QUOTE(glossi @ 2009 06 27, 16:54)
pas mane 'Beta' ar 'Betalux' identiškai atrodo (dabar neprisimenu tiksliai, kurios ten toj vietoj pasodintos). Pomidorais tiek aplipusios, kad kiekvienąkart stebiuosi, kaip šakelės atlaiko Man kol nuskint nei vieno neteko, bet yra didelių, tai gal greit jau paragausim
Hibridai bujoja kaip džiunglėse, nespėju lapų skabyti. Tai kol kas tik apačioje užsimezgę pomidoriukai, aukščiau tik žiedeliai. Bet žiedų tikrai mažiau nei ant žemaūgių. Gal jie vėlyvesni, tai dar nespėjo visko parodyt
Ir 'Promyk' laaabai gražiai atrodo - ir lauke, ir šiltnamy tirštai aplipę žiedais. Lauke net lapų neskabau, tokie gražūs krūmeliai, ant kiekvienos šakelės gausybė žiedelių. Tikiuosi, skanūs bus.
Marfa, aš auginu 'Ola polka'. Tik nežinau, kurie tiksliai jie šiltnamy yra Reiks pasiimti užrašus ir pažiūrėti. Kažkaip kiekvienąkart pamirštu Vieną buvau pamiršus namie ir vėliau atvežus tokį išstypusį įkišau lauke, tai dabar visai gražiai jis atrodo.
Būtinai reiks užrašus susiieškot, nes baisiai įdomu pasidarė, kur ten mano vyšniniai raudoni ir juodi. Nors šiaip visi labai gražūs.