Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Dzhine @ 2009 06 24, 20:22)
Merginos, papasakokite, man naujokei pomidorininkysteje, kaip ten su tuo virsuniu skabymu yra? Kada reik ir kada nereik ju skabyti? ir kodel?  blush2.gif

Depiluojam cia mes visos net rankoves pasiraitoje,kad nereikalingos ataugos ir issikeroje virsunes neatimtu is augalo jo visu maitinimo medziagu reikalingu vaisiams uzmegsti ir auginti.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 24, 21:24)

Aisku kad domina,jei darytumet uzsakyma mielai uzsisakyciau bigsmile.gif
Atsakyti

Na va, tai ką gali žmogus nuveikt naudingo, kai tokios nuorodos dedamos. Taigi sėdžiu ir seiles leidžiu ant klaviatūros ir noriu visko...

(baklažanai kokie bigsmile.gif )
Atsakyti

na as tai tikrai prisijungciau prie uzsakymo nes tos tavo dovanotos seklytes visos isdygo tai auga thumbup.gif (jei darysi uzsakyma jungsiuosi butnai )nors ir taip zinok jauciuosi tau uz tas padovanotas seklytes labai skolinga blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adra: 24 birželio 2009 - 22:20
Na didziule rupuze radau ir atitempiau i siltnami,bet kaip prigaudyti biciu ir prileisti i siltnami,kai jos siemet isviso mazai skraido. biggrin.gif
Atsakyti
As jau apejau savo uki,sltnami jau palieku truputi atdara nakciai ,tik nervinuosi kad per tankiai sukisau as juos,lauke pomidorai irgi grazus jau mezga pomidoriukus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 24, 21:44)
Depiluojam cia mes visos net rankoves pasiraitoje,kad nereikalingos ataugos ir issikeroje virsunes neatimtu is augalo jo visu maitinimo medziagu reikalingu vaisiams uzmegsti ir auginti.

O tas paliktas virsunes, atseit tikrasias, kazkada irgi reik skalpuoti ar palikti iki salnos pakas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2009 06 24, 23:20)
na as tai tikrai prisijungciau prie uzsakymo nes tos tavo dovanotos seklytes visos isdygo  tai auga  thumbup.gif  (jei darysi uzsakyma jungsiuosi butnai )nors ir taip zinok jauciuosi tau uz tas padovanotas seklytes labai skolinga  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

bigsmile.gif
merginos jeigu iš saviškių nepatingėsiu pririnkti,tai tikrai pasidalinsiu sėklytėmis mirksiukas.gif
Principe Borghese Dwarf Grape Tomato ,man šitų reiktų.
http://images.google...QKZKt_Aav__20CQ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 25 birželio 2009 - 08:27
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 25, 08:53)
bigsmile.gif
merginos jeigu iš saviškių nepatingėsiu pririnkti,tai tikrai pasidalinsiu sėklytėmis  mirksiukas.gif

Vau koks grožis. JAučiu konservavimui būtų pats tas.
Atsakyti
bigsmile.gif
merginos jeigu iš saviškių nepatingėsiu pririnkti,tai tikrai pasidalinsiu sėklytėmis  mirksiukas.gif
http://images.google...QKZKt_Aav__20CQ

thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Dzhine @ 2009 06 25, 08:43)
O tas paliktas virsunes, atseit tikrasias, kazkada irgi reik skalpuoti  ar palikti iki salnos pakas  ax.gif

sako, kad liepos pabaigoje jau reikia jas nugnybt, bo augalas visvien neturės laiko prinokint naujų vaisių. Kad visas jėgas skirtų užmegztiems vaisiams nokint. Pernai, mano pirmais pomidoriavimo metais, aš jas nuskabiau pirmomis rugpjūčio dienomis

ojeijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj... thumbup.gif
Atsakyti
as irgi vakar aplankiau savo pomidoriukus kur pas uosvius auga apskabiau parisau bet kazkaip i virsunes neziurejau smile.gif

o kur savo kieme auginu tokiam mazam siltnamiuke tai jau jie man i lubas atsireme ne ten tik daigiukam tas siltnamiukas ir net nezinau ka daryti gal patassit kas ???
Atsakyti