Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(AveM @ 2009 06 25, 00:47)
Na didziule rupuze radau ir atitempiau i siltnami,bet kaip prigaudyti biciu ir prileisti i siltnami,kai jos siemet isviso mazai skraido. biggrin.gif

Faceliją pasėju prie šiltnamio ir šiltnamy kelis daigelius įkišu, paskui ji pati atsisėja, man patiko toks varijantas. user posted image(Bitinė facelija – labai vertingas medingas augalas. Iš jo bitės renka nektarą. Medus baltas arba šviesiai žalsvas, malonaus kvapo ir skonio. Lietuvoje retokai auginama, bet randama ir sulaukėjusi. ) Jei gerai pamenu, gyveni Panevėžy - galiu daigų duoti.

Per rusus žiūrėjau, liepė nepatingėti ir sprigtu lengvai per žiedus pereiti. O pas mane jie pririšti su šniūru prie sijų, tai kaskart papurtau. Manau, kad šiemet tokie metai, nors vakar apžiūrėjau, kad beveik visi turi primegztų, o jau žydi doh.gif . Tik kurmis pas mane duodasi, jei jį išvarysiu, kurkliai iš kaimynų pareis doh.gif . Taip išsivaręs tunelius po pomidorais, kad kibiras vandens nugarma neaišku kur. doh.gif
Atsakyti
Aš saviškius purtau purtau, o vis tiek ėmė ir numetė kelis žiedukus "Yellow pearshaped" verysad.gif Gal vis dėl to aš juos kiek per sausai laikau... unsure.gif
Atsakyti
Jau du pomidoriukus nuskyniau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Oi kokie pomidorao, o as siemet kazkaip sesias rusis sodinau, ale tik vieni neslyviniai gavosi ir nenoksta jie ko tais pas mane... g.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2009 06 27, 18:54)
Jau du pomidoriukus nuskyniau  ax.gif
user posted image

o bana.....lendu sleptis doh.gif kada pasodinti reikia,kad tokie uzaugtu g.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 27, 21:05)
o bana.....lendu sleptis  doh.gif kada pasodinti reikia,kad tokie uzaugtu g.gif

Paseta kovo vidury,i siltnami pasodinta geguzes 7d. ax.gif
Atsakyti
Na man iki tokiu pomidoru dar toli. doh.gif
Atsakyti
O pas mane yra nemazai,bet nenoksta schmoll.gif
Atsakyti
As dar nekalbu apie nokima,dziaugiuosi,kad isviso yra vos keli vaisiai.
Atsakyti
Chm įdomu ar nepakenks mano pomidorams kad juos gerokai apskabiau,nes buvau išvažiavus ir jie augo kaip dievulis davė,negenėti ir išsišakojo kiek dūšia geidė
Atsakyti
Sakykit, ką man su juo daryti? Rauti jau, o gal nupurkšti kuo nors?

Susisukelis

Šie irgi lyg nori suktis
Pomidoras

Pomidoras

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aira*: 28 birželio 2009 - 14:23
QUOTE(žostautė @ 2009 06 27, 16:24)
Aš saviškius purtau purtau, o vis tiek ėmė ir numetė kelis žiedukus "Yellow pearshaped"  verysad.gif  Gal vis dėl to aš juos kiek per sausai laikau...  unsure.gif
Kaip as darau:pakabinu meduni isteptas lentukes ,keliose vietose ir butinai prie pat duru ir lengo.Bitutes susigundo ir OK.
Atsakyti