Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

dar imesiu kelias kuri jums kompozicija ar visai nei viena rolleyes.gif ax.gif

klasikinis variantas

user posted image

labiau norejau akcentuoti i seseli bet ar isejo ... nezinau g.gif

user posted image

o cia tiesiog

user posted image

atsiprasau jei ikiriu su neidomiom nuotraukom,bet stengiuos mokintis ax.gif kuo giliau i miska tuo daugiau medziu ir tamsiau darosi blink.gif

twicsi negaliu pakomentuot del seseliu temos ax.gif reikia lalaukt patyrusiu komentaru rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerolli: 02 birželio 2009 - 00:27
QUOTE(Will @ 2009 06 01, 23:29)

teisingos mintys, pagaut judesyje yra ka veikt 4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 01, 23:34)
Sitaip geriau? 

aha.. bet visvien per blyskus ax.gif vaiko odele juk rusva rolleyes.gif

QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 01, 23:48)
nu va prasom....o as prisiskaiciau kad objektyvus nuo lietaus saugo

objektyva gal ir apsaugo, o ka su korpusu fotiko pacio daryt? objektyvo stikla apsaugo, bet korpuso objektyvo ni.

QUOTE(twicsi @ 2009 06 02, 00:11)
O tokie kadrai ko nors verti? 

aha, jei kokybe butu... ax.gif antroje katino akys blizga ir ne fokuse jis.. labai gaila... pirma idomi , tik kazkaip spalvos nlb...

QUOTE(twicsi @ 2009 06 02, 00:29)

patinka visai, tik kadruociau kitaip smile.gif per daug uzspaustas zvilgsnis, vietos jam palikciau daugiau 4u.gif

QUOTE(kerolli @ 2009 06 02, 00:58)
seselio temai gal labiau ,gaila kad

ryskumas tai geras atrodo visose, pirmoje vietos begti truksta ir rankutes smile.gif horizontas kreivokas... antroje kazkaip nukapotas vyras... noretusi pilno kadro arba tik vaiko ore.. o gal tik ranku i kurias krenta vaikas? nzn smile.gif

QUOTE(twicsi @ 2009 06 02, 01:22)
Ar tai galima priskirti seseliu temai?

galima.. idomiai.. bet man kazkaip nzn.. keistai tas storas remas desineje foto, lyg nusveria viska sunkiai toje puseje smile.gif o ir kokybes kazkaip ner g.gif isplaukus rankena.. gal taip turi but 4u.gif

QUOTE(kerolli @ 2009 06 02, 01:22)
dar imesiu kelias kuri jums

jus su Rico ta pati medi fotkinot?? bigsmile.gif biggrin.gif nzn.. man kazkaip keistai.. nei viena ax.gif as nesuprantu tu medziu , krumu, ir pan.. pirmoje noretusi gal ta takeli matyti.. idomiau gal butu... kitu kampu kazkaip... aj nzn net.. neturiu ka komentuot, ryskumas liux, o viso kito nelabai suprantu 4u.gif ne mano tskant
Atsakyti
QUOTE(twicsi @ 2009 06 02, 00:29)

Man sita grazi, tik gal tikrai galvyte jau perdaug uzspausta.

QUOTE(twicsi @ 2009 06 02, 01:22)
Ar tai galima priskirti seseliu temai?
user posted image

Galima mirksiukas.gif

QUOTE(kerolli @ 2009 06 02, 01:22)
dar imesiu kelias kuri jums kompozicija ar visai nei viena  rolleyes.gif  ax.gif

Man visai grazio foto su tais medziais bigsmile.gif
Atsakyti
Man tie medziai kazkaip neiskalbus... tiesiog medis ir tiek g.gif
Atsakyti
o mane Tiny suzavejo wub.gif spartus ejimas priekin..aisku, yra prie ko prikibt, bet visi ir matom siek tiek kitaip..bet pazanga yra wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 02, 08:42)
o mane Tiny suzavejo wub.gif spartus ejimas priekin..aisku, yra prie ko prikibt, bet visi ir matom siek tiek kitaip..bet pazanga yra wub.gif  thumbup.gif

aha tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
net nezinau ar pradet skaityt, puse dienos neilindau, o jau kitos temos 10 lapu blink.gif doh.gif biggrin.gif reik bandyt
Atsakyti
Zitlali, bonda, kaip malonu girdet bigsmile.gif blush2.gif

Jo, pripyskinau biski smile.gif Ale butumet mate, kaip as tuos akmenukus fotkinau. Ant zemes atsigulusi, uzpakali atstaciusi biggrin.gif Vyras sake, kad mane pacia reikia nufotografuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 02 birželio 2009 - 07:59
Labas rytas...

visa ryta uzmigdzius savo guzika ...vaikiau dramblius po namus lotuliukas.gif

bandau ND pirma uzduoti priduoti blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas rytas.
Paskutiniu metu tokia kvaila, nuotaika, kad fotoaparatą tik nešiojuosi visur su savimi, o rankos nekyla jo ištraukti. ir visai nesusitvarkau su laiku. Galvoju, gal reikia kuriam laikui atidėti intensyvius "mokslus" verysad.gif

Iš paskutinių nuotraukų kažkaip niekas nekabina ax.gif Tik kerolli vaikiukas judesy pagautas patiko, nors apie kompoziciją negaliu pasakyti nieko, gal tik čiut traukčiau kompoziciją į kairę ir nukirpčiau dalį viršaus. nedaug.
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 02, 09:34)
bandau ND pirma uzduoti priduoti  blush2.gif

Fokusai matosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 02, 10:45)
Fokusai matosi  4u.gif

sokiai.gif bet tai kaip sviesa priklauso...nes kartais taip apsviecia kad nieko nesimato
Atsakyti