Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(AveM @ 2009 06 01, 23:11)
Negrazu juoktis,bet as tiek juokiausi is tevuko tada,kad jau praejo gal dvidesimt metu,o vis dar atsimenu ta bajeri.Kol girtas valge nejaute,o kai degtine praejo pasijaute.

bet tai zmogus toks sheimininkaut megejas reishkia buvo, kurgi : nuejo , pasirove, pasipjauste, uzsimaishe lotuliukas.gif (beje, o su kuo valgo toki daikta? su grietine ar kaip?)
Buvau arbata uzsiplikinus, bet kaip jau rashiau-nepatiko ax.gif
Atsakyti
Raudonkepuraitie niekuo labai neissiskiria is kitu tik kad ankstyvi ir zemaugiai,stiprus tokie risti nereikia.
Atsakyti
O mano uosviene galva plauna su dilgeliu nuoviru bigsmile.gif ir visada ,ne retkarciais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 01 birželio 2009 - 22:19
Dilgeles savotiska skoni suteikia salotoms,valgyti gali su kuo nori ir su grietine ir su majonezu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 06 01, 23:16)
bet tai zmogus toks sheimininkaut megejas reishkia buvo, kurgi : nuejo , pasirove, pasipjauste, uzsimaishe  lotuliukas.gif  (beje, o su kuo valgo toki daikta? su grietine ar kaip?)
Buvau arbata uzsiplikinus, bet kaip jau rashiau-nepatiko  ax.gif

Mano "trasos" dar tik rugsta savaite, prisiskaiciusi as cia taip pat prisiroviau dilgeliu ir uzmerkiau kibire... kol kas kvapas tikrai pakenciamas, bet va musiu tai jau jooo, siltnamyje ju yra nemazai... bet ko nepadarysi del tos ekologiskos trasos... tikiuosi, kad deres ir augs mano pomidoriukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 06 01, 23:16)
Supratau drinks_cheers.gif  4u.gif

satanele, ir pas mane jau mažutis pomidoriukas yra užmegstas wub.gif ir aš laukiu

As taip pat is Regilos pirkau ,dar satunsky velikan,princese,
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 06 01, 23:13)
Suprantu, kad toks budas o.k., taciau as ieskau sau palengvinimo  blush2.gif sukisai pagaliukus prie pomidoro ir ramu, o jis vyniojasi aplink ta israityta strypa  rolleyes.gif

pas mane puse shiltnamio paprastai su sniuru priraishioti i virshu (t.y. rishu prie pomidoro koto ir tada kita gala palubej), o kita puse "eksperimentine": pomidoras su kiaurai perdurta varine vielute ir nuo jos sniuras aukstyn i palube tada. nors is esmes turbut jokio didelio skirtumo, tik tiek kad persmeigt pomidora buvo nedrasu....
Antra vertus, atsimenu savo pirmuosius pomidoru auginimo metus, rishau su shniuru prie koto ir taip sakant paverziau bishki, o rishau jaunus, po to tas kotas storeti pradejo tai tas mano sniuras beveik nupjove pomidorus, liko kazkur ju stiebo viduje blink.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 06 01, 23:19)
Dilgeles savotiska skoni suteikia salotoms,valgyti gali su kuo nori ir su grietine ir su majonezu. biggrin.gif

ir kaip suprantu butina priesh dedant i salotas perlieti verdanciu vandeniu? lotuliukas.gif

is kitos puses man svorio numest reiktu tai jei uzvalgyciau neplikytu tai automatuishkai po to savaite nieko valgyt nebesinoretu bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 06 01, 23:05)
jau tada kadangi daugiau ner is ko rinktis - nr 2 (labai i mano susnas panashus- kokia cia rushis?)

Jėtus, kad aš žinočiau doh.gif . Čia gal bus tiek kažkokie Krymo aukštaūgiai (ar kažkaip panašiai blush2.gif

QUOTE(AveM @ 2009 06 01, 23:11)
Kol girtas valge nejaute,o kai degtine praejo pasijaute.

Nabagas tėvelis-sunkios pagirios turėjo būti po tokių salotų cool.gif

QUOTE(daivaP @ 2009 06 01, 23:14)
1. Labai puikūs pomidoriukai wub.gif
2. Tokių Raudonkepuraitė net negirdėjusi schmoll.gif kuo jie ypatingi g.gif

1. Ačiū 4u.gif
2. Nežinau kuo jie ypatingi, iš ties net nežinau katrie čia yra tie Raudonkepuraitė blush2.gif . Bet kažkada užėjo diskusija apie juos, tai vat ir žinau, kad pirkau tokių daigų, ale kurie čia tai taip ir neatsimenu

O va čia foto, tų pomidorų, kuriuos su dukra sėjome tą pačią dieną. Ai, nusispjoviau ir iššsodinau tiesiai į šiltnamį iš tų indelių-žiūrėsim, kas gausis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 06 01, 22:59)
ir kaip skonis tos arbatos?  g.gif

Žalių dilgėlių tai skonis kaip... virtų pupų biggrin.gif O džiovinta tai tokia... nu nieko ypatingo. Ale sako kraują valo ir tt (negalima nėščiosioms dilgėlių).

Mano iš Regilos visi nieko lyg, ale pūkuotas tai nelabai dailiai lapus raito, nervuoja jis mane, niekšelis. Bet nurašau ant to, kad pūkuotas, nes visi vienodom sąlygom auga, tai kas jau čia jam gali nepatikt... g.gif
Atsakyti
satanele, aš ir daug rūšių pirkau bigsmile.gif penis, kriaušinius, agurkinius, mezan, alicante, armoniką, princesę ir dar kažkokius, net nebeatsimenu blush2.gif

Nome, man atrodo, kad tikrai tie mažučiai pomidorų daigeliai puikiai prigis ir pasivys kitus 4u.gif

Ačiū visoms mergaitėms, kad priėmėte ir atsakė į mano klausimus aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 01, 23:21)
As taip pat is Regilos pirkau ,dar satunsky velikan,princese,

DOOOVILE ,

jei galite pratrinkite savo zinutes nes niekaip negaliu jums parasyti laiskelio. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sausas @ 2009 06 01, 23:58)
DOOOVILE ,

jei galite pratrinkite savo zinutes nes niekaip negaliu jums parasyti laiskelio. blink.gif

prashom, atlaisvinau vietos 10-ciai laisku 4u.gif tikiuosi uzteks? mirksiukas.gif

Sorry uz OFF TOPIC blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Beje, kas cia musu pomidorus su minusine temperatura gasdinot? g.gif meteo.lt iki pat savaites galo nezada jokiu dideliu shalciu, zemiausia temperatura bus penktadienio nakti , ir tai tik vietom +5 (daugumoj +7)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dooovile: 01 birželio 2009 - 23:11