Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(dooovile @ 2009 06 01, 20:23)
bandziau arbata dilgeliu darytis, bet gal per anksti is po ziemos buvo, tai gavosi tokia kazkokia kaip pelesiais atsiduodanti, visai neskani  g.gif  schmoll.gif

tai tu kelis lapelius dilgėlių ir lapelį mėtos dėkis į puodelį mirksiukas.gif bus normali žolelių arbata mirksiukas.gif

Vakar nunešiau termometrą į šiltnamį - taigi ryte rodė 20 laipsnių. Manau, jau gali drąsiai pomidoriukai augti ax.gif
radau kelis užsimezgusius ax.gif jau vis smagiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 06 02, 08:07)
O cia mano pats mylimiausias kol kas lotuliukas.gif tik veisles nezinau schmoll.gif

oho, koks fainuolis bigsmile.gif

Pas mane žydi, bet pomidoriukų nei vieno dar. Išvis susimąsčiau - nugi bitės tai nei vienos nematau šiltnamy g.gif Gal pomidorai savidulkiai? Ar reik imtis preimonių tom bitėm privilioti? Sirupu kokių purkšt, ar ką..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 06 02, 10:26)
oho, koks fainuolis  bigsmile.gif

Pas mane žydi, bet pomidoriukų nei vieno dar. Išvis susimąsčiau - nugi bitės tai nei vienos nematau šiltnamy  g.gif  Gal pomidorai savidulkiai? Ar reik imtis preimonių tom bitėm privilioti? Sirupu kokių purkšt, ar ką..

kasdien po kelis kartus vaikštau ir judinu pomidorus, neduodu jiems ramiai gyventi lotuliukas.gif žedelius švelniai pavartau - padedu apsidulkinti mirksiukas.gif tai va, tiek šiltnamy mezga vaisius, tiek balkone (pastarajame tai oho kiek) bigsmile.gif
Atsakyti
As tai bijau biciu,tai jos kaip tycia siltnamyje,nors pas mane dar niekas nezydi. biggrin.gif
Atsakyti
kaip daug aplauzot sakas pomidoru doh.gif su pazastelem viskas aisku,o kaip su sakom g.gif kai tik prigijo tai visas pageltusias nulauziau.kai kurie paliko panasus i palmes doh.gif
Atsakyti
Mano irgi kai kurie kaip palmes,nes nerizikavau palikti tu pageltusiu lapu.Otaip tai kol nesusidaro pomidoriukas tai lapu lauzyti nereikia.Kai ant sakeles susiformuoja pomidoras iki jo galima apatinius lapus nulauzti.
Atsakyti
Mano vieni jau pradejo zydeti, o kiti dar ne, nu tokie tinginukai, tik auga, lapai kaip palmiu, gal jiems kazko per daug ir kazko truksta, pabarsciau kazkokiu pomidoriniu tipo naturaliu trasu, bet nesimato daugiau zydinciu nuo ju g.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 02, 14:41)
Mano irgi kai kurie kaip palmes,nes nerizikavau palikti tu pageltusiu lapu.Otaip tai kol nesusidaro pomidoriukas tai lapu lauzyti nereikia.Kai ant sakeles susiformuoja pomidoras iki jo galima apatinius lapus nulauzti.

man iki pomidoriuko dat toli doh.gif kazkokie netikri ziedai zydi pilnaviduriai g.gif
Atsakyti
kazkaip nelabai suprantu kaip tuos pomidorus genet reikia? pirmus metus auginu blush2.gif palikt tik viena stieba, o visas kitas sakutes nulauzyt ar kaip kitaip?
Atsakyti
Auga visas pomidoro stiebas,aplink ji lapai-bet dar tarp lapo ir stiebo uzauga maziukas augliukas,va ji graziai ir islauzk.Na gal suprasi kaip parasiau.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 02, 16:46)
Auga visas pomidoro stiebas,aplink ji lapai-bet dar tarp lapo ir stiebo uzauga maziukas augliukas,va ji graziai ir islauzk.Na gal suprasi kaip parasiau.

cia panasei kaip pazastis depiliuot lotuliukas.gif lotuliukas.gif kas pazastyje tas nereikalinga...ar ne taip.
Atsakyti
Nu labai teisingai parasei,tai yra pomidoru pazastu depiliacija. biggrin.gif
Atsakyti