Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(viktner @ 2009 06 08, 10:48)
Aš tai eksperimentuočiau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Pasėjau "Black sea man" ir "Purple Russian". Laukiu biggrin.gif Kalėdoms, skant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 06 08, 11:48)
Pasėjau "Black sea man" ir "Purple Russian". Laukiu biggrin.gif Kalėdoms, skant biggrin.gif

Purple Russian pas mane bus šiemet.Pomidoriukų jau turi thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikutes ,o is kur jus siunciates seklas?
Atsakyti
ryt vaziuoju pas mama.zeme dregna dar is virsaus.kaip mastot ar laistyti man juos g.gif gryzciau ketvirtadieni vakare.ir dar kaip su atidarymu.palikt adara ar uzdaryta g.gif
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2009 06 08, 10:48)
Aš tai eksperimentuočiau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aš būčiau iki kitų metų laukus, bet dabar jau lauksim tavo rudeninio derliaus mirksiukas.gif
Atsakyti
mano pomidorai tai visai nebeauga, sustojo, turbut silumos ir saules trukumas juos taip veikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 08, 09:02)
paskinčiau,kai nužydės.

Greisi, o kitoms irgi galima stoti i eile prie paskintu taukiu ?? blush2.gif blush2.gif
kurioje vietoje kaune jus gyvenat? blush2.gif

mano vazonines Vilmos bando ziedelius skleisti wub.gif wub.gif turiu is viso 6 , viena atidaviau sesers berniukui, kitas vaziuos pas mama, dar vienas bus drauges maziui rolleyes.gif o likusiais keturiais mano kompanija gales dziaugtis, bet itariu dar koks menuo praeis kol bus tu pomidoriuku jei tik dabar ziedukai ruosiasi skleistis???? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dooovile: 08 birželio 2009 - 18:14
Apmulčiavau visą šiltnamį šiaudais. Tai dabar galvoju, kad skruzdėlėms bus rojus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 07, 12:49)
.
Šiais metais „Sodo spalvose“ radau dr. Irenos Kubilienės labai naudingą patarimą – palaistyti žydinčius pomidorus taukės (kaulažolės) arbatėle. Po savaitės rezultatas pribloškė, pomidorai pasikeitę neatpažįstamai – į gerą pusę.
Taukės arbatėle:
Nužydėjus taukei, ją nupjauti ir palikti porai dienų pavysti.Apvytusią taukę smulkiai supjaustyti ar sukarpyti (kaip patogiau) ir užpilti šaltu vandeniu. Palikti pastovėti porą dienų. Laistymui skiesti 1:10.Tiesa, pagal Steinerio biodinaminius dėsniu, kurie kaip teigiama suaktyvina augalų galias, tirpalą kelis kart per dieną sukau iki sūkurio.
Rezultatas geresnis, negu laistant dilgėlių ar Kurdiumovo arbatėle.

Ar šitas augalas taukė?
http://www.vpu.lt/so...es/image014.jpg
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 06 08, 19:58)
Apmulčiavau visą šiltnamį šiaudais. Tai dabar galvoju, kad skruzdėlėms bus rojus unsure.gif
Papildyta:

Ar šitas augalas taukė?
http://www.vpu.lt/so...es/image014.jpg

o is kur siaudu gavai? unsure.gif

manau kad nuorodoj ne tauke schmoll.gif jos ant auksto stataus stiebo su pailgais lapais ax.gif
Atsakyti
masciau is kur man tu taukiu rast.iseinu i lauka ir ziuriu auga patvoryje g.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 06 08, 21:04)
o is kur siaudu gavai? unsure.gif
manau kad nuorodoj ne tauke schmoll.gif  jos ant auksto stataus stiebo su pailgais lapais  ax.gif

Iš ūkinio pastato hihihi.gif kaime gyvenu rolleyes.gif
Ir mama sakė, kad čia ne taukė verysad.gif
Atsakyti
Kam taukės reikia sakykit,kai nužydės parvešiu.Arba atvažiuokit pas mane.Veiksmas už Rimgaudų Kaune.Bet dar name negyvename,tai grįžtame į Šilainius.Tiesa ,kai apmulčiuoji,tai bent lengva skruzdėles matyti,pakeli ir papili kokio česnako antpilo.O taip įsirausia žemę ir jau jų neiškrapštysi.Dėl šiltnamio,tai jau naktį palikau atidaryta,nes ryte anksti nevažiuojame ,tai gali ir iškepti.O pomidorų,kad paaugę.Čiliukus,tai tuoj bus galima valgyti.Paprikos ,tai po anų fotkių padvigubėjusios.Nežinau šiemet kaip niekad .Gal ,kad į žolės raugalą,kurį dariau įėjo taukė g.gif .
Atsakyti