QUOTE(Aira* @ 2009 06 29, 09:33)
Na, kad per sausa tai nelabai sutikčiau, nes prieš paveiksluodama, kaip tik išravėjau šiltnamį ir supurenau žemę, buvo pakankamai drėgna, bet kol prisiruošiau paveiksluot viršutinis dirvos sluoksnis aišku jau pradžiuvo Gal sakau čia taip dėl prasto vėdinimo, nes tokiu vėsiu oru neatidaromas šiltnamis buvo ir kondensatas vis lašėdavo ant jų. Nu matysiu kaip čia jie man toliau augs. Gaila tik kad savaitgaliais aš galiu pati savo šiltnamį prižiūrėti, o šiaip anyta savo nuožiūra atidarinėja ir uždarinėja jį, ir kas blogiausia dedasi jog viską išmano apie pomidorų auginimą ir nelabai klauso mano patarimų
Nu pas mus ,kad ir oras šaltas buvo,bet šiltnamis didžiąją dalį atidarytas buvo.Nes galima pastebėti,kad nuo tų lašiukų lapai keisti ir darosi.Taip pat nuo perkaitimo.Vat pvz dabar į sodybą nevažiuosim porą dienų,bet palikome maksimalų vėdinimą.Vaikams šiltnamyje auga žirniai ,tai ,kai per karšta buvo,tai jie susisuko,taip ,kai pomidorai.Šiaip,kai šiltnamis mulčiuotas atkrenta daug darbo,tai purenimas.Ir kai lieji gerai.Gali kibiru laistyti jokių plutų ir tt.