Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(žostautė @ 2009 07 03, 09:30)
Man atrodo, čia ta pati medžiaga, nuo kurios orchidėjų žiedai krenta. Vadinas teoriškai galima pastatyti krepšiuką su obuoliais šiltnamyje ir taip paspartint nokimą biggrin.gif

tai mintis! blink.gif thumbup.gif o orchidėjų žiedai greičiau nukrenta nuo tos medžiagos? unsure.gif vaje schmoll.gif
Atsakyti
Mes jau baiginėjame šią temelę (pamačius, net nustebau, ot plepsės), tai paruošiau naują ax.gif

Nauja tema - http://www.supermama...howtopic=463951

4u.gif

(galvojau, gal įdėti kokių naudingų nuorodų, bet turime trąšų ir raugų temutę, naudingą labai, sėklų užsakymais pasidalinsime, tai nedėjau nieko blush2.gif )
Atsakyti
Mergaites, padekite !
As pirmi metai tokia pomidoru augintoja, tad labai del visko pergubenu kai pamatau, kad kazkas ne taip. Taigi, ziuriu, kad mano kai kuriu pomidoru visuniu lapai pradejo dziuti verysad.gif

Tik gaila neleidzia man ikelti nuotraukos, negaliu parodyti kaip tai atrodo verysad.gif Bet gal net i6 pasakymo aisku ? Viena pazistama uzsimine, kad tai kazkoks "grybelis". Gal zinote kuom reikia juos purksti ? Ar reikia nuskinti tuos padziuvusius lapus ?

Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 07 03, 10:16)
Mergaites, padekite !
As pirmi metai tokia pomidoru augintoja, tad labai del visko pergubenu kai pamatau, kad kazkas ne taip. Taigi, ziuriu, kad mano kai kuriu pomidoru visuniu lapai pradejo dziuti  verysad.gif

Tik gaila neleidzia man ikelti nuotraukos, negaliu parodyti kaip tai atrodo  verysad.gif Bet gal net i6 pasakymo aisku ? Viena pazistama uzsimine, kad tai kazkoks "grybelis". Gal zinote kuom reikia juos purksti ? Ar reikia nuskinti tuos padziuvusius lapus ?

O ne, tai liga verysad.gif varge... žinai, dar trąšų, raugų, antpilų temoje forumietė casual yra sukaupusi žinių šiek tiek, dar mūsų Regila orientuojasi ligose, tikrai padėtų mirksiukas.gif

Pradžiai jei gali gauti natūralaus karvės pieno, skiesk jį vandeniu, kad vanduo pabaltu, nupurkšk, bus profilaktinė priemonė.

O jei nesustabdys, teks ekstra griebtis visokių chemijų (fu) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 03, 10:21)
O ne, tai liga  verysad.gif  varge... žinai, dar trąšų, raugų, antpilų temoje forumietė casual yra sukaupusi žinių šiek tiek, dar mūsų Regila orientuojasi ligose, tikrai padėtų  mirksiukas.gif

Pradžiai jei gali gauti natūralaus karvės pieno, skiesk jį vandeniu, kad vanduo pabaltu, nupurkšk, bus profilaktinė priemonė.

O jei nesustabdys, teks ekstra griebtis visokių chemijų (fu)  schmoll.gif

vai vai vai, o taip dziaugiausi graziai auganciu "derliumi"
Atsakyti
o pas mus tik pradeda po truputi zydeti pomidoriukai g.gif kazin ar as sulauksiu ko siais metais ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irise @ 2009 07 03, 11:21)
o pas mus tik pradeda po truputi zydeti pomidoriukai g.gif kazin ar as sulauksiu ko siais metais ar ne doh.gif

Pas mane irgi neseniai pradejo zydeti, as tai labai tikiuosi, kad rudeniop valgysiu savo pomirodus ir susidorosiu su visomis ligomis bigsmile.gif
Atsakyti
prasau skubios pagalbos unsure.gif 4u.gif
siryt uzmaciau viena pomidora ir salia esancia paprika, kad po ju lapu apacia buvo pilna smulkiu juodu vabaliuku. lapus nuskabiau, o ka dabar daryt? kazkuom purksti? kas cia per biesas uzpuole juos??
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 07 03, 10:16)
Mergaites, padekite !
As pirmi metai tokia pomidoru augintoja, tad labai del visko pergubenu kai pamatau, kad kazkas ne taip. Taigi, ziuriu, kad mano kai kuriu pomidoru visuniu lapai pradejo dziuti  verysad.gif

Tik gaila neleidzia man ikelti nuotraukos, negaliu parodyti kaip tai atrodo  verysad.gif Bet gal net i6 pasakymo aisku ? Viena pazistama uzsimine, kad tai kazkoks "grybelis". Gal zinote kuom reikia juos purksti ? Ar reikia nuskinti tuos padziuvusius lapus ?

Pgal viską tavo pomidorus apipuolė maras,chemijos šiltnamyje nelabai pavartosi,nes pomidorus valgyt norėsi,bandyk gauti pieno passukų arba kaime kai susrūgsta pienas tas balkšvas lieka parūgos,atskiesk ir nupurkšk
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 03, 10:00)
tai mintis!  blink.gif  thumbup.gif  o orchidėjų žiedai greičiau nukrenta nuo tos medžiagos?  unsure.gif  vaje  schmoll.gif

Taip, todėl negalima laikyti obuolių ar pan. prie žydinčių orchidėjų mirksiukas.gif

(ale čia jau OT)
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti