. Kaip ryskumas ir fokusas?
user posted image

Na,man tai galetu buti ryskesne,toks vaizdas,kad fokusas mazumele pridrebintas g.gif

O gal as klystu,jau nezinau g.gif

Tiny nuotraukytes super thumbup.gif ,o ryskumas,o modelis koks grazuoliukas wub.gif
Atsakyti
Vel trumpam uzbegau - pagirti Tiny foto is pajurio thumbup.gif Labai labai patiko smile.gif
Atsakyti
Valetta pas pazengusias idejo nuoroda bigsmile.gif negaliu atsigrozeti, gal nepyksit, kad cia idesiu blush2.gif
http://www.flickr.co...threezawadzkis/
Atsakyti
Rico, G_i_e_d_r_e, Ju.Ju, dekoju uz komentarus 4u.gif

Rico, labai grazios foto, kur nuoroda idejai. Man labai toks stiliukas patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 02, 09:58)
Valetta pas pazengusias idejo nuoroda  bigsmile.gif negaliu atsigrozeti, gal nepyksit, kad cia idesiu  blush2.gif
http://www.flickr.co...threezawadzkis/

kokios spalvos, nuotaika nuotraukų. man irgi labai gražu. Bet dabar klausimas. Nes tiesiog smalsu: arčia jau prasideda kažkoks taisyklių laužymas ar čia tikrai su kompocizija nekas, nes nu man trūksta viršugalvio... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 02, 10:15)
kokios spalvos, nuotaika nuotraukų. man irgi labai gražu. Bet dabar klausimas. Nes tiesiog smalsu: arčia jau prasideda kažkoks taisyklių laužymas ar čia tikrai su kompocizija nekas, nes nu man trūksta viršugalvio... unsure.gif

Nu cia,jau jie gali tas taisykles lauzyti ax.gif Is tos serijos kur Kas galima Jupiteriui-negalima jauciui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 02, 11:15)

labai grazios vaikuciu fotkes ir mokejimas apdirbti spalvas. kaip supratau cia sitoji fotografe, kuri ir action ir presetus kuria PS wink.gif mes ju irgi turim parsisiunte, bet kaip ir buvo pamineta komentaruose, kas tinka vienai fotkei, gali visiskai netikti kitai. esme fotkese nuotaikos, fonai, mintis, erdves. nu v.z. matosi profe profe, ka jau cia bekalbet, darbai uz save kalba , ech rolleyes.gif . .. . pavydu baisiai smile.gif

del virsugalvio tai manau, kad tiesiog tobulose fotkese viskas yra suderinta idealiai smile.gif man tai nieks nekliuna, nezinau smile.gif

taigi net ir Kelbio knygoj yra parasyta, kad galima kirsti virsugalvi, tik reikia moket tai pateikti nuotraukos visumoje smile.gif
Atsakyti