Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

user posted image

Tokiais lašiukais? Mano vieną rytą keli pomidorai taip apsiašarojo - dieną prieš tai laistyti buvo. Bet pravėdinau gerai ir viskas susitvarkė g.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 06 09, 19:43)
user posted image

Tokiais lašiukais? Mano vieną rytą keli pomidorai taip apsiašarojo - dieną prieš tai laistyti buvo. Bet pravėdinau gerai ir viskas susitvarkė  g.gif

I vandens lasiukus nepanasu ,nezinau kaip paaiskinti net g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 09 birželio 2009 - 18:56
Merginos, turiu toki rimta klausima- ka man su vazoniniais pomidorais daryti:
jie zydi
yra susodinti mazdaug 2 litru vazonuose

1 - persodineti i didesnius?
2 - palikti kaip yra?

persodinimui reiktu 5 dideliu vazonu - neisneshiu finansiskai (net jei tuos didelius 5 litru vandens butelius pirkti - man per brangu) ; bet jei nebus pomidoriuku del per mazu vazonu tai ar verta toliau apskritai auginti g.gif
Atsakyti
nieko baisaus uzaugs ir 2l vazinuose, nepergyvenk, pas mena epernai vienas nat palanges mazam vazone augo ir uzaugo ir pomidoru buvo, tik tiek kad dazniau laistyti reikes kai mazam vazone augs.
O del tu 5 litu vandens baklaskiu, tai nebutina ju pirkti, ju galima ir taip rasti (na prie konteinerio) ar pas ka paprasyti kas vandeni perka. O jei ir pirkti vazonus tai tikrai yra nebrangiu senukuose, pirkau po 1,50 jei gerai pamenu, kai busiu sode nufotkinsiu kokius. Na nebent tau ju daug reikia g.gif ta iir po 1,50 susidarys sumele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 09 birželio 2009 - 22:33
QUOTE(mamkaa @ 2009 06 09, 23:31)
nieko baisaus uzaugs ir 2l vazinuose, nepergyvenk, pas mena epernai vienas nat palanges mazam vazone augo ir uzaugo ir pomidoru buvo, tik tiek kad dazniau laistyti reikes kai mazam vazone augs.
O del tu 5 litu vandens baklaskiu, tai nebutina ju pirkti, ju galima ir taip rasti (na prie konteinerio) ar pas ka paprasyti kas vandeni perka. O jei ir pirkti vazonus tai tikrai yra nebrangiu senukuose, pirkau po 1,50 jei gerai pamenu, kai busiu sode nufotkinsiu  kokius. Na nebent tau ju daug reikia  g.gif  ta iir po 1,50 susidarys sumele.

Aciu 4u.gif

pasidairysiu Senukuose kokie po 1,50 bigsmile.gif butu faina jei jie dideli.... kaip tik ketvirtadieni planuoju vaziuoti bigsmile.gif

o nieko jei zydincius persodineti? (jiems jau ketvirti "namai " butu doh.gif , nes buvo mazam induke sudaiginti , po viena ishsodinti, tada i tuos dvilitrinius, tai dabar jau ketvirtas sykis gautusi doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 06 09, 23:01)
Merginos, turiu toki rimta klausima- ka man su vazoniniais pomidorais daryti:
jie zydi
yra susodinti mazdaug 2 litru vazonuose
1 - persodineti i didesnius?
2 - palikti kaip yra?

persodinimui reiktu 5 dideliu vazonu - neisneshiu finansiskai (net jei tuos didelius 5 litru vandens butelius pirkti - man per brangu) ; bet jei nebus pomidoriuku del per mazu vazonu tai ar verta toliau apskritai auginti  g.gif

suprantu jusu padeti g.gif kas del vandens bambaliu tai pasiklausinekit pazistamu gal kas tiesiog juos ismeta, o jie jums labai praverstu arba kad paskolintu vazonu, o paskui grazinsit ir tikrai neverta mest lauk, juk tiek darbo idejot, stengetes
Atsakyti
As vazoniniu turiu apie 15 vieni auga 2litru talpoje net keturi ,keli auga 1litro ,yra ivairiai ,bet nieko auga ir pomidoriukus mezga,vienas augo 1litro talpoje ,tai uzmezge 14 pomidoriuku ,tai neseniai persodinau i didesni bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės.Na ir orelis, net dievulis mūsų negaili.Jei tokia vasara bus, mūsų derlius bus š..... doh.gif
Atsakyti
Vakar pas mus kaip ir kaitino normaliai,buvau ant zolytes prigulusi pries saulute,o siandien ir striuke ne pro sali lotuliukas.gif
Atsakyti
žinokit, džiaukitės tokiu oru., Sako, jei iki Joninių lyja, po Joninių bus saulėta. Tai kol auga ir bręsta mūsų pomidoriukai, drėgmė ne pro šalį, nėra labai šalta, o paskui, kai bus laikas nokti, švies saulutė ok.gif
nors man pačiai būtų smagiau, kad tik saulytė šviestų laugh.gif bet gal gamta žino, ką daro rolleyes.gif
Atsakyti
Siaip karsciu nemegeja,kaip MB jam net 40 lafa ,o mam ir 25 per akis,bet butu gerai sulaukti vasareles ,mes mariose balandzio pabaigoje maudydavomes, osiemet dar nebuvom g.gif
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2009 06 10, 10:49)
Sveikutės.Na ir orelis, net dievulis mūsų negaili.Jei tokia vasara bus, mūsų derlius bus š..... doh.gif

O ko gi stebetis, juk normalus birzelis, tik mes jau tokius primirse buvom po nenormaliu karsciu pavasariais ir vasarom, reikia lietucio, juk viskas auga, sienas geras bus. Ateis ir saule, svarbiausia nesalta, o kaip ravet gerai, nereik paskui nugarai kefyro tongue.gif
Atsakyti