Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(AveM @ 2009 07 02, 11:22)
Sunervino visokie neaiskus lapai,tai va kokie liko pomidorai.user posted image
Papildyta:
Liko lapai tik virsuneje.user posted image

Tikrai kad gražūs pomidorai , thumbup.gif
Atsakyti
Siemet jie man liudnoki.Gal ipratusi buvau prie siltos vasaros greit sulaukti derliaus,tai kai siemet pas mus viskas veluoja,man atrodo jog nedera mano pomidorai.
Atsakyti
Aš pirmi metai auginu ,tai iš vis neturiu su kuo lyginti , pas mane žiauriai tankiai susodinti,gal lapus nuskinti ,nu nežinau ka daryti nes bujoja žiauriai biggrin.gif
Atsakyti
Imk pavyzdi is manes biggrin.gif matei kaip apvariau lapus.Nei tankumo nei ligu,nes nera lapu.Nors as jau stengiuosi geneti lapus,tada kai atsiranda vaisiai.Bet kadangi siemet visokiu pilna keistu lapu,tai teko isgeneti nesulaukus kai kur vaisiu.
Atsakyti
Ar gerai bus ,nes tikrai žadu išgenėti ,gal ir trečiasias šakas išgenėti ,pas mane jie jau virš metro ,gal ir daugiau g.gif
Atsakyti
pas mane beveik visi pomidorai tokie pusplikiai, as juos visad taip isgeniu ir nelabai matau kazko blogo ax.gif na nebent nuo to mazesnis derlius yra, bet sito as nezinau blush2.gif va dar pradejo snd betalux jau vienas nokt tai man bus svente prasideda pomidorai..........rojus man lotuliukas.gif turbut is siltnamio nebeislysiu kol neatsivalgysiu biggrin.gif
Atsakyti
O as atvirksciai,pomidorai manes nedomina,o agurku laukiu kaip isganymo. biggrin.gif
Atsakyti
Na pomidorai ryt ruoškitės depiliacijai,ar galetų trukdyti nokimui lapų tankumas? g.gif labai daug nemažų ,o nenoksta visai g.gif
Atsakyti
Šiaip jau visada pomidorus auginu vienu stiebu,tik šiemet taip gavosi kad kai buvo laikas niekas neišgenėjo gerai,tai teko palikt po 2-3 stiebus,jau nunoko 3 pomidorai
Atsakyti
Na nemanau,kad lapai trukdytu nokimui.Nors gal jei tanku lapai uzgozia jiems maza erdves nokimui.
Papildyta:
Tik nepamirsk ,kad po depiliacijos nors pora dienu negalima laistyti pomidoru. ax.gif
Atsakyti
nokstantys pomidorai iskiria kazkokia medziaga skatinancia nokima, todel pradejus nokt vienam prades ir kiti....kazkaip pamasciau, o piktinio inest i silttnami negaletu kad tik greiciau jie noktu g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 07 03, 00:10)
nokstantys pomidorai iskiria kazkokia medziaga skatinancia nokima, todel pradejus nokt vienam prades ir kiti....kazkaip pamasciau, o piktinio inest i silttnami negaletu kad tik greiciau jie noktu g.gif  lotuliukas.gif

Man atrodo, čia ta pati medžiaga, nuo kurios orchidėjų žiedai krenta. Vadinas teoriškai galima pastatyti krepšiuką su obuoliais šiltnamyje ir taip paspartint nokimą biggrin.gif
Atsakyti