Apsedo mane noras padaryti pomidorams taukes rauga kur einu -ten dairausi ar tik nepamatysiu augancios. galiausiai ties netolies esanciu daugiabuciu - YRA !!!! ... geliu darzelyje.......
emiau regzt plana kokia viena bent shaka nugnybt kai perzydes ... tik nesmagu ...
vaziuojant i soda visas pakeles patikrinau - NERA!!!!
Juokas tame, kad radau as ta tauke, ne kur kitur o nuosavo sodo sklype ir dar kokia grazia ir kokia didele
GREISI, raugiasi taip pat kaip dilgeles??
emiau regzt plana kokia viena bent shaka nugnybt kai perzydes ... tik nesmagu ...
Juokas tame, kad radau as ta tauke, ne kur kitur o nuosavo sodo sklype ir dar kokia grazia ir kokia didele
QUOTE(dooovile @ 2009 06 13, 23:31)
Apsedo mane noras padaryti pomidorams taukes rauga kur einu -ten dairausi ar tik nepamatysiu augancios. galiausiai ties netolies esanciu daugiabuciu - YRA !!!! ... geliu darzelyje.......
prieš tai buvau įdėjus,truputį kitaip.
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 13, 23:35)
prieš tai buvau įdėjus,truputį kitaip.
einu zvalgytis
maniau neberasiu praziopsojau ir iki 13 psl atgal nusliukinau kol kilo itarimas
isidedu sau (gal ir dar kam norss )kad arciau butu
Nužydėjus taukei, ją nupjauti ir palikti porai dienų pavysti.Apvytusią taukę smulkiai supjaustyti ar sukarpyti (kaip patogiau) ir užpilti šaltu vandeniu. Palikti pastovėti porą dienų. Laistymui skiesti 1:10.Tiesa, pagal Steinerio biodinaminius dėsniu, kurie kaip teigiama suaktyvina augalų galias, tirpalą kelis kart per dieną sukau iki sūkurio.
Nužydėjus taukei, ją nupjauti ir palikti porai dienų pavysti.Apvytusią taukę smulkiai supjaustyti ar sukarpyti (kaip patogiau) ir užpilti šaltu vandeniu. Palikti pastovėti porą dienų. Laistymui skiesti 1:10.Tiesa, pagal Steinerio biodinaminius dėsniu, kurie kaip teigiama suaktyvina augalų galias, tirpalą kelis kart per dieną sukau iki sūkurio.
QUOTE(dooovile @ 2009 06 14, 00:04)
maniau neberasiu praziopsojau ir iki 13 psl atgal nusliukinau kol kilo itarimas
Dairaus aš irgi to gėrio, ale kol kas nesėkmingai. Tai susimakalavau a la arbatukę iš dilgėlių, mielių, cukraus, komposto... dar musiet ir raugintų kopūstų sunkos pilt reiks Skamba tai ta arbatėlė kaip pokštas. Konkrečiai
QUOTE(žostautė @ 2009 06 14, 00:35)
Dairaus aš irgi to gėrio, ale kol kas nesėkmingai. Tai susimakalavau a la arbatukę iš dilgėlių, mielių, cukraus, komposto... dar musiet ir raugintų kopūstų sunkos pilt reiks Skamba tai ta arbatėlė kaip pokštas. Konkrečiai
Tai jau čia kita,ne ta kur su tauke.
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 14, 08:29)
kazkas uzpuole pimidorus kokiu paros metu reikia purksti.t prasme ryte vakare ar kaip.kazkuri man prikarksejo,kad kuo labiau juos popini tyo didesne tikimybe,kas susirgs bet as nepykstu
kas užpuolė?
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 14, 09:38)
kas užpuolė?
nu tikiuos,kad ne maras itariu sauslige lapu krastai laip sudziuve
Mano pomidorai irgi negrazus, kai pirkau tai tokie grazus buvo ,o pas mane jiems nepatinka, gal pertresiau, gal jiems oro per mazai ,nes pas mane toks mazas ,kilnojamas siltnamiukas- tai kartais isvis neatidarineju ,jei oras prastas. Gal galit parasyt kaip atrodo pomidorai kuriems truksta vedinimo?
O seip jiems gelsta lapai ,paruduoja ir nutrupa ,nors ziedu yra ir pomidoriukus veda.
O seip jiems gelsta lapai ,paruduoja ir nutrupa ,nors ziedu yra ir pomidoriukus veda.