Na, va kai šiemet vyro neįleidu į šiltnamius, tai viskas kuo gražiausiai auga O tai pamato, kad žemė sausoka ir lieja vandenį..... Oi, kad dar kurkliai kur nors pranyktų, visai būtų super (šiandien ryte kurkliams daviau atsigerti ūkiško muilo).
AveM taip, pas jus ten šiauriau ir viskas vėliau, pamatysi viskas užaugs.... ir dar mus pavaišinsi
QUOTE(Dakora @ 2009 06 01, 15:27)
Sveikos,praeitais metais nusipirkau turguje ppomidoro daiga,nes sake labai skanus...ir is tikro buvo skanus:geltonas ,kriauses formos,lapai neypatingi,bet patys pomidorai ,gal kas zinote ju pavadinima.
Manau tai Yellow pearshaped
AveM, aš guodžiuosi tuo, kad ilgiau laukti dar skanesni bus (o kuom daugiau guostis...)
QUOTE(AveM @ 2009 06 01, 15:58)
Negaliu is juoko,karves s...,taip nedvokia kaip dilgeliu raugas,bet jei pomidorams patinka,tai kvapas neproblema.
pamenu siltnamio gale mama buvo paraugus karves s... siltnamis buvo sode.mes gyvenom mieste.atvaziavom,o vien nuo kvapo pomidorai aplink inda buvo juodzaliai mano dilgeles uz siltnamio stovi. laikyti siltnamyje ir dar atidarytas nezinau manau tada jau i siltnami nebeieitum tiesa,o ar ir paprasta zole taip smirda paraugta ar tik dilgele.
Aš vakar turėjau džiaugsmo įsibridus upelin iš šuns gaurų bandyt išplaut karvės š, tai dieve dieve, iki dilgėlių kvapo tam reikalui kaip iki mėnulio, juokas vienas
Mano pomidorai turi pumpurų Jėga, eisiu, gal kokį lapą nulaušiu ar ką.
QUOTE(žostautė @ 2009 06 01, 17:11)
Aš vakar turėjau džiaugsmo įsibridus upelin iš šuns gaurų bandyt išplaut karvės š, tai dieve dieve, iki dilgėlių kvapo tam reikalui kaip iki mėnulio, juokas vienas
nu gal ir taip,bet kaka ir yra kaka.o cia augaliukas paruges kvepia kaip kaka.o ka jusu suo veike karves kakoj
Eina sau ,cia visos tik apie dilgynes sneka o as ju neturiu reiks savo vyriski kalbint kur i pamiske vaziuot kas zibuciu vaziuoja ...o as dilgyniu o gal parsivezt issikasus ,ir uzsiveist sode,kad savo tureciau
Visos žolės smirda siaubingai.
QUOTE(zebrina @ 2009 06 01, 17:39)
Eina sau ,cia visos tik apie dilgynes sneka o as ju neturiu reiks savo vyriski kalbint kur i pamiske vaziuot kas zibuciu vaziuoja ...o as dilgyniu o gal parsivezt issikasus ,ir uzsiveist sode,kad savo tureciau
uzsiveikit uzsiveiskit,o kaip paskui isnaikinsit.isivaizduoju ka kaimynai pagalvotu apie jus pamate dilgeles sodinancia.kaip pas jus ju nera net aplinkui
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 01, 15:43)
uzsiveikit uzsiveiskit,o kaip paskui isnaikinsit.isivaizduoju ka kaimynai pagalvotu apie jus pamate dilgeles sodinancia.kaip pas jus ju nera net aplinkui
juokauju...
zinot mergaites, nezinau, ar mano dilgeliu raugas dar netinkamas buvo ar man su uosle netvarkoj, bet vakar liejau, tai man tas kvapas visai nieko
QUOTE(Vessta @ 2009 06 01, 16:47)
zinot mergaites, nezinau, ar mano dilgeliu raugas dar netinkamas buvo ar man su uosle netvarkoj, bet vakar liejau, tai man tas kvapas visai nieko
nu čia tai geras ,gal mažai palaikei
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 01, 16:52)
nu čia tai geras ,gal mažai palaikei
laikiau pries saule dvi savaites metalinej backutej, jisai toks zalias tas raugas buvo