Nome, kokie grazuoliai pomidoriukai
Rushyse as nesigaudau Galiu tik pagal grazuma ishrikiuoti
QUOTE(dooovile @ 2009 06 01, 22:56)
Nome, kokie grazuoliai pomidoriukai
Oi, čia tai geras , na tai kurie gražiausi
QUOTE(žostautė @ 2009 06 01, 20:33)
Gražus gi augalas, ryte nuėjai, lapuką nusiskynei, vietoj mėtų arbatos dilgėlių užsiplikyti kartais labai gerai
ir kaip skonis tos arbatos?
Oi, suklydau parašyt iš Regila, viskas taip gražiai sudygo laukiau " Japoninio triufelio " pomidoriukų negi dabar kažkokia zaraza sutrukdys
Pomidorus auginu jau kokius 10 metų, bet tokios nesąmonės nebuvo matyt visada yra pirmas kartas
Pomidorus auginu jau kokius 10 metų, bet tokios nesąmonės nebuvo matyt visada yra pirmas kartas
QUOTE(Nome @ 2009 06 01, 22:58)
Oi, čia tai geras , na tai kurie gražiausi
pagal grazuma isrikiavus butu taip: nr 1 , nr 5 , nr 4 , nr 3 (bet pagal ziedus tai i pirmunus pretenduoja)ir jau tada kadangi daugiau ner is ko rinktis - nr 2 (labai i mano susnas panashus- kokia cia rushis?)
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 06 01, 21:34)
Paraset apie dilgeles prisiminiau dar kaip tevukas mano buvo gyvas,tai tokiu salotu isgeres prisigamino jog kelias dienas burna dege.motina kai virdavo rugstyniu sriuba dedavo ir dilgeliu,jei darydavo salotas,tai nuplikydavo papjaustydavo ir dilgeliu.O tevukas prisirove,prisipjauste pilna bliuda ir pavalge sociai.
negrazu juoktis bet
na bent jau vitaminu gavo
QUOTE(Lelina @ 2009 06 01, 21:21)
Na bent jau nuotraukoje tai jie "sausai" augantys atrodo Gal tik cia seip - nuotraukoje
Iš pirmo žvilgsnio tai taip ir atrodo, kad jiems trūktų drėgmės bet mano šiltnamis prie namų, atidarau - uždarau kiekvieną dieną, laistau po daug kokius du kartus per savaitę bet kai pasižiūri į juos, tai atrodo, kad jie nelaistyti būtų
Aš rišu su špagatu, vieną galą prie pomidoro koto, o kitą galą prie tokio storo laido, jis yra ištampytas per visą šiltnamio ilgį nežinau, ar suprantamai parašiau taip rišu jau 10 metų, man viskas
QUOTE(dooovile @ 2009 06 01, 23:05)
pagal grazuma isrikiavus butu taip: nr 1 , nr 5 , nr 4 , nr 3 (bet pagal ziedus tai i pirmunus pretenduoja)ir jau tada kadangi daugiau ner is ko rinktis - nr 2 (labai i mano susnas panashus- kokia cia rushis?)
Papildyta:
negrazu juoktis bet
Papildyta:
negrazu juoktis bet
Negrazu juoktis,bet as tiek juokiausi is tevuko tada,kad jau praejo gal dvidesimt metu,o vis dar atsimenu ta bajeri.Kol girtas valge nejaute,o kai degtine praejo pasijaute.
Aš rišu su špagatu, vieną galą prie pomidoro koto, o kitą galą prie tokio storo laido, jis yra ištampytas per visą šiltnamio ilgį nežinau, ar suprantamai parašiau taip rišu jau 10 metų, man viskas
Suprantu, kad toks budas o.k., taciau as ieskau sau palengvinimo sukisai pagaliukus prie pomidoro ir ramu, o jis vyniojasi aplink ta israityta strypa
Suprantu, kad toks budas o.k., taciau as ieskau sau palengvinimo sukisai pagaliukus prie pomidoro ir ramu, o jis vyniojasi aplink ta israityta strypa
QUOTE(AveM @ 2009 06 01, 21:36)
Na daug vandens dar su dilgelemis.
Lieju su žolių raugu, tik dar neturiu užraugusi, jau reikėtų
QUOTE(Nome @ 2009 06 01, 21:40)
Na va, žadėtos nuotraukos .Tai kurie čia iš jų Raudonkepuraitė?
Labai puikūs pomidoriukai
Tokių Raudonkepuraitė net negirdėjusi kuo jie ypatingi
QUOTE(dooovile @ 2009 06 01, 21:53)
Gal tiesiog rushis tokia , kazkada turejau kazkoki kuris pastoviai lyg nuvytes atrode bet pomidorai derejo normaliai. Jei pirkai seklytes is Regilos tai tu jai parashyk
Tai ir man kilo tokia mintis, gal čia tokia rūšis jei Regila čia neužeis ir neperskaitys, tai parašysiu jai
QUOTE(daivaP @ 2009 06 01, 23:01)
Oi, suklydau parašyt iš Regila, viskas taip gražiai sudygo laukiau " Japoninio triufelio " pomidoriukų negi dabar kažkokia zaraza sutrukdys
Japoninio triufelio ir as laukiu ,yra jau uzmegstas pomidoriukas
QUOTE(Lelina @ 2009 06 01, 22:13)
taciau as ieskau sau palengvinimo sukisai pagaliukus prie pomidoro ir ramu, o jis vyniojasi aplink ta israityta strypa
Supratau
satanele, ir pas mane jau mažutis pomidoriukas yra užmegstas ir aš laukiu