Nu pomidorų šimtai.Dabar tik laukti,kad paraustų ,pageltonuotų,pabaltuotų ar pajuoduotų.nu dar ir pink kažkokie yra .Paprikų jau pasiskinam,agurkų taip pat.
QUOTE(AveM @ 2009 06 15, 22:53)
čia dar neprinokę figos vaisiai. mus Kroatijoj tokiais irgi šeimininkai vaišino, tik siūlė nepadauginti, nes paskui iš tualeto neišeisim
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 14, 09:41)
nu tikiuos,kad ne maras itariu sauslige lapu krastai laip sudziuve
nu nupurskiau previkuru.arba pagelbejau arba ne ar uztenka vieno karto ar daugiau reikia purkst ir ar sliestas previkuras ilgai galioja.
QUOTE(alincikita @ 2009 06 15, 22:39)
sveikos
ne daznai cia pas jus uzsuku vis laiko truksta
mano pomidorai jau uzmezgineja "obuoliukus" vat ir turiu klausimeli, ar galima juos dabar dar palaistiti karves mieslu , nes nuorisi tai kaip geriau,bet kad nebutu kaip visada
ne daznai cia pas jus uzsuku vis laiko truksta
mano pomidorai jau uzmezgineja "obuoliukus" vat ir turiu klausimeli, ar galima juos dabar dar palaistiti karves mieslu , nes nuorisi tai kaip geriau,bet kad nebutu kaip visada
QUOTE(AveM @ 2009 06 16, 10:57)
Karves meslas nepakenks.
Nudepiliavau as savo pomidorus,zydi visi graziai,lauksiu dabar kada vaisius prades megzti.
Nudepiliavau as savo pomidorus,zydi visi graziai,lauksiu dabar kada vaisius prades megzti.
Mano maloniausia ryto dalis - eit vienais naktiniais pomidorų apžiūrėt Ech, kaip lėtai tie žiedai skleidžias... Matyt tikrai reikia kokiai savaitei išvažiuot, tai grįžus progresą matysiu
as ir tokia pat megeja po naktiniu apeit ryte siltnamius
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 06 16, 18:02)
as ir tokia pat megeja po naktiniu apeit ryte siltnamius
Ir as tokia pati
Ale gierdejot - salnas zada
QUOTE(meduliukas @ 2009 06 16, 19:26)
nea nieko negirdejau O kada zada?
QUOTE(Vessta @ 2009 06 16, 20:48)
ketvirtadienio naktį iki plius dviejų tik naktį bus.. tai jau kaip šalnos.. šakiai bus agurkų derliui
QUOTE(naitas @ 2009 06 16, 20:02)
ketvirtadienio naktį iki plius dviejų tik naktį bus.. tai jau kaip šalnos.. šakiai bus agurkų derliui
Aš kažkaip tikiuosi kad tik žada. Nu taip nesinori, kas viskas apšaltų.