dar imesiu kelias kuri jums kompozicija ar visai nei viena
klasikinis variantas
labiau norejau akcentuoti i seseli bet ar isejo ... nezinau
o cia tiesiog
atsiprasau jei ikiriu su neidomiom nuotraukom,bet stengiuos mokintis kuo giliau i miska tuo daugiau medziu ir tamsiau darosi
twicsi negaliu pakomentuot del seseliu temos reikia lalaukt patyrusiu komentaru
QUOTE(Will @ 2009 06 01, 23:29)
teisingos mintys, pagaut judesyje yra ka veikt
QUOTE(Tiny @ 2009 06 01, 23:34)
Sitaip geriau?
aha.. bet visvien per blyskus vaiko odele juk rusva
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 01, 23:48)
nu va prasom....o as prisiskaiciau kad objektyvus nuo lietaus saugo
objektyva gal ir apsaugo, o ka su korpusu fotiko pacio daryt? objektyvo stikla apsaugo, bet korpuso objektyvo ni.
QUOTE(twicsi @ 2009 06 02, 00:11)
O tokie kadrai ko nors verti?
aha, jei kokybe butu... antroje katino akys blizga ir ne fokuse jis.. labai gaila... pirma idomi , tik kazkaip spalvos nlb...
QUOTE(twicsi @ 2009 06 02, 00:29)
patinka visai, tik kadruociau kitaip per daug uzspaustas zvilgsnis, vietos jam palikciau daugiau
QUOTE(kerolli @ 2009 06 02, 00:58)
seselio temai gal labiau ,gaila kad
ryskumas tai geras atrodo visose, pirmoje vietos begti truksta ir rankutes horizontas kreivokas... antroje kazkaip nukapotas vyras... noretusi pilno kadro arba tik vaiko ore.. o gal tik ranku i kurias krenta vaikas? nzn
QUOTE(twicsi @ 2009 06 02, 01:22)
Ar tai galima priskirti seseliu temai?
galima.. idomiai.. bet man kazkaip nzn.. keistai tas storas remas desineje foto, lyg nusveria viska sunkiai toje puseje o ir kokybes kazkaip ner isplaukus rankena.. gal taip turi but
QUOTE(kerolli @ 2009 06 02, 01:22)
dar imesiu kelias kuri jums
jus su Rico ta pati medi fotkinot?? nzn.. man kazkaip keistai.. nei viena as nesuprantu tu medziu , krumu, ir pan.. pirmoje noretusi gal ta takeli matyti.. idomiau gal butu... kitu kampu kazkaip... aj nzn net.. neturiu ka komentuot, ryskumas liux, o viso kito nelabai suprantu ne mano tskant
QUOTE(twicsi @ 2009 06 02, 00:29)
Man sita grazi, tik gal tikrai galvyte jau perdaug uzspausta.
QUOTE(twicsi @ 2009 06 02, 01:22)
Galima
QUOTE(kerolli @ 2009 06 02, 01:22)
dar imesiu kelias kuri jums kompozicija ar visai nei viena
Man visai grazio foto su tais medziais
o mane Tiny suzavejo spartus ejimas priekin..aisku, yra prie ko prikibt, bet visi ir matom siek tiek kitaip..bet pazanga yra
QUOTE(bonda @ 2009 06 02, 08:42)
o mane Tiny suzavejo spartus ejimas priekin..aisku, yra prie ko prikibt, bet visi ir matom siek tiek kitaip..bet pazanga yra
aha tikrai
Zitlali, bonda, kaip malonu girdet
Jo, pripyskinau biski Ale butumet mate, kaip as tuos akmenukus fotkinau. Ant zemes atsigulusi, uzpakali atstaciusi Vyras sake, kad mane pacia reikia nufotografuoti
Jo, pripyskinau biski Ale butumet mate, kaip as tuos akmenukus fotkinau. Ant zemes atsigulusi, uzpakali atstaciusi Vyras sake, kad mane pacia reikia nufotografuoti
Labas rytas.
Paskutiniu metu tokia kvaila, nuotaika, kad fotoaparatą tik nešiojuosi visur su savimi, o rankos nekyla jo ištraukti. ir visai nesusitvarkau su laiku. Galvoju, gal reikia kuriam laikui atidėti intensyvius "mokslus"
Iš paskutinių nuotraukų kažkaip niekas nekabina Tik kerolli vaikiukas judesy pagautas patiko, nors apie kompoziciją negaliu pasakyti nieko, gal tik čiut traukčiau kompoziciją į kairę ir nukirpčiau dalį viršaus. nedaug.
Paskutiniu metu tokia kvaila, nuotaika, kad fotoaparatą tik nešiojuosi visur su savimi, o rankos nekyla jo ištraukti. ir visai nesusitvarkau su laiku. Galvoju, gal reikia kuriam laikui atidėti intensyvius "mokslus"
Iš paskutinių nuotraukų kažkaip niekas nekabina Tik kerolli vaikiukas judesy pagautas patiko, nors apie kompoziciją negaliu pasakyti nieko, gal tik čiut traukčiau kompoziciją į kairę ir nukirpčiau dalį viršaus. nedaug.
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 02, 09:34)
bandau ND pirma uzduoti priduoti
Fokusai matosi
QUOTE(Tiny @ 2009 06 02, 10:45)
Fokusai matosi
bet tai kaip sviesa priklauso...nes kartais taip apsviecia kad nieko nesimato