Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 25, 08:53)
bigsmile.gif
merginos jeigu iš saviškių nepatingėsiu pririnkti,tai tikrai pasidalinsiu sėklytėmis  mirksiukas.gif
Principe Borghese Dwarf Grape Tomato ,man šitų reiktų.
http://images.google...QKZKt_Aav__20CQ

Noooriu,noooriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 25, 00:47)
bet kaip prigaudyti biciu ir prileisti i siltnami,kai jos siemet isviso mazai skraido. biggrin.gif

ir aš vakar apie tai galvojau...a jei medaus joms į dubenėlį įpilt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 25, 00:47)
Na didziule rupuze radau ir atitempiau i siltnami,bet kaip prigaudyti biciu ir prileisti i siltnami,kai jos siemet isviso mazai skraido. biggrin.gif

Sako, agurkams tai galima bites privilioti taip: sumaišyti vandenį su medumi ir apipurkšti lapus unsure.gif
Atsakyti
Na nebent pakabinsiu dubeneli medaus,nes jei apipurksiu,tai velniaiskruzdes apses augalus.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 25, 08:53)
bigsmile.gif
merginos jeigu iš saviškių nepatingėsiu pririnkti,tai tikrai pasidalinsiu sėklytėmis  mirksiukas.gif
Principe Borghese Dwarf Grape Tomato ,man šitų reiktų.
http://images.google...QKZKt_Aav__20CQ

nu, nerealiiiii veislė bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaži, ar jie čia taip iš tikrųjų gražiai ir gausiai uždera ar tik chemijos pripurkšti? g.gif Nevisada reklaminėm nuotraukom tikiu blush2.gif Jei realiai galima susilaukt tokio derliaus, tai tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 06 25, 13:57)
Na nebent pakabinsiu dubeneli medaus,nes jei apipurksiu,tai velniaiskruzdes apses augalus.

va va ir man tokia mintis į galvą atėjo. Pas mane kai tų susineštų skruzdėlynų yra pakankamai nemažai sad.gif ir jokių priemonių (nei česnakų nei pasūdyto vandens, nei...) jos nebijo doh.gif tai jei lapus apipurkščiau medaus tirpaliuku, nuėstų jos tuos pomidorus negyvai turbūt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 06 25, 15:34)
nu, nerealiiiii veislė bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Kaži, ar jie čia taip iš tikrųjų gražiai ir gausiai uždera ar tik chemijos pripurkšti?  g.gif Nevisada reklaminėm nuotraukom tikiu blush2.gif Jei realiai galima susilaukt tokio derliaus, tai tikrai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif
Papildyta:

va va ir man tokia mintis į galvą atėjo. Pas mane kai tų susineštų skruzdėlynų yra pakankamai nemažai sad.gif ir jokių priemonių (nei česnakų nei pasūdyto vandens, nei...) jos nebijo doh.gif tai jei lapus apipurkščiau medaus tirpaliuku, nuėstų jos tuos pomidorus negyvai turbūt unsure.gif

Kokios chemijos.Gi jie mažiukai smile.gif .Buvo straipsnis kažkur ,kad dera bet kokiu oru.O daugelis tų sėklų iš organic ūkių.Paskaitinėkit veislę plačiau ir pamatysit.Nu nebūtinai tą ir kitas.
Atsakyti
Labukas 4u.gif

gražuoliukų skanumynų čia parodėte... ar kuri realiai auginate tas kekes... šiltnamį ar kur?

Beja dar norėjau pasiteirauti ko nori pomidorai jei lapai sukasi į viršų... šeip negelsta ir regis niekas neapipuolė... laistau kas tris dienikes tai dregmės lyg neturėtų trūkti aišku ir nepadauginu... pomidoriukus sukrovė...
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 25, 17:48)
Kokios chemijos.Gi jie mažiukai smile.gif .Buvo straipsnis kažkur ,kad dera bet kokiu oru.O daugelis tų sėklų iš organic ūkių.Paskaitinėkit veislę plačiau ir pamatysit.Nu nebūtinai tą ir kitas.

Greisi, tu teisi, reiktų pasidairyti ir po kitus tinklapius apie tą veislę, o dar geriau išbandyti pačiai ar išgirsti iš kurios nors iš jūsų, jei jūs kuri auginsit thumbup.gif nes esu nepatikli ir ne viskuom aš tikiu, kas parašyta internetiniuose puslapiuose, negali žinot, ar ten yra objektyvi informacija apie veislės ypatybes, ar tik reklaminis straipsniukas, kad pareklamuot sėkleles, kurias nusipirkus galbūt ir nelabai sulauksi tokių gausiai pomidoriukais aplipusių kekių, jei netręši cheminėm trąšom milžiniškais kiekiais. Jei tikrai mūsų sąlygomis ekologiškai auginant tokių gražių kekių galima bus sulaukt, tai iš tiesų dėmesio verta pomidorų veislė thumbup.gif
Atsakyti
Vieno pomidoro sukasi ziauriai lapai ,gal man ji israuti kad kiti neuzsikrestu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egute @ 2009 06 25, 21:56)
gražuoliukų skanumynų čia parodėte... ar kuri realiai auginate tas kekes... šiltnamį ar kur?

Iš kekinių praėjusiaismetais auginau Yellow Pearshaped http://www.originalt...-pearshaped.jpg ir Benarys Gartenfreude http://lh6.ggpht.com...tenfreude 8.jpg
Pastarieji derėjo ne taip gausiai kaip nuotraukoje, bet patiko, nes sirpo pirmieji, buvo labai saldūs. Bet dėl derėjimo gal aš pati klaidą padarius buvau, visas pažastis išgenėjau, o matyt to daryt nereikėjo. Gaila, kad praėjusiais metais nenufotografavau, šiemet pasistengsiu.
Atsakyti
Mano juodieji princai,jau turi pomidoriukus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 26, 22:40)
Mano juodieji princai,jau turi pomidoriukus. thumbup.gif

Toks pavadinimas? bigsmile.gif
Pas mane is juoduju ir daug pomidoriukų,kaip aukiu kada gaesiu nusiskinti ir paragauti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 26 birželio 2009 - 21:43