Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 19, 22:23)
Pas man ta rūšis jau su pomidoriukais.Tik sėklas pirkau užsienyje ,tai ten ta pati veislė ILDI vadinasi,o ne princesė mirksiukas.gif .Pirkau čia
http://images.google...vHzFdyPsAaygKFv
Va kaip atrodys

Greisi, ačiū, tu tikras auksas. Esi tikra, kad ta pati veislė? O tai aš skaičiau skaičiau, na identiški aprašymai abiejų, ale man taaaip to Ildi noris, taip noris... Tai nesisiųst? biggrin.gif Mano princesiukė irgi jau visa pumpuruota, lauksiu.

Atrodo, būsiu taukę radus. Šunį vedžioju po tokį žvyryną, žiūriu, kažkokia agurklė auga biggrin.gif Prieinu arčiau, nu gi taukė. Bet dar tik pradeda žydėt, teks palaukt truputuką.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 19, 22:23)
Pas man ta rūšis jau su pomidoriukais.Tik sėklas pirkau užsienyje ,tai ten ta pati veislė ILDI vadinasi,o ne princesė mirksiukas.gif .Pirkau čia
http://images.google...vHzFdyPsAaygKFv
Va kaip atrodys

Nezinau kaip ji vadinasi tiksliai,bet kaip pirkau seklas sake kad pricese thumbup.gif
Atsakyti
Ka tu su tauke veiksi.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 06 19, 23:12)
Greisi, ačiū, tu tikras auksas. Esi tikra, kad ta pati veislė? O tai aš skaičiau skaičiau, na identiški aprašymai abiejų, ale man taaaip to Ildi noris, taip noris... Tai nesisiųst? biggrin.gif Mano princesiukė irgi jau visa pumpuruota, lauksiu.

Atrodo, būsiu taukę radus. Šunį vedžioju po tokį žvyryną, žiūriu, kažkokia agurklė auga biggrin.gif Prieinu arčiau, nu gi taukė. Bet dar tik pradeda žydėt, teks palaukt truputuką.

nu ta pat man rodos.Tai taukės iš manęs nebereikės? smile.gif
Avem ,tai taukės arbatėlė pomidorams.
Atsakyti
As taip ir pagalvojau,o kaip jinai idomu atrodo.Gal ir pas mane kur auga.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 19, 23:43)
As taip ir pagalvojau,o kaip jinai idomu atrodo.Gal ir pas mane kur auga.

va taip
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 06 19, 22:12)

O kazi, agurkle netinka, siaip ji kazkokiam straipsnyje irgi buvo minima, prie tu paciu savybiu turinciu augalu, kaip ir tauke, bet nebeatrenku kur ta straipsni skaiciau g.gif Agurkles tai daug pas men biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 20, 00:32)

Čia gi kaulažolė bigsmile.gif na arba vaistinė taukė drinks_cheers.gif Turiu jos clap.gif O ką gero duoda jos arbatėlė pomidorams? Ar čia nuo ligų, ar stiprina kaip? g.gif

Dar klausimukas (sorry, jei pasirodys labai kvailas blush2.gif 4u.gif ) pomidorų žinovėms wub.gif Vakar maximos lauko prekyboj mačiau pomidorus su labai gražiais pomidoriukais. Buvo parašyta "dekoratyvisnis augalas pomidoras", tai MB kilo mintis, jei jau dekoratyvinis, tai gal valgyt jų negalima? Nors man jie nepasirodė kažkuom kitoniškesni nei paprasti pomidorai, tik gal iš žemaūgių, vazoninių, bet jei jie, tai juk jie valgomi mastau.gif , tai kodėl rašoma, kad dekoratyviniai g.gif
Atsakyti
Greisi, o jei naudot tauke kai baigia zydet, tai laukt kol visai tie ziedeliai nubyres, ar jeigu jau dalis ziedeliu apvyte - tai jau ir galima skinti? g.gif

mano trys vazoninukai laikosi super, o du apsimusejo, (bus vabaliuku, kirminiuku) tai as juos i soda ketinu pervezti. kaip manot - lauke jiems tinkamas klimatas? (nes i shiltnami tokiu neaiskiu tikrai nezadu kishti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 20 birželio 2009 - 09:02
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 06 20, 08:19)
Dar klausimukas (sorry, jei pasirodys labai kvailas blush2.gif  4u.gif ) pomidorų žinovėms wub.gif Vakar maximos lauko prekyboj mačiau pomidorus su labai gražiais pomidoriukais. Buvo parašyta "dekoratyvisnis augalas pomidoras", tai MB kilo mintis, jei jau dekoratyvinis, tai gal valgyt jų negalima? Nors man jie nepasirodė kažkuom kitoniškesni nei paprasti pomidorai, tik gal iš žemaūgių, vazoninių, bet jei jie, tai juk jie valgomi mastau.gif , tai kodėl rašoma, kad dekoratyviniai g.gif

Aš ne žinovė, bet nekiltų man noras tokių ragaut. Ne todėl, kad rūšis būtų kokia nevalgomoji, bet todėl, kad jei jau jie auginami kaip dekoratyvinis augalas, tai galima tik įsivaizduoti, kiek ten brudo privaryta, kad pomidoras gražiai atrodytų...

Man tai juokingiausia tai, kad mano balkoniniai hibridukai jau praaugo Betalux biggrin.gif Nors atrodo gražiai, dekoratyviai. Kitais metais, jaučiu, nebebus jų mano sąraše...
Atsakyti
sveikos pomidoru augintojos, turiu klausima ka daryti mano pomidoru lapai sukasi ir sauseja kaip ir...sakau gal cia dregmes trukumas tiesiog nes paskutiniu metu reciau liejau o gal jau liga kokia g.gif
Atsakyti
Tai sio augalo yra ir pas mane,tik nezinojau,kad cia tauke.
Atsakyti