Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(meduliukas @ 2009 06 10, 12:44)
O ko gi stebetis, juk normalus birzelis, tik mes jau tokius primirse buvom po nenormaliu karsciu pavasariais ir vasarom, reikia lietucio, juk viskas auga, sienas geras bus. Ateis ir saule, svarbiausia nesalta, o kaip ravet gerai, nereik paskui nugarai kefyro tongue.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Mano pernai metu derlius, sodinant pomidora i duobute padeta meslo, uzpilant zeme ir daigeli. Kaip matosi zeme kaip pelenai, labai prasta. Laistau du kartus i savaite.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hederi: 10 birželio 2009 - 14:01
Pas mane šian liūdesys verysad.gif Nulūžo vienas "Yellow pearshaped" pomidoras. Prie pat žemės. Jau su pumpurais. Pamerkiau, gal dar išleis kokią šaknį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 06 11, 18:48)
Pas mane šian liūdesys  verysad.gif  Nulūžo vienas "Yellow pearshaped" pomidoras. Prie pat žemės. Jau su pumpurais. Pamerkiau, gal dar išleis kokią šaknį  verysad.gif

tikrai ishleis mirksiukas.gif 4u.gif net ir tiesiai i zeme ikishtas jei gerai palaistytum ishleis shaknis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 06 11, 19:48)
tikrai ishleis  mirksiukas.gif  4u.gif  net ir tiesiai i zeme ikishtas jei gerai palaistytum ishleis shaknis  mirksiukas.gif

Hm, tai gal reikia tiesiai žemėn geriau kišt g.gif Labai man jo gaila sad.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 06 11, 19:50)
Hm, tai gal reikia tiesiai žemėn geriau kišt  g.gif  Labai man jo gaila sad.gif

isivaizduoju console.gif augini, augini, priziuri priziuri - o cia tik pumpt ir viskas blink.gif doh.gif
na bet jie gajus - tiek vandeny tiek zemeje manau shaknis isleis - o kur geriau tai nezinau - as pernai visas praziuretas pomidoru "pazastis" i zeme lauke smeigiau tai is kokiu 7 viena tik sunkiai prigijo, kitos net nuleipe nebuvo zmoniskai ( ta prasme per kokias tris dienas atsigavo) ir pomidoriuku visos dave bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 06 11, 20:07)
isivaizduoju console.gif  augini, augini, priziuri priziuri - o cia tik pumpt ir viskas blink.gif  doh.gif
na bet jie gajus - tiek vandeny tiek zemeje manau shaknis isleis - o kur geriau tai nezinau - as pernai visas praziuretas pomidoru "pazastis" i zeme lauke smeigiau tai is kokiu 7 viena tik sunkiai prigijo, kitos net nuleipe nebuvo zmoniskai ( ta prasme per kokias tris dienas atsigavo) ir pomidoriuku visos dave  bigsmile.gif

Su pažastinukais tai jau padariau taip smile.gif hm, tai jį jaučiu ton pačion vieton reik imt ir įsmeigt. Laikau pirštus sukryžiuotus.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 06 11, 21:01)
Su pažastinukais tai jau padariau taip smile.gif hm, tai jį jaučiu ton pačion vieton reik imt ir įsmeigt. Laikau pirštus sukryžiuotus.

ir mes palaikysim sukryziave 4u.gif
as ismeigciau truputuka giliau ax.gif

pas mane irgi bedos doh.gif perlaisciau per durna galva balkoninius verysad.gif dabar musytes uzpuole ir kirminukai..... persodinau , gal bus geriau.... blush2.gif
ir kas blogiausia , pati kalta.... taip norisi kad augtu greiciau doh.gif o is to noro....... niu kaip nors, is 6 kol kas musiukai uzpuole 2, kiti 4 dar lyg neblogai laikosi; svarbu kad atsilaikyciau nieko nepalaiscius... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 06 11, 21:22)
ir mes palaikysim sukryziave  4u.gif
as ismeigciau truputuka giliau  ax.gif

pas mane irgi bedos doh.gif  perlaisciau per durna galva balkoninius  verysad.gif  dabar musytes uzpuole ir kirminukai..... persodinau , gal bus geriau.... blush2.gif
ir kas blogiausia , pati kalta.... taip norisi kad augtu greiciau doh.gif  o is to noro....... niu kaip nors, is 6 kol kas musiukai uzpuole 2, kiti 4 dar lyg neblogai laikosi; svarbu kad atsilaikyciau nieko nepalaiscius... doh.gif

Aš mat jį gerai patrumpinau biggrin.gif Tai nori nenori gausis "giliau" ax.gif
Tas laistymas tai tikrai sunkus dalykas. Pilčiau kasdien, jei tik galima būtų biggrin.gif Mano balkoninukai tai flegmos visiški, jau praktiškai visi kiti, net vėliau sėti, su pumpurais, tik tie mažiukai jau dydžio kaip Betalux, o pumpurai pačioje viršūnėje voooos įžiūrimi. Kitais metais jau jiems gali ir nelikt pas mane vietos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 06 10, 00:01)
Merginos, turiu toki rimta klausima- ka man su vazoniniais pomidorais daryti:
jie zydi
yra susodinti mazdaug 2 litru vazonuose
1 - persodineti i didesnius?
2 - palikti kaip yra?

persodinimui reiktu 5 dideliu vazonu - neisneshiu finansiskai (net jei tuos didelius 5 litru vandens butelius pirkti - man per brangu) ; bet jei nebus pomidoriuku del per mazu vazonu tai ar verta toliau apskritai auginti  g.gif

Aš tai pomidorus sodinu į plastikinius kibirus. Juos pirkau parduotuvėje, kur viskas po 1 eurą. Dugne praduriu skyles ir liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2009 06 11, 22:01)
Aš tai pomidorus sodinu į plastikinius kibirus. Juos pirkau parduotuvėje, kur viskas po 1 eurą. Dugne praduriu skyles ir liuks  thumbup.gif

Oi kokia gera mintis ohmy.gif O tikrai tokių pigių kibirų būna? Man verkiant reikia didelio plaušenei... blush2.gif
Atsakyti
As pasimeciau visai ,su pazastu karpymu,kuo jos man pomidoras dideja tuo as nebesuprantu kur karpyti g.gif
Atsakyti