Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(AveM @ 2009 06 24, 13:48)
O as vis pasiziuriu,kaip nera vaisiu taip nera,kazi nebus ir su pomidorais kaip su agurkai,nezydes tusciai. ax.gif

pas mane dvi svaites tusciai zydejo, o dabar mezga. Jau daug pomidoriuku ant kiekvieno krumo yra thumbup.gif
Atsakyti
Aciu nuraminai,kaip sako vilties suteikei. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2009 06 21, 21:19)
Greisi,kai prades sitaip augti pas tave pomidoriukai,jei galesi tik,butinai nufotografuok. 4u.gif Nu negaliu as atsiziureti tokio stebuklo nebuvau dar maciusi. O kad butu raudoni tai ir as tokiu noreciau.
gerai kad jus mokat uzsisakineti is uzsienietisku puslapiu. verysad.gif

Būtina pafotkinsiu,kai nokti pradėsi.Yra ir raudonų panašių,kai rasiu įkelsiu.O pirkti manau galima ir šiaip ,nors man sesė užsakė iš Londono,o draugė iš Amerikos.
Atsakyti
Idomu,lauksim nuotrauku. ax.gif
Atsakyti
AveM nepergyvenk ,sulauksim pomidoru ,juk dar vasara tik prasideda lotuliukas.gif
Atsakyti
Satanėl..prasideda ta vasara - neprasideda... viena žinau - tuoj ana baigsis doh.gif
Šiandien nulėkėm turgun, išleidau daug pinigų gėlėm. Ir suvokiau, kad tai darau faktiškai dviem mėnesiams doh.gif
Atsakyti
apie geles ax.gif as pati auginaus bet ir kai pamastai kiek darbo ir vargo ikrauta del tokio trumpo laiko pasigeret ziedais 4u.gif gaila pasidaro... pas mane pomidorai zydi, bet kad vaisiu daug butu nepasakyciau g.gif betaliux vieni ten daugiau ju uzaugine, o taip nelabai daug...o mano balkoniniai nesirpina vaisiu, nors ju yra nemazai
Atsakyti
Merginos, papasakokite, man naujokei pomidorininkysteje, kaip ten su tuo virsuniu skabymu yra? Kada reik ir kada nereik ju skabyti? ir kodel? blush2.gif
Atsakyti
Ot velnias,parejau is siltnamio ,kazko lyg suktis lapai pradejo ,kazin kas galetu buuuti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 24, 20:50)
Ot velnias,parejau is siltnamio ,kazko lyg suktis lapai pradejo ,kazin kas galetu buuuti schmoll.gif

as ir gryzau katik ir ziuriu kad pas mane tas pats vienam siltnami g.gif kazkaip galvoju gal vandens stoka bent jau pas mane unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2009 06 24, 19:41)
Šiandien nulėkėm turgun, išleidau daug pinigų gėlėm. Ir suvokiau, kad tai darau faktiškai dviem mėnesiams  doh.gif

laugh.gif aš mamą vis baru.. toji tik išlėks į turgų, tai 50 litų ir tskant kaip į š... Salvijų prisipirko.. anąkart.. kitąkart šitų gi gvazdikėlių. Mat mažai, kur pati užsiaugino.. doh.gif

ir tikrai.. kiek čia beliko.. kol persodinimus augalai atkentės, jau ir šalna bežiūrinti.

bet.. prie pomidorų.
tiesą sakant, aš neįsivaizduoju, kaip kariauja su pomidorais tos, kurios aplanko juos tik kartą savaitėje. Aš aplankau du kartus mažiausiai. Ir tai.. nespėju aš tų pažastukų skinti, trigubų viršūnių gnaibyt.
šiand gailėjau gailėjau aš tų viršūnių, po to susikaupiau ir išskyniau. Nes tikrai.. pirmos kekės tai mažokai žiedų krauna. Ko gero, visą sveikatą ant "viršūnių" iškvepia.
Per 59 daigus yra gal du pomidorai, kurie susikrovę pirmas kekes nu nepameluosiu.. po kokia 30 žiedų mega_shok.gif Jeigu taip visi užsimegs ten, tai kū daryc???? Stovėt ir laikyt reiks kol prinoks?? unsure.gif
Atsakyti
gal kam įdomu bus http://www.reimersee...tomato_711.aspx
Atsakyti