Tokiais lašiukais? Mano vieną rytą keli pomidorai taip apsiašarojo - dieną prieš tai laistyti buvo. Bet pravėdinau gerai ir viskas susitvarkė
QUOTE(žostautė @ 2009 06 09, 19:43)
Tokiais lašiukais? Mano vieną rytą keli pomidorai taip apsiašarojo - dieną prieš tai laistyti buvo. Bet pravėdinau gerai ir viskas susitvarkė
I vandens lasiukus nepanasu ,nezinau kaip paaiskinti net
Merginos, turiu toki rimta klausima- ka man su vazoniniais pomidorais daryti:
jie zydi
yra susodinti mazdaug 2 litru vazonuose
1 - persodineti i didesnius?
2 - palikti kaip yra?
persodinimui reiktu 5 dideliu vazonu - neisneshiu finansiskai (net jei tuos didelius 5 litru vandens butelius pirkti - man per brangu) ; bet jei nebus pomidoriuku del per mazu vazonu tai ar verta toliau apskritai auginti
jie zydi
2 - palikti kaip yra?
persodinimui reiktu 5 dideliu vazonu - neisneshiu finansiskai (net jei tuos didelius 5 litru vandens butelius pirkti - man per brangu) ; bet jei nebus pomidoriuku del per mazu vazonu tai ar verta toliau apskritai auginti
nieko baisaus uzaugs ir 2l vazinuose, nepergyvenk, pas mena epernai vienas nat palanges mazam vazone augo ir uzaugo ir pomidoru buvo, tik tiek kad dazniau laistyti reikes kai mazam vazone augs.
O del tu 5 litu vandens baklaskiu, tai nebutina ju pirkti, ju galima ir taip rasti (na prie konteinerio) ar pas ka paprasyti kas vandeni perka. O jei ir pirkti vazonus tai tikrai yra nebrangiu senukuose, pirkau po 1,50 jei gerai pamenu, kai busiu sode nufotkinsiu kokius. Na nebent tau ju daug reikia ta iir po 1,50 susidarys sumele.
O del tu 5 litu vandens baklaskiu, tai nebutina ju pirkti, ju galima ir taip rasti (na prie konteinerio) ar pas ka paprasyti kas vandeni perka. O jei ir pirkti vazonus tai tikrai yra nebrangiu senukuose, pirkau po 1,50 jei gerai pamenu, kai busiu sode nufotkinsiu kokius. Na nebent tau ju daug reikia ta iir po 1,50 susidarys sumele.
QUOTE(mamkaa @ 2009 06 09, 23:31)
nieko baisaus uzaugs ir 2l vazinuose, nepergyvenk, pas mena epernai vienas nat palanges mazam vazone augo ir uzaugo ir pomidoru buvo, tik tiek kad dazniau laistyti reikes kai mazam vazone augs.
Aciu
pasidairysiu Senukuose kokie po 1,50 butu faina jei jie dideli.... kaip tik ketvirtadieni planuoju vaziuoti
o nieko jei zydincius persodineti? (jiems jau ketvirti "namai " butu , nes buvo mazam induke sudaiginti , po viena ishsodinti, tada i tuos dvilitrinius, tai dabar jau ketvirtas sykis gautusi )
QUOTE(dooovile @ 2009 06 09, 23:01)
Merginos, turiu toki rimta klausima- ka man su vazoniniais pomidorais daryti:
jie zydi
2 - palikti kaip yra?
jie zydi
2 - palikti kaip yra?
suprantu jusu padeti kas del vandens bambaliu tai pasiklausinekit pazistamu gal kas tiesiog juos ismeta, o jie jums labai praverstu arba kad paskolintu vazonu, o paskui grazinsit ir tikrai neverta mest lauk, juk tiek darbo idejot, stengetes
Sveikutės.Na ir orelis, net dievulis mūsų negaili.Jei tokia vasara bus, mūsų derlius bus š.....
žinokit, džiaukitės tokiu oru., Sako, jei iki Joninių lyja, po Joninių bus saulėta. Tai kol auga ir bręsta mūsų pomidoriukai, drėgmė ne pro šalį, nėra labai šalta, o paskui, kai bus laikas nokti, švies saulutė
nors man pačiai būtų smagiau, kad tik saulytė šviestų bet gal gamta žino, ką daro
nors man pačiai būtų smagiau, kad tik saulytė šviestų bet gal gamta žino, ką daro
QUOTE(viktner @ 2009 06 10, 10:49)
Sveikutės.Na ir orelis, net dievulis mūsų negaili.Jei tokia vasara bus, mūsų derlius bus š.....
O ko gi stebetis, juk normalus birzelis, tik mes jau tokius primirse buvom po nenormaliu karsciu pavasariais ir vasarom, reikia lietucio, juk viskas auga, sienas geras bus. Ateis ir saule, svarbiausia nesalta, o kaip ravet gerai, nereik paskui nugarai kefyro