Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 05, 17:33)
Nu nežinau ką padarėt su ta paprika,bet dar yra daigų turguje.Nusipirkite,tai derliaus turėsite.per sunki gal žemė.Ar dažnai liejote?

mano irgi paprika menka.dali vyro sesuo dave dali mama.gal ir ma dasipirkt,nes ant maniskes net ziedu nesimato doh.gif vel nulindau i siltnami doh.gif nu negaliu lendu po kelis kartus per diena.per mazai namie darbo turiu uztai i landau reik nereik doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 05, 16:37)
mano irgi paprika menka.dali vyro sesuo dave dali mama.gal ir ma dasipirkt,nes ant maniskes net ziedu nesimato doh.gif vel nulindau i siltnami doh.gif  nu negaliu lendu po kelis kartus per diena.per mazai namie darbo turiu uztai i landau reik nereik doh.gif  doh.gif

as irgi sukus apsisukus vis siltnamy atsiduriu doh.gif nu bet man ten taip gera wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2009 06 05, 17:42)
as irgi sukus apsisukus vis siltnamy atsiduriu doh.gif nu bet man ten taip gera wub.gif

man irgi ten gera.o kai zirnio dydzio pomidoriuka pamaciau bigsmile.gif bigsmile.gif namie susokau dziaugsmo soki blush2.gif zodziu iki visisko nupusimo truksta tik pasaku skaitymo siltnamyje augalams unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUNIGEDA2: 05 birželio 2009 - 15:46
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 05, 16:46)
man irgi ten gera.o kai zirnio dydzio pomidoriuka pamaciau bigsmile.gif  bigsmile.gif namie susokau dziaugsmo soki blush2.gif zodziu iki visisko nupusimo truksta tik pasaku skaitymo siltnamyje augalams unsure.gif

thumbup.gif mintis
Manieji balkone kadangi, tai reikia sėst į pintą foteliuką, susikelt kojas ir skaityt tipo šiaip biggrin.gif Nu, balkonas, gražu... skaityt malonu.
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 05, 16:46)
man irgi ten gera.o kai zirnio dydzio pomidoriuka pamaciau bigsmile.gif  bigsmile.gif namie susokau dziaugsmo soki blush2.gif zodziu iki visisko nupusimo truksta tik pasaku skaitymo siltnamyje augalams unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
as irgi nekantrauju rytoj saviskius sode apziureti.... nuuu negaliuuuu kaip pasiilgau wub.gif lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
Greisi, paprikos nerealios rolleyes.gif wub.gif .... as tokias foto turbut koki rugsejo menesi ikelt galesiu doh.gif lotuliukas.gif

Ir pomidorai jau kokie pas visas blink.gif nieko sau thumbup.gif (gal ir mano jau bus tokie kai savaitgali nuvaziuosim g.gif )
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 05, 15:33)
Nu nežinau ką padarėt su ta paprika,bet dar yra daigų turguje.Nusipirkite,tai derliaus turėsite.per sunki gal žemė.Ar dažnai liejote?

Tai reiskia rauti lauk, verysad.gif Ir gerai,geriau nusipirksiu pomidoru dar,nelabai kas ir valgys tas paprikas. smile.gif
Atsakyti
As galvojau ,kad man vienai taip ,del pomidoru auginimo lotuliukas.gif
Atsakyti
as ir tokia pat drauge lotuliukas.gif kai iseinu i lauka tai namiskiai zino kur ieskot, jei ne vienam tai kuriam nors siltnamyje tikrai ras thumbup.gif ir tupineju apie juos....dabar dar petunijas bandau uzaugiint dideles tai va sukuos smile.gif ziuriu mano juodi pomidorai jau pomidoriuka augina, nors sake kad jie velyvi... g.gif o kas del papriku tai atrodo nesodinau giliai, bet geltonos, tikros susnos.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 05 birželio 2009 - 20:23
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 06 05, 21:19)
as ir tokia pat drauge lotuliukas.gif kai iseinu i lauka tai namiskiai zino kur ieskot, jei ne vienam tai kuriam nors siltnamyje tikrai ras thumbup.gif ir tupineju apie juos....dabar dar petunijas bandau uzaugiint dideles tai va sukuos smile.gif ziuriu mano juodi pomidorai jau pomidoriuka augina, nors sake kad jie velyvi... g.gif  o kas del papriku tai atrodo nesodinau giliai, bet geltonos, tikros susnos.... blush2.gif

Pas mane juodi irgi pomidoriukus augina,kaip jus purenat zeme apie pomidorus ar su kokiu irankiu ,ar atsargiai reikia su rankom ,as bijau pazeisti saknis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 05, 21:26)
Pas mane juodi irgi pomidoriukus augina,kaip jus purenat zeme apie pomidorus ar su kokiu irankiu ,ar atsargiai reikia su rankom ,as bijau pazeisti saknis schmoll.gif

as tai rankom purenu, saknu nelieciu, nes ju pas mane pavirsiuj nematyt.
Atsakyti
toliau nuo pomidoro purenu kapliuku mazu, o prie pacio pomidoro nelabai ir purenu kai saknys pavirsiui matos, tada zoles nuraunu ir tiek ax.gif
Atsakyti
Aš tai pomidorų daigus sodinu giliai, t.y. beveik iki pirmo didesnio lapo.Žemę purenu mažu kauptuku, nes kažkur skaičiau, kad reikia apie 5-7cm gylio supurenti.O purenu maždaug kasdien...... nžn ar gerai darau?
Šiandien oras vėl super šaltas, nieks neužaugs, teks šiltnamiuose pečius kūrent doh.gif
Atsakyti