Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(AveM @ 2009 06 21, 18:29)
Mano pilnas siltnamis serenciu,bet skruzdems tai netrukdo.Buvo anyta,tai su tokiu pavydu apziurejo siltnami,dabar sakau augalams tikrai sublogs. blink.gif

biggrin.gif hihihi.gif
Atsakyti
Aha,tau juokas jama,o as del augalu bijau.Ziu,po anytos apsilankymu ir pomidoru neturesiu. biggrin.gif
Atsakyti
As su anyta gyvenu kartu,nezinau nieko blogo negaliu pasakyti ,bet jau i slitnami sakiau geriau nekisti nosies t.y nieko nedaryti. biggrin.gif dar noriu paklausti ,o betaliux pomidorus reikia pazastis depiliuoti ,kazkur lyg girdejau kad nereikia ? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 06 21, 00:07)
pas mane i siltnam isimete skruzdes,kaip ju atsikratyti g.gif

Aš tai pogrūdelį salietros ant jų namų ,tai dingsta kaip mielos...
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 21, 18:48)
As su anyta gyvenu kartu,nezinau nieko blogo negaliu pasakyti ,bet jau i slitnami sakiau geriau nekisti nosies t.y nieko nedaryti. biggrin.gif  dar noriu paklausti ,o betaliux pomidorus reikia pazastis depiliuoti ,kazkur lyg girdejau kad nereikia ? schmoll.gif

Na va aš skaičiau skaičiau ir... nedepiliuoju. Tai kad jos iškart su pumpurais auga blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 19, 21:23)
Pas man ta rūšis jau su pomidoriukais.Tik sėklas pirkau užsienyje ,tai ten ta pati veislė ILDI vadinasi,o ne princesė mirksiukas.gif .Pirkau čia
http://images.google...vHzFdyPsAaygKFv
Va kaip atrodys

Greisi,kai prades sitaip augti pas tave pomidoriukai,jei galesi tik,butinai nufotografuok. 4u.gif Nu negaliu as atsiziureti tokio stebuklo nebuvau dar maciusi. O kad butu raudoni tai ir as tokiu noreciau.
gerai kad jus mokat uzsisakineti is uzsienietisku puslapiu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2009 06 21, 21:19)
Greisi,kai prades sitaip augti pas tave pomidoriukai,jei galesi tik,butinai nufotografuok. 4u.gif Nu negaliu as atsiziureti tokio stebuklo nebuvau dar maciusi. O kad butu raudoni tai ir as tokiu noreciau.
gerai kad jus mokat uzsisakineti is uzsienietisku puslapiu. verysad.gif

Manau rudeniop imsim visos pomidorininkės ir susikooperuosim kokiam bendram užsakymui biggrin.gif
Atsakyti
nu man anyta aiskino, kad zemaugiai pomidorai negenimi, kitaip jie isstypsta, taip pat kad negalima labai lapu isskabyt, nors mano pomidorai visad budavo pliki biggrin.gif dabar genejima pristabdziau, kaimyne ukrainiete jai aiskino,kad pomidorai per lapus vandeni garina... g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 06 22, 00:11)
nu man anyta aiskino, kad zemaugiai pomidorai negenimi, kitaip jie isstypsta, taip pat kad negalima labai lapu isskabyt, nors mano pomidorai visad budavo pliki biggrin.gif dabar genejima pristabdziau, kaimyne ukrainiete jai aiskino,kad pomidorai per lapus vandeni garina... g.gif

Na tai tų determinantinių veislių nereikia genėt, jos auga kaip krūmas ir visą derlių duoda maždaug vienu metu. Ale ar "Betalux" tikrai toks? g.gif Man panašu, bet...
Atsakyti
As tai Betalux,nedepiliuoju,nelabai jis turi tu ataugu.
Atsakyti
Va, iš rojaus sodų nukniaukiau svarbią info apie pomidorus:
Determinantinė veislė-riboto augimo (susiformavus tam tikram skaičiui žiedų kekių, pagr stiebas nustoja augti- todėl jei norim daugiau kekių-reikia pasižiūrėt, ar augina pažastinį ūglį, tik tada nuskabyt kitus, jei norim augint vienu stiebu, arba galim leist augti 2-3 stiebams), indeterminantinės veislės -aukštaūgės, neriboto augimo-pagrindinis stiebas nenustoja augęs, geriausia augint 1-2 stiebais, pažastinį ūglį palikti aukščiau.
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 22, 10:50)
Va, iš rojaus sodų nukniaukiau svarbią info apie pomidorus:
Determinantinė veislė-riboto augimo (susiformavus tam tikram skaičiui žiedų kekių, pagr stiebas nustoja augti- todėl jei norim daugiau kekių-reikia pasižiūrėt, ar augina pažastinį ūglį, tik tada nuskabyt kitus, jei norim augint vienu stiebu, arba galim leist augti 2-3 stiebams), indeterminantinės veislės -aukštaūgės, neriboto augimo-pagrindinis stiebas nenustoja augęs, geriausia augint 1-2 stiebais, pažastinį ūglį palikti aukščiau.

Tai čia viskas ok, tik va kad ne prie visų veislių aprašymų eina rast, kuri kokia wink.gif Va Betalux tas pats... determinantinė? Apie "Green zebra" vienur rašo vienaip, kitur kitaip (nors iš to, kas pas mane bent auga, akivaizdu, kad indeterminantinė...) Va kur bėda.
Atsakyti