Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Sveikutes ,parsirandu ir as ,buvo kompas uzluzes,AveM kaip supratau kelione thumbup.gif ,nezinau mano pomidorai taip suvesejo ,kad jie jau vienas su kitu lieciasi,cia deka dilgeliu,atvyko giminaiciai isiziojo kaip pamate kokie pas mane,nes kaip pasodinau ju buvo didesni ir grazesni ,o mano po dilgeliu vaisiu is proto eina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Odre @ 2009 06 19, 17:54)
pas mane tas pats..
ir ridikelius, ir morkas suvalgo. Nu bet tikrai skruzdeles - kai israuni koki ridikeli, tai net juoda buna visas aplipes skruzdelem.  doh.gif
O nei sraigiu, nei sliuzu jokiu is vis nesimato

skruzdės gal suėstų tuos gyvius g.gif ar įsivaizduojat šliužą skruzdžių kely? bigsmile.gif taigi būtų tuoj pat supakuotas ir "išgertas" iki džiuvėsio..
Atsakyti
MANO POMIDORAI TAI GRAŽŪS,PAPRIKOS BUVO VISAI NUGEIBUSIOS, BET DABAR ATSIGAVO - TIKRAI BUVO PER ŠALTA JOMS.PALAIKIAU ŠILTNAMĮ PORĄ DIENŲ UŽDARYTĄ IR VISKAS PASIGAVO thumbup.gif.
Atsakyti
As taip pat noreciau palaikyti siltnami uzdaryta,bet jau daug kondensato ,ir bijau kad nepasigautu ligu ,nes pradejo liestis vienas su kitu,mano pricese krauna ziedukus,mazuciai pomidoriukai ,pirkau seklas is Regilos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 19, 20:08)
As taip pat noreciau palaikyti siltnami uzdaryta,bet jau daug kondensato ,ir bijau kad nepasigautu ligu ,nes pradejo liestis vienas su kitu,mano pricese krauna ziedukus,mazuciai pomidoriukai ,pirkau seklas is Regilos thumbup.gif

Tai aš ir to kondesato bijau mirksiukas.gif . Juk tik išlipus iš mašinos keturiom bėgu valyti plėvelę ir purtyti pomidorus,bet tuo pačiu padedu jiems apsidulkinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2009 06 19, 20:12)
Tai aš ir to kondesato bijau  mirksiukas.gif . Juk tik išlipus iš mašinos keturiom bėgu valyti plėvelę ir purtyti pomidorus,bet tuo pačiu padedu jiems apsidulkinti  biggrin.gif

Bet kiek zinau ,jie dregmej neapsidulkina schmoll.gif
Atsakyti
Na, kol kas viskas gerai,auga.Dabar jau palieku po mažą tarpuką ir orlaidės, ir durų,nes tie orai tokie,kad nesuprasi,bet vis tiek prirasoja. Bet tikiu,kad bus tos saulelės vis daugiau ir daugiau Ir jums to linkiu
Atsakyti

Pritilus pomidoru tema unsure.gif gal ir nieko keisto su tokiais orais doh.gif
savo balkoninukus laistau reciau nei karta per savaite ir tai sugebejau vandeniuko padaugint - isiveise ir musiukai ir kazkokie balti mazuciukai vabaliukai verysad.gif verysad.gif Liudna.....

o i shiltnami rytoj vaziuosiu apsiziuret... labai tikiuosi kad bus paauge kiek nors ax.gif
Atsakyti
Nespeju prie kompo pabuti,vis priziuriu darzoves.Pomidorai irgi visi jau zydi,bet dar nemezga vaisiu.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 19, 20:08)

Pas man ta rūšis jau su pomidoriukais.Tik sėklas pirkau užsienyje ,tai ten ta pati veislė ILDI vadinasi,o ne princesė mirksiukas.gif .Pirkau čia
http://images.google...vHzFdyPsAaygKFv
Va kaip atrodys
Atsakyti
O pas mane nemazai uzmegstu pomidoru,o vazoniniai jau trys raudoni lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokie idomus pomidorai.Na as saviskais dziaugiuosi,kad bent zydeti jau pradejo.
Atsakyti