Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(egute @ 2009 06 25, 21:56)
Labukas  4u.gif

gražuoliukų skanumynų čia parodėte... ar kuri realiai auginate tas kekes... šiltnamį ar kur?

Beja dar norėjau pasiteirauti ko nori pomidorai jei lapai sukasi į viršų... šeip negelsta ir regis niekas neapipuolė... laistau kas tris dienikes tai dregmės lyg neturėtų trūkti aišku ir nepadauginu... pomidoriukus sukrovė...

pomidorai nemėgsta dažno laistymo... schmoll.gif Laistykit gausiai kas 7-10 d.
Atsakyti
Nezinau.Man ji pries kelis metus dave kaimyne ir vadino "Juodasis princas",tai as kiekvienais metais pasidarau savo seklu ir pasisodinu.Jie tokie juodi pomidorai,kai prinoksta.Na tokie tamsiai tamsisi bordiniai.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 26, 22:40)
Mano juodieji princai,jau turi pomidoriukus. thumbup.gif

Tai fainai. Pas mane vangiai krauna žiedus kažkodėl.
Atsakyti
Mano visos kitos rusys irgi vos zydi,o kai pamaciau,kad princiai su pomidoriukais,tai labai labai apsidziaugiau.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 26, 22:46)
Mano visos kitos rusys irgi vos zydi,o kai pamaciau,kad princiai su pomidoriukais,tai labai labai apsidziaugiau.

Kažkokie keisti metai šiemet, nusivylus pomidorais ir aplamai daržais ir šiltnamiu labai. Nu bet gal pagerės orai atsigaus ir dar lapkritį turėsim pomidorų šviežių. blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2009 06 26, 22:55)
Kažkokie keisti metai šiemet, nusivylus pomidorais ir aplamai daržais ir šiltnamiu labai. Nu bet gal pagerės orai atsigaus ir dar lapkritį turėsim pomidorų šviežių.  blink.gif  lotuliukas.gif

Na jau tikrai ,nebent lapkritį rolleyes.gif
Atsakyti
As pirma irgi labai liudejau,pergyvenau,kad visas nugelto nedygo ir aplamai.Bet dabar susitaikiau,paprasciausiai tokia vasara,nera ko noreti. ax.gif
Atsakyti
Čia ne į tema,bet gal jau mėlyniu miške yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 26, 23:21)

Jau šik teik yra, net dar daug žalių.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 26, 23:21)

tevai sake, kad prie Telsiu kazkokoam miske jau mate melyniu, o mes anadien buvom isvare i savo miska tai tik gaiduku radom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 06 26, 09:41)
Greisi, tu teisi, reiktų pasidairyti ir po kitus tinklapius apie tą veislę, o dar geriau išbandyti pačiai ar išgirsti iš kurios nors iš jūsų, jei jūs kuri auginsit thumbup.gif  nes esu nepatikli ir ne viskuom aš tikiu, kas parašyta internetiniuose puslapiuose, negali žinot, ar ten yra objektyvi informacija apie veislės ypatybes, ar tik reklaminis straipsniukas, kad pareklamuot sėkleles, kurias nusipirkus galbūt ir nelabai sulauksi tokių gausiai pomidoriukais aplipusių kekių, jei netręši cheminėm trąšom milžiniškais kiekiais. Jei tikrai mūsų sąlygomis ekologiškai auginant tokių gražių kekių galima bus sulaukt, tai iš tiesų dėmesio verta pomidorų veislė thumbup.gif

taigi jie nedideli,tai ir aplimpa.O pas mane šiltnamyje,tai pomidorų gausu,o tų mažiukų,tai išvis .Pafotkinsiu kada.Šiandiena jau pradėjo gelsti gold nugget.Tai vaikai suvalgė šešis.Dar sungold lygtais.Nu dėl apsimokėjimo,tai pas mane šiltnamis didelis,tai visada užteks.Perku daug mažiukų,nes vaikai juos mėgsta,o didelių nevalgo.O idil,tai išvis kekių ant kėkvieno lapo.Reiks suskaičiuoti kiek pomidoriukų.Atrodo ,kad koks 60 ant vienos kekės.Nu pagaliau pasipylė ir agurkai .Tai priskyniau kibirą.O tų citrininių,tai gausu.Balti irgi gausiai veda.Mini kažkokie pas mane.Žirnius iš šiltnamio valgom smile.gif .
Atsakyti
Nesuprantu kas pomidorams,siaubingai apvyte,vienas tai is vis atrodo be gyvybes zenklu,o jau su pomidoriukais,kaip gaila jei reikes israut lauk. verysad.gif
Atsakyti