Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 01, 16:34)
o ka jusu suo veike karves kakoj lotuliukas.gif

Na ji irgi nepraleidžia progos pasiimti naudingųjų medžiagų papildomos dozės biggrin.gif Ir išoriškai, ir iš vidaus doh.gif

QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 01, 16:43)
uzsiveikit uzsiveiskit,o kaip paskui isnaikinsit.isivaizduoju ka kaimynai pagalvotu apie jus pamate dilgeles sodinancia.kaip pas jus ju nera doh.gif net aplinkui doh.gif

O ką, į gražų kubiliuką, kad nesiplėstų. Gražus gi augalas, ryte nuėjai, lapuką nusiskynei, vietoj mėtų arbatos dilgėlių užsiplikyti kartais labai gerai ax.gif
Atsakyti
Paraset apie dilgeles prisiminiau dar kaip tevukas mano buvo gyvas,tai tokiu salotu isgeres prisigamino jog kelias dienas burna dege.motina kai virdavo rugstyniu sriuba dedavo ir dilgeliu,jei darydavo salotas,tai nuplikydavo papjaustydavo ir dilgeliu.O tevukas prisirove,prisipjauste pilna bliuda ir pavalge sociai. biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mergaitės smile.gif
Dažnai paskaitau jūsų temelę ir atėjau prašyti patarimo blush2.gif nesuprantu, kas apstojo mano pomidorus g.gif visas viršūnes atrodo nuvytusios, lapai susisukę, jau antra savaitė taip, nei blogiau, nei geriau. Purškiau su "bordo" tirpalu, po to su "previcuru" ir nieko negerėja. Pomidorų sėklytes pirkau iš Regita, gaila, jei jei dabar numirs cray.gif Ką man daryti? Ar jums yra taip buvę? Keliu foto, bet nelabai kokybiška, nežinau ar matysis?

user posted image
Atsakyti
Ne neisivaizduoju kas cia jiems,gal rytoj kuri patars.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 01, 22:13)
Ne neisivaizduoju kas cia jiems,gal rytoj kuri patars.

Na bent jau nuotraukoje tai jie "sausai" augantys atrodo g.gif Gal tik cia seip - nuotraukoje verysad.gif

O as dar turiu kita klausimeli: kuom jus risate ar kaip risate? As siemet savarankiskai pirma karta pomidorus auginu...matydavau,kad mociute su tais sniuriukais zaidzia, bet gal kas turite gera patarima koki? Vienoje laidoje maciau tokias fainas gelezines lazdas-spirales, tai labai fainai man pasirode, tik va kur ju gaut ? g.gif
Atsakyti
As taip pat manyciau kad jiems per sausai ,pabandykit labai daug prilieti vandens schmoll.gif
Atsakyti
Na daug vandens dar su dilgelemis. ax.gif
Atsakyti
Na va, žadėtos nuotraukos smile.gif .
Tai kurie čia iš jų Raudonkepuraitė? g.gif
Nr. 1
user posted image
Nr. 2
user posted image
Nr. 3
user posted image
Nr. 4
user posted image
Nr. 5
user posted image
Papildyta:
P. S. vaizdelis prieš nuravėjimą dar
Atsakyti
Man arciausiai tiesos 3,nors as juos labai seniai auginau.
Atsakyti
O aš kažkodėl įsivaizdavau 1 arba 5
Atsakyti
Is koto storumo panasus ir 1.
Lauksim ekspertu,gal kuri neseniai augino,geriau atsimins,nes as auginau pries astuonis metus,tai galiu ir suklysti.
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 06 01, 22:08)
Labas vakaras, mergaitės smile.gif

user posted image

tas priekinis toks atrodo nelaimingas, o shonuose lyg ir normaliai atrodo g.gif
Lapai sodrus- nepanashu kad truktu dregmes schmoll.gif Gal tiesiog rushis tokia , kazkada turejau kazkoki kuris pastoviai lyg nuvytes atrode bet pomidorai derejo normaliai. Jei pirkai seklytes is Regilos tai tu jai parashyk ir paklausk - gal tai rusiai tiesiog priklauso visokius fintus isdarineti g.gif i didelius ligonius man jie tikrai nepanashus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dooovile: 01 birželio 2009 - 21:58