Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

zylute81 labai mazos foto ,nieko neina iziureti blink.gif blink.gif
Atsakyti
Apsedo mane noras padaryti pomidorams taukes rauga doh.gif kur einu -ten dairausi ar tik nepamatysiu augancios. galiausiai ties netolies esanciu daugiabuciu - YRA !!!! bigsmile.gif ... geliu darzelyje.......
emiau regzt plana kokia viena bent shaka nugnybt kai perzydes blush2.gif ... tik nesmagu ... doh.gif
vaziuojant i soda visas pakeles patikrinau - NERA!!!!

Juokas tame, kad radau as ta tauke, ne kur kitur o nuosavo sodo sklype lotuliukas.gif ir dar kokia grazia bigsmile.gif ir kokia didele thumbup.gif

GREISI, raugiasi taip pat kaip dilgeles??
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 06 13, 23:31)
Apsedo mane noras padaryti pomidorams taukes rauga doh.gif kur einu -ten dairausi ar tik nepamatysiu augancios. galiausiai ties netolies esanciu daugiabuciu - YRA !!!! bigsmile.gif  ... geliu darzelyje.......
emiau regzt plana kokia viena bent shaka nugnybt kai perzydes blush2.gif ... tik nesmagu ...  doh.gif
vaziuojant i soda visas pakeles patikrinau - NERA!!!!

Juokas tame, kad radau as ta tauke, ne kur kitur o nuosavo sodo sklype  lotuliukas.gif  ir dar kokia grazia  bigsmile.gif  ir kokia didele  thumbup.gif

GREISI, raugiasi taip pat kaip dilgeles??

prieš tai buvau įdėjus,truputį kitaip.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 13, 23:35)
prieš tai buvau įdėjus,truputį kitaip.

einu zvalgytis pioneer.gif
Atsakyti
maniau neberasiu doh.gif praziopsojau ir iki 13 psl atgal nusliukinau kol kilo itarimas lotuliukas.gif

isidedu sau (gal ir dar kam norss )kad arciau butu bigsmile.gif

Nužydėjus taukei, ją nupjauti ir palikti porai dienų pavysti.Apvytusią taukę smulkiai supjaustyti ar sukarpyti (kaip patogiau) ir užpilti šaltu vandeniu. Palikti pastovėti porą dienų. Laistymui skiesti 1:10.Tiesa, pagal Steinerio biodinaminius dėsniu, kurie kaip teigiama suaktyvina augalų galias, tirpalą kelis kart per dieną sukau iki sūkurio.

Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 06 14, 00:04)
maniau neberasiu doh.gif  praziopsojau ir iki 13 psl atgal nusliukinau kol kilo itarimas lotuliukas.gif

isidedu sau (gal ir dar kam norss )kad arciau butu  bigsmile.gif

Nužydėjus taukei, ją nupjauti ir palikti porai dienų pavysti.Apvytusią taukę smulkiai supjaustyti ar sukarpyti (kaip patogiau) ir užpilti šaltu vandeniu. Palikti pastovėti porą dienų. Laistymui skiesti 1:10.Tiesa, pagal Steinerio biodinaminius dėsniu, kurie kaip teigiama suaktyvina augalų galias, tirpalą kelis kart per dieną sukau iki sūkurio.

Dairaus aš irgi to gėrio, ale kol kas nesėkmingai. Tai susimakalavau a la arbatukę iš dilgėlių, mielių, cukraus, komposto... dar musiet ir raugintų kopūstų sunkos pilt reiks biggrin.gif Skamba tai ta arbatėlė kaip pokštas. Konkrečiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 06 14, 00:35)
Dairaus aš irgi to gėrio, ale kol kas nesėkmingai. Tai susimakalavau a la arbatukę iš dilgėlių, mielių, cukraus, komposto... dar musiet ir raugintų kopūstų sunkos pilt reiks biggrin.gif Skamba tai ta arbatėlė kaip pokštas. Konkrečiai biggrin.gif

Tai jau čia kita,ne ta kur su tauke.
Atsakyti
kazkas uzpuole pimidorus blink.gif kokiu paros metu reikia purksti.t prasme ryte vakare ar kaip.kazkuri man prikarksejo,kad kuo labiau juos popini tyo didesne tikimybe,kas susirgs g.gif bet as nepykstu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 14, 08:29)
kazkas uzpuole pimidorus blink.gif kokiu paros metu reikia purksti.t prasme ryte vakare ar kaip.kazkuri man prikarksejo,kad kuo labiau juos popini tyo didesne tikimybe,kas susirgs g.gif bet as nepykstu 4u.gif

kas užpuolė?
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 14, 09:38)
kas užpuolė?

nu tikiuos,kad ne maras itariu sauslige lapu krastai laip sudziuve
Atsakyti
Mano pomidorai irgi negrazus, kai pirkau tai tokie grazus buvo ,o pas mane jiems nepatinka, gal pertresiau, gal jiems oro per mazai ,nes pas mane toks mazas ,kilnojamas siltnamiukas- tai kartais isvis neatidarineju ,jei oras prastas. Gal galit parasyt kaip atrodo pomidorai kuriems truksta vedinimo?
O seip jiems gelsta lapai ,paruduoja ir nutrupa ,nors ziedu yra ir pomidoriukus veda.
Atsakyti
Sveikutes,kaip laikosi jusu pomidorai? biggrin.gif ,pas mane rausta vazoninis :lotuliukas:nors lauke salta,bet viduje daug kondensato,tai palikau praviras duris ,o kaip pas jus ,is kur jo tiek renkasi? schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 14 birželio 2009 - 12:57