Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Sveikos merginos,
gal galetumet duot pat6arima kaip nuo amaro atsikratyt greitai ir kad kuo maziau kenktu? Pomidorai dar tik zydi....
Didelis dekui
Atsakyti
Cia Kroatijoje nufotkinau kazkieno tai darza. biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 15, 16:32)

Vaaaau. Kaip aš tokio norėčiau. wub.gif
Atsakyti
Sveika sugrįžus, AveM, nevalgom dar savų pomidorų, bent jau aš... schmoll.gif Ir dar nenusimato.
Atsakyti
O as galvoju kaip cia reikes susitvarkyti pomidorus,nes mama tik palaiste ir pririso,o "nedepiliavo" biggrin.gif ,turesiu darbelio.
Atsakyti
Tai skabymas viena linksmiausių dalių smile.gif O ir pomidorų prisidaugint galima biggrin.gif
Atsakyti
AveM sveikute,oi laukem laukem ,mes sveteliu laukem,kaip kelione ,imesk mums daugiau vaizdeliu,nors pasijausim kad ir mes buvom isvykusios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 15, 16:32)

et.. gražuoliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 06 15, 09:23)
Kažin, kuom jos maitinasi? g.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 15, 14:07)
berods, skruzdės yra mėsėdės + valgo negyvą maistą  biggrin.gif  ta prasme, cukrų, medų, pyragus, bet ne žaliuojančius augalus  mirksiukas.gif

aš turiu prisėjusi ridikėlių tarp pomidorų. Jau raunu ridikėlius ir randu juos prakąstus blink.gif , beveik visi yra taip nutašktuoti iki baltumo, o va radau ir keletą išgraužtų kaip obuolys g.gif
tai kas dar galėtų taip padaryt, jeigu ne tos smulkios juodos skruzdėlės g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 06 15, 21:53)
aš turiu prisėjusi ridikėlių tarp pomidorų. Jau raunu ridikėlius ir randu juos prakąstus  blink.gif , beveik visi yra taip nutašktuoti iki baltumo, o va radau ir keletą išgraužtų kaip obuolys  g.gif
tai kas dar galėtų taip padaryt, jeigu ne tos smulkios juodos skruzdėlės  g.gif

Atsargiai ridikiukus rauk, kad kas rankos nenukąstų. lotuliukas.gif Ką gali žinot, kas ten po žeme tupi ir viską graužia.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ne daznai cia pas jus uzsuku ax.gif vis laiko truksta doh.gif
mano pomidorai jau uzmezgineja "obuoliukus" bigsmile.gif vat ir turiu klausimeli, ar galima juos dabar dar palaistiti karves mieslu g.gif , nes nuorisi tai kaip geriau,bet kad nebutu kaip visada lotuliukas.gif
Atsakyti
Naitas,na tikrai skruzdes negali suryti ridikeliu,kaip sako atsargiai ieskok,kas ten sedi zemeje.
Papildyta:
Satanele,va truputis Kroatijos.user posted image
Papildyta:
Labai fainas augalas,tik nezinau kas. biggrin.gif user posted image
Atsakyti