Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(satanele @ 2009 06 22, 14:02)
Siemet pirkau seklu is Regilos ,galiu kol kas pasidziaugti ,jauciu noresiu ir sekanti sezona, 4u.gif

O taip, aš jos pomidoriukų foto dažnai pasižiūriu, tikriausiai kažko norėsiu iš jos irgi blush2.gif
Atsakyti

Sveikutės, gak parodisit kaip nugenėti pomidorus, kiek lapų apskabdyti, kaip atrodo blush2.gif Pas mane tikra lapija
Atsakyti
Na nelabai galim turbut parodyti genejima,kiekviena depiliuoja pagal savo nuoziura,pagal veisle.
Atsakyti
Aš taip pat prisijungčiau prie sėklyčių pirkimo smile.gif
Atsakyti
Dar dabar zalioje stoteleje yra ispardavimas per puse kainos seklu ,truputi nusipirkau bigsmile.gif
Atsakyti
kiek palikt kekiu ant 1 pomidoro g.gif pav.viena jau su pomidoriukais.kiek dar palikt zydinciu,kad ismaitintu g.gif
Atsakyti
vazoninukai jau pomidoriukus mezga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif suskaiciavau dviejuose vazonuose jau deshimt "pipiriuku" wub.gif wub.gif

blogoji puse ta, kad as juos apskabiau nepagalvojus kad negalima (ir lapus ir pazastis isvaliau doh.gif )... tai ko gero daugiau ir nebesumegz verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 22, 18:14)
kiek palikt kekiu ant 1 pomidoro g.gif pav.viena jau su pomidoriukais.kiek dar palikt zydinciu,kad ismaitintu g.gif

as ko gero palikciau visus bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
As kekiu nelieciu,kiek buvo visos issimaitindavo. ax.gif
Atsakyti
truputi ne taip parasiau ne pacias kekes,o sakas uglius ar kaip jie ten.pas mane tokie auksti pomidorai,kad jau pagalio risismuo greit nebeuzteks g.gif
Atsakyti
Pazastis as depiliuoju iki virsunes,o po to jau palieku.Lapus skinu iki pirmos susiformavusios kekes su pomidoriukais.
Atsakyti
Kiek zinau kad galima pvienu sykiu nuskint nuo daigo po tris lapus,ar tiesa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 22, 18:14)

Sveika,aš palieku tris. Man kažkaip visad dvi natūraliai gaunasi, o trečią kokią randu "neišdepiliuotą" ir gaila skint,nes jau didelė būna. Tai va smile.gif
Atsakyti