Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Siandiena oras neblogas pomidorams,padariau truputi skesveji kad geriau apsidulkintu,na siaip uzmegstu nemazai bigsmile.gif
Atsakyti
Ne nu... pasidžiauk, žmogau, kuom nors... Pakrykštavau, kad princesė ruošiasi žydėt, tai kita princesė (keturiom kojom, ilga uodega ir sverianti apie 30 kg) labai ėjo bartis ant praeinančio šuns ir nulaužė tą vargšą pomidorą... blink.gif Apskabiau lapus, sugrūdau atgal žemėn. Nu gal mačys. Nes va pažastinukai, žemėn dar visai neseniai sukišti, jau ir žydėt ruošias blink.gif Keistas augalas tas pomidoras.
Atsakyti
Pas mane dar liko pomidoru daigu ,tai as juos palikau masardoje,ziuriu kad kai kurie zydi,tai manau ir pomidoru sulauksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 06 20, 22:09)
Ne nu... pasidžiauk, žmogau, kuom nors... Pakrykštavau, kad princesė ruošiasi žydėt, tai kita princesė (keturiom kojom, ilga uodega ir sverianti apie 30 kg) labai ėjo bartis ant praeinančio šuns ir nulaužė tą vargšą pomidorą...  blink.gif  Apskabiau lapus, sugrūdau atgal žemėn. Nu gal mačys. Nes va pažastinukai, žemėn dar visai neseniai sukišti, jau ir žydėt ruošias  blink.gif  Keistas augalas tas pomidoras.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
atsiprašau, nesusilaikiau lotuliukas.gif Labai gražiai apibūdinta lojanti princesė wub.gif lotuliukas.gif
Atsigaus pomidoras, besodindama vieną žieduotą nulaužiau, įkišau žemėn, daug laisčiau. nes labai leipo, o dabar jau vaisiukus mezga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 20, 22:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
atsiprašau, nesusilaikiau  lotuliukas.gif  Labai gražiai apibūdinta lojanti princesė  wub.gif  lotuliukas.gif
Atsigaus pomidoras, besodindama vieną žieduotą nulaužiau, įkišau žemėn, daug laisčiau. nes labai leipo, o dabar jau vaisiukus mezga  mirksiukas.gif

Na tikiuos, svarbu išlaikyti pusiausvyrą tarp nudžiovinimo ir nupūdymo unsure.gif Su mano gabumais gali visaip būti biggrin.gif
Ech, net jei teks išmesti, ta pilka bestija verta visų pasaulio pomidorų wub.gif

Atrodo pas mane užsimezgė pirmas pomidoriukas, kriaušinukas geltonas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2009 06 20, 22:26)
Pas mane dar liko pomidoru daigu ,tai as juos palikau masardoje,ziuriu kad kai kurie zydi,tai manau ir pomidoru sulauksiu lotuliukas.gif

Aha, aš ir turiu jausmą, kad mano pažastinukai pradės žydėti pirmiau, nei aš nusibaladosiu iki senukų vazonų jiems didelių. Gal lai auga mažesniuose, jei tokie gajūs. Vietos ekonomija, skant.
Atsakyti
pas mane i siltnam isimete skruzdes,kaip ju atsikratyti g.gif
Atsakyti
Mano siltnamyje jau kelinti metai gyvena skruzdes kartu su pomidorais,ne nezinau paduodu as joms cukraus pudros su boro rugstim,lygtai dingsta,po kiek laiko vel naujos atsiranda.
Atsakyti
kovoju ir as su jom, bet dingsta trumpam o kai atsiranda dar daugiau.... g.gif tad palikau as jas ramybej....gal draku labai nepridarys ax.gif
Atsakyti
atsiprašau už off topic, bet priminėt skruzdes gi ax.gif
vakar ir pykau, ir juokiaus - prieskonių kampelyje pribarsčiau kavos gausiai, serenčiukus pasodinau, tai skruzdės tam kartui nurimo. Praėjo kelios dienos ir jos per naktį pasitarusios pilis pradėjo statyti prie pat prieskonių darželio, ant takelio plytelių lotuliukas.gif ten, mat, jų vieta ir viskas! Bet prie pačių prieskoniukų nelenda ax.gif
tai galit pabandyti bigsmile.gif
Atsakyti
Maniskes tai kazkaip padoriai gyvena tarp augalu,tai ir telpam visi. biggrin.gif
Atsakyti
Tiksliai,juk as turiu serenciu,reikes vakare pasodinti siltnamyje bigsmile.gif
Atsakyti
Mano pilnas siltnamis serenciu,bet skruzdems tai netrukdo.Buvo anyta,tai su tokiu pavydu apziurejo siltnami,dabar sakau augalams tikrai sublogs. blink.gif
Atsakyti