Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(glossi @ 2009 06 27, 16:54)
Jau du pomidoriukus nuskyniau  ax.gif
user posted image

pas mane 'Beta' ar 'Betalux' identiškai atrodo (dabar neprisimenu tiksliai, kurios ten toj vietoj pasodintos). Pomidorais tiek aplipusios, kad kiekvienąkart stebiuosi, kaip šakelės atlaiko blink.gif Man kol nuskint nei vieno neteko, bet yra didelių, tai gal greit jau paragausim wub.gif
Hibridai bujoja kaip džiunglėse, nespėju lapų skabyti. Tai kol kas tik apačioje užsimezgę pomidoriukai, aukščiau tik žiedeliai. Bet žiedų tikrai mažiau nei ant žemaūgių. Gal jie vėlyvesni, tai dar nespėjo visko parodyt g.gif
Ir 'Promyk' laaabai gražiai atrodo - ir lauke, ir šiltnamy tirštai aplipę žiedais. Lauke net lapų neskabau, tokie gražūs krūmeliai, ant kiekvienos šakelės gausybė žiedelių. Tikiuosi, skanūs bus.

Marfa, aš auginu 'Ola polka'. Tik nežinau, kurie tiksliai jie šiltnamy yra lotuliukas.gif Reiks pasiimti užrašus ir pažiūrėti. Kažkaip kiekvienąkart pamirštu doh.gif Vieną buvau pamiršus namie ir vėliau atvežus tokį išstypusį įkišau lauke, tai dabar visai gražiai jis atrodo.
Būtinai reiks užrašus susiieškot, nes baisiai įdomu pasidarė, kur ten mano vyšniniai raudoni ir juodi. Nors šiaip visi labai gražūs.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 06 29, 20:18)
Marfa, aš auginu 'Ola polka'. Tik nežinau, kurie tiksliai jie šiltnamy yra  lotuliukas.gif  Reiks pasiimti užrašus ir pažiūrėti. Kažkaip kiekvienąkart pamirštu  doh.gif Vieną buvau pamiršus namie ir vėliau atvežus tokį išstypusį įkišau lauke, tai dabar visai gražiai jis atrodo.
Būtinai reiks užrašus susiieškot, nes baisiai įdomu pasidarė, kur ten mano vyšniniai raudoni ir juodi. Nors šiaip visi labai gražūs.

ax.gif Vat jie pas mane graziai auga ir krumeliai grazus,gerai vaisius mezga... kazin koks skonis bus bigsmile.gif
Atsakyti
O jei aš šį savaitgalį savo pomidorus šiltnamyje apdėsiu šiaudais? Ar čia jau per vėlu būtų mulčiuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 29, 21:06)
Aciu ,kaip tik reikia rožėms,ir serbentus užpuolė parazitai biggrin.gif

žinai, čia ne į temą, bet labai daug kas rekomenduoja serbentams, kuriuos niokoja amarai, coca cola naudoti biggrin.gif rimtai! Jie nemėgsta kažkokios rūgšties, esančios joje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 06 29, 15:47)
Maniškės tikriausiai visus kvapus dievina,o raugo tai dar nebandžiau,reiks eit ir parsinešt pomidorų liekanas ,prieš dvi dienas gerokai per šiltnamį pasiaučiau,gal padės,pirmai bujojo agurkų lysvėje ir šiltnamyje,dabar "Tris milijonus"traukia sisivienijusios su kurmiais sode

Labutis 4u.gif .Pas jumis tris milijonus,pas mane 12 doh.gif doh.gif doh.gif .jauču reiks kviestis chemiją,bo iš šlitnamio tuoj gausis gigantiškas skruzdėlynas,o tie suskiai kurmiai išvis daėdė,kone kas antrą dieną reik užkasinėt pomidorus,net neisivaizduoju kaip tie nabagai dar bujoja doh.gif g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira* @ 2009 06 30, 07:48)
O jei aš šį savaitgalį savo pomidorus šiltnamyje apdėsiu šiaudais? Ar čia jau per vėlu būtų mulčiuoti?  g.gif

Aš irgi noriu prisijungti prie klausimo apie mulčiavimą. 4u.gif Ar ne par vėlu?
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2009 06 30, 15:11)
Aš irgi noriu prisijungti prie klausimo apie mulčiavimą. 4u.gif  Ar ne par vėlu?

Geriau veliau,negu isvis nemulciuot mirksiukas.gif taigi dabar tokie karsciai doh.gif Nemulciuota zemele iskart isdziusta.Ir buna labai karsta,kas augalui negerai.Kuo greiciau mulciuokit.As irgi dziovinu nauja partija zoles ir vel deliosiu-kai kur jau sunyke,kaikur pastorinsiu ax.gif
Atsakyti
Siandien radau kelias pomidiru virsuniu lapus lyg nudegusius,tokie pilki susiraite nieko nesupratau,kas jiems atsitiko.Paemiau visus nuskyniau,manau jei kokia liga,kad kitu neuzkrestu.
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2009 06 30, 15:45)
Geriau veliau,negu isvis nemulciuot  mirksiukas.gif taigi dabar tokie karsciai  doh.gif Nemulciuota zemele iskart isdziusta.Ir buna labai karsta,kas augalui negerai.Kuo greiciau mulciuokit.As irgi dziovinu nauja partija zoles ir vel deliosiu-kai kur jau sunyke,kaikur pastorinsiu  ax.gif

ačiū 4u.gif . Lekiu mulčiuot. Tik aš dėsiu šiaudus. Mes naujakuriai, tai yra likę senųjų šeimininkų šiaudai, juos ir sudėsiu. Galvoju dar braškes , agurkus lauke pamulčiuot, nes neįmanoma atsiginti nuo varpučio doh.gif . Gal bent pristabdys jo augimą g.gif .
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 30, 18:11)
Siandien radau kelias pomidiru virsuniu lapus lyg nudegusius,tokie pilki susiraite nieko nesupratau,kas jiems atsitiko.Paemiau visus nuskyniau,manau jei kokia liga,kad kitu neuzkrestu.

turit galvoje krasciukus lapu.pas mane taip buvo nezinau kas ten buvo,bet purskiau previkuru.lyg ir pasitaise,bet dabar palikau be skersvejo siltnami tai kai kuriu pomidoru virsunes nuvyto.bus man skersvejo nedaryti doh.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif ir aš jau pirmą pomidorą nuskyniau.
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 30, 11:40)
žinai, čia ne į temą, bet labai daug kas rekomenduoja serbentams, kuriuos niokoja amarai, coca cola naudoti  biggrin.gif  rimtai! Jie nemėgsta kažkokios rūgšties, esančios joje  bigsmile.gif

Tikrai? aciu už gera patarimą,kaip sykis jos turim namie lotuliukas.gif
dar siandiena nebuvau šiltnamyje,gryžau iš darbo puoliau laistyti kitų daržovių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 30 birželio 2009 - 19:18