Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Na pas mane virsune gaunasi vis dviguba dazniausiai.
Atsakyti
As delfinu nesusigaudau ,virsune tokia didele nesuprantu kur saka ,kur pazastis schmoll.gif
Atsakyti
nu mazdaug supratau.po kazkokios ligos taip apgenejau pomidorus,kad jie panasus i palmes.nuskabiau visus ligotus lapus.
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 23, 14:37)
nu mazdaug supratau.po kazkokios ligos taip apgenejau pomidorus,kad jie panasus i palmes.nuskabiau visus ligotus lapus.

uzeinu i siltnami ir randu svecia..pauksciuka doh.gif kol iskrapsciau ji is ten.vargsiukas vos be paskrido doh.gif lakste issiziojes.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 23, 11:47)
Na pas mane virsune gaunasi vis dviguba dazniausiai.

O aš ir trigubų jau radau.. kaip tik ryt poryt rišiu tas viršūnes. Gaila man jas dabar išlaužyt. vos nusitaikau laužti, o jos jau sukrautus žiedelius iškišę.
Duosiu trąšos, išsimaitins kaip nors visos.
Atsakyti
Tai as jau virsunes irgi gailiu geneti,kai lieka,tai taip ir issikeroja.
Atsakyti
aš dėl per didelio šakojimosi nepergyvenu irnesakyk.gif tik jei matau,pažastis nuskabau, lapus paretinu, kad ligos neplistų, o pomidorų kekių nemažai ant vieno augalo būna hihihi.gif
Atsakyti
mikuotuke ,kodel taip juokiesi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 24 birželio 2009 - 10:29
aš jau šiandien pirma pomidora parsinešiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2009 06 24, 12:00)
aš jau šiandien pirma pomidora parsinešiau  wub.gif

Vazoniniai ir pas mane raudoni ,bet is siltnamio jau 4u.gif
Atsakyti
O as vis pasiziuriu,kaip nera vaisiu taip nera,kazi nebus ir su pomidorais kaip su agurkai,nezydes tusciai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 24, 11:29)
mikuotuke ,kodel taip juokiesi  tongue.gif

nes palieku keletą viršūnių ir jos visos spėja užderėti thumbup.gif tai nereikia baisiai nuskabyti tų vargšų pomidorėlių, su saiku ax.gif
Atsakyti