Sveikutes ,parsirandu ir as ,buvo kompas uzluzes,AveM kaip supratau kelione ,nezinau mano pomidorai taip suvesejo ,kad jie jau vienas su kitu lieciasi,cia deka dilgeliu,atvyko giminaiciai isiziojo kaip pamate kokie pas mane,nes kaip pasodinau ju buvo didesni ir grazesni ,o mano po dilgeliu vaisiu is proto eina
QUOTE(Odre @ 2009 06 19, 17:54)
pas mane tas pats..
ir ridikelius, ir morkas suvalgo. Nu bet tikrai skruzdeles - kai israuni koki ridikeli, tai net juoda buna visas aplipes skruzdelem.
O nei sraigiu, nei sliuzu jokiu is vis nesimato
ir ridikelius, ir morkas suvalgo. Nu bet tikrai skruzdeles - kai israuni koki ridikeli, tai net juoda buna visas aplipes skruzdelem.
O nei sraigiu, nei sliuzu jokiu is vis nesimato
skruzdės gal suėstų tuos gyvius ar įsivaizduojat šliužą skruzdžių kely? taigi būtų tuoj pat supakuotas ir "išgertas" iki džiuvėsio..
MANO POMIDORAI TAI GRAŽŪS,PAPRIKOS BUVO VISAI NUGEIBUSIOS, BET DABAR ATSIGAVO - TIKRAI BUVO PER ŠALTA JOMS.PALAIKIAU ŠILTNAMĮ PORĄ DIENŲ UŽDARYTĄ IR VISKAS PASIGAVO .
QUOTE(satanele @ 2009 06 19, 20:08)
As taip pat noreciau palaikyti siltnami uzdaryta,bet jau daug kondensato ,ir bijau kad nepasigautu ligu ,nes pradejo liestis vienas su kitu,mano pricese krauna ziedukus,mazuciai pomidoriukai ,pirkau seklas is Regilos
Tai aš ir to kondesato bijau . Juk tik išlipus iš mašinos keturiom bėgu valyti plėvelę ir purtyti pomidorus,bet tuo pačiu padedu jiems apsidulkinti
QUOTE(Juračiuks @ 2009 06 19, 20:12)
Tai aš ir to kondesato bijau . Juk tik išlipus iš mašinos keturiom bėgu valyti plėvelę ir purtyti pomidorus,bet tuo pačiu padedu jiems apsidulkinti
Bet kiek zinau ,jie dregmej neapsidulkina
Na, kol kas viskas gerai,auga.Dabar jau palieku po mažą tarpuką ir orlaidės, ir durų,nes tie orai tokie,kad nesuprasi,bet vis tiek prirasoja. Bet tikiu,kad bus tos saulelės vis daugiau ir daugiau Ir jums to linkiu
Pritilus pomidoru tema gal ir nieko keisto su tokiais orais
savo balkoninukus laistau reciau nei karta per savaite ir tai sugebejau vandeniuko padaugint - isiveise ir musiukai ir kazkokie balti mazuciukai vabaliukai Liudna.....
o i shiltnami rytoj vaziuosiu apsiziuret... labai tikiuosi kad bus paauge kiek nors
QUOTE(satanele @ 2009 06 19, 20:08)
As taip pat noreciau palaikyti siltnami uzdaryta,bet jau daug kondensato ,ir bijau kad nepasigautu ligu ,nes pradejo liestis vienas su kitu,mano pricese krauna ziedukus,mazuciai pomidoriukai ,pirkau seklas is Regilos
Pas man ta rūšis jau su pomidoriukais.Tik sėklas pirkau užsienyje ,tai ten ta pati veislė ILDI vadinasi,o ne princesė .Pirkau čia
http://images.google...vHzFdyPsAaygKFv
Va kaip atrodys