Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Na, va kai šiemet vyro neįleidu į šiltnamius, tai viskas kuo gražiausiai auga thumbup.gif O tai pamato, kad žemė sausoka ir lieja vandenį..... Oi, kad dar kurkliai kur nors pranyktų, visai būtų super (šiandien ryte kurkliams daviau atsigerti ūkiško muilo).
AveM taip, pas jus ten šiauriau ir viskas vėliau, pamatysi viskas užaugs.... ir dar mus pavaišinsi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakora @ 2009 06 01, 15:27)
Sveikos,praeitais metais nusipirkau turguje ppomidoro daiga,nes sake labai skanus...ir is tikro buvo skanus:geltonas ,kriauses formos,lapai neypatingi,bet patys pomidorai  thumbup.gif  ,gal kas zinote ju pavadinima.

Manau tai Yellow pearshaped mirksiukas.gif
AveM, aš guodžiuosi tuo, kad ilgiau laukti dar skanesni bus (o kuom daugiau guostis...) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 01, 15:58)
Negaliu is juoko,karves s...,taip nedvokia kaip dilgeliu raugas,bet jei pomidorams patinka,tai kvapas neproblema. biggrin.gif

pamenu siltnamio gale mama buvo paraugus karves s... siltnamis buvo sode.mes gyvenom mieste.atvaziavom,o vien nuo kvapo pomidorai aplink inda buvo juodzaliai doh.gif mano dilgeles uz siltnamio stovi. laikyti siltnamyje ir dar atidarytas g.gif g.gif nezinau manau tada jau i siltnami nebeieitum schmoll.gif tiesa,o ar ir paprasta zole taip smirda paraugta ar tik dilgele.
Atsakyti
Aš vakar turėjau džiaugsmo įsibridus upelin iš šuns gaurų bandyt išplaut karvės š, tai dieve dieve, iki dilgėlių kvapo tam reikalui kaip iki mėnulio, juokas vienas smile.gif

Mano pomidorai turi pumpurų thumbup.gif Jėga, eisiu, gal kokį lapą nulaušiu ar ką.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 06 01, 17:11)
Aš vakar turėjau džiaugsmo įsibridus upelin iš šuns gaurų bandyt išplaut karvės š, tai dieve dieve, iki dilgėlių kvapo tam reikalui kaip iki mėnulio, juokas vienas smile.gif

Mano pomidorai turi pumpurų  thumbup.gif  Jėga, eisiu, gal kokį lapą nulaušiu ar ką.

nu gal ir taip,bet kaka ir yra kaka.o cia augaliukas paruges kvepia kaip kaka.o ka jusu suo veike karves kakoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUNIGEDA2: 01 birželio 2009 - 15:34
Eina sau ,cia visos tik apie dilgynes sneka o as ju neturiu doh.gif lotuliukas.gif reiks savo vyriski kalbint kur i pamiske vaziuot g.gif kas zibuciu vaziuoja ...o as dilgyniu doh.gif lotuliukas.gif o gal parsivezt issikasus ,ir uzsiveist sode,kad savo tureciau mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Visos žolės smirda siaubingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 01 birželio 2009 - 15:50
QUOTE(zebrina @ 2009 06 01, 17:39)
Eina sau ,cia visos tik apie dilgynes sneka o as ju neturiu doh.gif  lotuliukas.gif reiks savo vyriski kalbint kur i pamiske vaziuot g.gif kas zibuciu vaziuoja ...o as dilgyniu doh.gif  lotuliukas.gif o gal parsivezt issikasus ,ir uzsiveist sode,kad savo tureciau mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

uzsiveikit uzsiveiskit,o kaip paskui isnaikinsit.isivaizduoju ka kaimynai pagalvotu apie jus pamate dilgeles sodinancia.kaip pas jus ju nera doh.gif net aplinkui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 01, 15:43)
uzsiveikit uzsiveiskit,o kaip paskui isnaikinsit.isivaizduoju ka kaimynai pagalvotu apie jus pamate dilgeles sodinancia.kaip pas jus ju nera doh.gif net aplinkui doh.gif

juokauju... mirksiukas.gif
Atsakyti
zinot mergaites, nezinau, ar mano dilgeliu raugas dar netinkamas buvo ar man su uosle netvarkoj, bet vakar liejau, tai man tas kvapas visai nieko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2009 06 01, 16:47)
zinot mergaites, nezinau, ar mano dilgeliu raugas dar netinkamas buvo ar man su uosle netvarkoj, bet vakar liejau, tai man tas kvapas visai nieko blush2.gif

nu čia tai geras lotuliukas.gif ,gal mažai palaikei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 01, 16:52)
nu čia tai geras lotuliukas.gif ,gal mažai palaikei unsure.gif

laikiau pries saule dvi savaites metalinej backutej, jisai toks zalias tas raugas buvo g.gif
Atsakyti