Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(daivaP @ 2009 06 01, 21:08)
Labas vakaras, mergaitės smile.gif
Dažnai paskaitau jūsų temelę ir atėjau prašyti patarimo  blush2.gif  nesuprantu, kas apstojo mano pomidorus  g.gif  visas viršūnes atrodo nuvytusios, lapai susisukę, jau antra savaitė taip, nei blogiau, nei geriau. Purškiau su "bordo" tirpalu, po to su "previcuru" ir nieko negerėja. Pomidorų sėklytes pirkau iš Regita, gaila, jei jei dabar numirs  cray.gif Ką man daryti? Ar jums yra taip buvę? Keliu foto, bet nelabai kokybiška, nežinau ar matysis?

user posted image

Gal jiems per karsta, skersvejo reiketu dazniau. Labai sausas oras irgi negerai, takeli gal biski reiketu palaistyt, kad saknims per daug vandens nekliutu. Ir be reikalo lapu nepurkskit, nemegsta jie dregmes. Dar kazkur skaiciau, kad gali trukti kazkokio elemento (trasos) ir tada lapukai rieciasi, bet neatsimenu ko tiksliai. doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 06 01, 22:05)
(labai i mano susnas panashus- kokia cia rushis?)

o kaipgi tavieji susnos jauciasi? Gal jau visai atsigave?
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri esata bandziusi pomidorus mulciuoti pjuvenomis? Labai idomi butu jusu patirtis smile.gif
Atsakyti
Sveikutės.Vakar pas kaimynę šiltnamyje darėme tvarką, pomidorai gražūs ir žydi, bet viršūnės kažkokios susuktos į viršų, kažkas tikriausiai ne taip joms....?
Atsakyti
Sveikutes,na ne salnu jau tikrai nebus.
Atsakyti
As irgi klausiau del mulciavimo,bet niekas neatsake verysad.gif
va pasirodau savo Raudonkepuraite,zemute, storute,na ziuresim kas ten uzaugs g.gif
user posted image
O cia mano pats mylimiausias kol kas lotuliukas.gif tik veisles nezinau schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(uoga3 @ 2009 06 02, 00:38)
Gal jiems per karsta, skersvejo reiketu dazniau. Labai sausas oras irgi negerai, takeli gal biski reiketu palaistyt, kad saknims per daug vandens nekliutu. Ir be reikalo lapu nepurkskit, nemegsta jie dregmes.

Pas mane šiltnamis būna atidarytas iš abiejų galų, jei tik lauke šilta, vėdinu būtinai smile.gif ant lapų vandens nepurškiu, išskyrus bordo tirpalą schmoll.gif
Jau užraugsiu žolės raugą, palaistysiu, gal bus geriau, jei iki to laiko nenumirs g.gif
Pažiūrėjau šiandien iš ryto į pomidorus, tai atrodo visai nieko thumbup.gif nebent vakare vėl pablogės.

zebrina, kokie gražučiai pomidoriukai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaP: 02 birželio 2009 - 08:10
oho mergaites, tris dienas nebuvau, o jau jus ir anat tema pabaige ir naujos 8 psl pripliurpe.Buvome prie juros nuleke ax.gif , o ras paskiskas, tai vis galvojau apie savo pomidorus, kaip jie ten, gerai kad isvaziuodama palikau atidaryta siltnami, taio butu jie man iskepe, siandien vaziuosiu paziureti kai pjie laikosi.
o sakykit kr butu galima nusipirkti, ta tokia kaip spirale, kur pomidorams augti lengviau, ju tada nei risti nereikia nei ka kita drayti. Nu tikiuosi aiskiai cia paklausiau g.gif
Atsakyti
Pazascius raudonkepuraitei isskink,nes negerai jai. bigsmile.gif O apie mulciavima praeitoje temoje beveik visa tema snekejom ir pavyzdziai buvo,tai gal merginos kartotis nenori.As dar nemulciavau,Dievuleliau neturiu vis laiko,o zinau kaip butu patogu.Nors jei muslciuosiu ,tai siaudais.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 02, 08:11)
Pazascius raudonkepuraitei isskink,nes negerai jai. bigsmile.gif O apie mulciavima praeitoje temoje beveik visa tema snekejom ir pavyzdziai buvo,tai gal merginos kartotis nenori.As dar nemulciavau,Dievuleliau neturiu vis laiko,o zinau kaip butu patogu.Nors jei muslciuosiu ,tai siaudais.

tai kad ji tik kelios dienos kaip pasodinta,nenoriu dar skriaust,tegu prigyja normaliai ,o tada jau visus negailestingai nuskabau mirksiukas.gif
Del mulciavimo- perskaiciau visa sena tema,na nezinau ar praleidau,ar nebuvo pamineta g.gif kokio medzio pjuvenos tinka?spygliuociai turbut netinka?
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2009 06 02, 08:58)
Sveikutės.Vakar pas kaimynę šiltnamyje darėme tvarką, pomidorai gražūs ir žydi, bet viršūnės kažkokios susuktos į viršų, kažkas tikriausiai ne taip joms....?

Rašo, kad viršūnės garbiniuojasi, kai azoto per daug. Mano vienas buvo susukęs lapą irgi, bet per naktį ištiesino biggrin.gif Manau, kad arba azoto, arba drėgmės daugoka, nes per sausa niekaip būti negali. Va, turėtų matytis kaip susuktas lapas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žostautė: 02 birželio 2009 - 08:30
Na tai jei azoto perdaug,tai turbut dabar reiketu pomidorus palikti tik laistyma jokio daugiau tresimo.
Atsakyti