Sveikos merginos,
gal galetumet duot pat6arima kaip nuo amaro atsikratyt greitai ir kad kuo maziau kenktu? Pomidorai dar tik zydi....
Didelis dekui
QUOTE(AveM @ 2009 06 15, 16:32)
Cia Kroatijoje nufotkinau kazkieno tai darza.
Vaaaau. Kaip aš tokio norėčiau.
Sveika sugrįžus, AveM, nevalgom dar savų pomidorų, bent jau aš... Ir dar nenusimato.
Tai skabymas viena linksmiausių dalių O ir pomidorų prisidaugint galima
QUOTE(AveM @ 2009 06 15, 16:32)
Cia Kroatijoje nufotkinau kazkieno tai darza.
et.. gražuoliai
QUOTE(be rėmų @ 2009 06 15, 09:23)
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 15, 14:07)
berods, skruzdės yra mėsėdės + valgo negyvą maistą ta prasme, cukrų, medų, pyragus, bet ne žaliuojančius augalus
aš turiu prisėjusi ridikėlių tarp pomidorų. Jau raunu ridikėlius ir randu juos prakąstus , beveik visi yra taip nutašktuoti iki baltumo, o va radau ir keletą išgraužtų kaip obuolys
tai kas dar galėtų taip padaryt, jeigu ne tos smulkios juodos skruzdėlės
QUOTE(naitas @ 2009 06 15, 21:53)
aš turiu prisėjusi ridikėlių tarp pomidorų. Jau raunu ridikėlius ir randu juos prakąstus , beveik visi yra taip nutašktuoti iki baltumo, o va radau ir keletą išgraužtų kaip obuolys
Atsargiai ridikiukus rauk, kad kas rankos nenukąstų. Ką gali žinot, kas ten po žeme tupi ir viską graužia.
sveikos
ne daznai cia pas jus uzsuku vis laiko truksta
mano pomidorai jau uzmezgineja "obuoliukus" vat ir turiu klausimeli, ar galima juos dabar dar palaistiti karves mieslu , nes nuorisi tai kaip geriau,bet kad nebutu kaip visada
ne daznai cia pas jus uzsuku vis laiko truksta
mano pomidorai jau uzmezgineja "obuoliukus" vat ir turiu klausimeli, ar galima juos dabar dar palaistiti karves mieslu , nes nuorisi tai kaip geriau,bet kad nebutu kaip visada