Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Man jie neatrodo serganciais,tai sunku ka ir pasakyti.
Atsakyti

Nome, kokie grazuoliai pomidoriukai thumbup.gif
Rushyse as nesigaudau blush2.gif Galiu tik pagal grazuma ishrikiuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 06 01, 22:56)
Nome, kokie grazuoliai pomidoriukai  thumbup.gif
Rushyse as nesigaudau  blush2.gif  Galiu tik pagal grazuma ishrikiuoti  lotuliukas.gif

Oi, čia tai geras lotuliukas.gif , na tai kurie gražiausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 06 01, 20:33)
Gražus gi augalas, ryte nuėjai, lapuką nusiskynei, vietoj mėtų arbatos dilgėlių užsiplikyti kartais labai gerai  ax.gif

ir kaip skonis tos arbatos? g.gif
Atsakyti
Oi, suklydau parašyt blush2.gifRegila, viskas taip gražiai sudygo thumbup.gif laukiau " Japoninio triufelio " pomidoriukų wub.gif negi dabar kažkokia zaraza sutrukdys doh.gif verysad.gif

Pomidorus auginu jau kokius 10 metų, bet tokios nesąmonės nebuvo schmoll.gif matyt visada yra pirmas kartas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 06 01, 22:58)
Oi, čia tai geras  lotuliukas.gif , na tai kurie gražiausi  biggrin.gif

pagal grazuma isrikiavus butu taip: nr 1 wub.gif , nr 5 wub.gif , nr 4 wub.gif , nr 3 (bet pagal ziedus tai i pirmunus pretenduoja)ir jau tada kadangi daugiau ner is ko rinktis - nr 2 (labai i mano susnas panashus- kokia cia rushis?)
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 06 01, 21:34)
Paraset apie dilgeles prisiminiau dar kaip tevukas mano buvo gyvas,tai tokiu salotu isgeres prisigamino jog kelias dienas burna dege.motina kai virdavo rugstyniu sriuba dedavo ir dilgeliu,jei darydavo salotas,tai nuplikydavo papjaustydavo ir dilgeliu.O tevukas prisirove,prisipjauste pilna bliuda ir pavalge sociai. biggrin.gif

negrazu juoktis bet doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif doh.gif

na bent jau vitaminu gavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 06 01, 21:21)
Na bent jau nuotraukoje tai jie "sausai" augantys atrodo  g.gif  Gal tik cia seip - nuotraukoje  verysad.gif

Iš pirmo žvilgsnio tai taip ir atrodo, kad jiems trūktų drėgmės g.gif bet mano šiltnamis prie namų, atidarau - uždarau kiekvieną dieną, laistau po daug kokius du kartus per savaitę smile.gif bet kai pasižiūri į juos, tai atrodo, kad jie nelaistyti būtų g.gif
Aš rišu su špagatu, vieną galą prie pomidoro koto, o kitą galą prie tokio storo laido, jis yra ištampytas per visą šiltnamio ilgį smile.gif nežinau, ar suprantamai parašiau blush2.gif taip rišu jau 10 metų, man viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 06 01, 23:05)
pagal grazuma isrikiavus butu taip: nr 1  wub.gif , nr 5  wub.gif , nr 4  wub.gif , nr 3 (bet pagal ziedus tai i pirmunus pretenduoja)ir jau tada kadangi daugiau ner is ko rinktis - nr 2 (labai i mano susnas panashus- kokia cia rushis?)
Papildyta:
negrazu juoktis bet  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  doh.gif

na bent jau vitaminu gavo  ax.gif

Negrazu juoktis,bet as tiek juokiausi is tevuko tada,kad jau praejo gal dvidesimt metu,o vis dar atsimenu ta bajeri.Kol girtas valge nejaute,o kai degtine praejo pasijaute.
Atsakyti
Aš rišu su špagatu, vieną galą prie pomidoro koto, o kitą galą prie tokio storo laido, jis yra ištampytas per visą šiltnamio ilgį smile.gif nežinau, ar suprantamai parašiau blush2.gif taip rišu jau 10 metų, man viskas thumbup.gif

Suprantu, kad toks budas o.k., taciau as ieskau sau palengvinimo blush2.gif sukisai pagaliukus prie pomidoro ir ramu, o jis vyniojasi aplink ta israityta strypa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 01, 21:36)
Na daug vandens dar su dilgelemis. ax.gif

Lieju su žolių raugu, tik dar neturiu užraugusi, jau reikėtų smile.gif
QUOTE(Nome @ 2009 06 01, 21:40)
Na va, žadėtos nuotraukos  smile.gif .Tai kurie čia iš jų Raudonkepuraitė?  g.gif

Labai puikūs pomidoriukai wub.gif
Tokių Raudonkepuraitė net negirdėjusi schmoll.gif kuo jie ypatingi g.gif
QUOTE(dooovile @ 2009 06 01, 21:53)
Gal tiesiog rushis tokia , kazkada turejau kazkoki kuris pastoviai lyg nuvytes atrode bet pomidorai derejo normaliai. Jei pirkai seklytes is Regilos tai tu jai parashyk

Tai ir man kilo tokia mintis, gal čia tokia rūšis unsure.gif jei Regila čia neužeis ir neperskaitys, tai parašysiu jai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 06 01, 23:01)
Oi, suklydau  parašyt blush2.gifRegila, viskas taip gražiai sudygo thumbup.gif laukiau " Japoninio triufelio " pomidoriukų wub.gif negi dabar kažkokia zaraza sutrukdys doh.gif  verysad.gif

Pomidorus auginu jau kokius 10 metų, bet tokios nesąmonės nebuvo schmoll.gif matyt visada yra pirmas kartas smile.gif

Japoninio triufelio ir as laukiu ,yra jau uzmegstas pomidoriukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 06 01, 22:13)
taciau as ieskau sau palengvinimo  blush2.gif sukisai pagaliukus prie pomidoro ir ramu, o jis vyniojasi aplink ta israityta strypa  rolleyes.gif

Supratau drinks_cheers.gif 4u.gif

satanele, ir pas mane jau mažutis pomidoriukas yra užmegstas wub.gif ir aš laukiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaP: 01 birželio 2009 - 22:17