Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(pumpocka @ 2009 06 04, 14:06)
Aiskiau manau jau ir but negali 4u.gif  Bet cia ziuriu pomidorai paremti ant tvoros? g.gif  Labai jau idomiai,as tai su spagatu risu.

Nu dabar tai jau aišku. Vakare imsiuos darbo, nes mačiau, kad tokių "pazastu" pas manes yra, nors dar nei vienas nezydi. smile.gif Aciu visoms uz pagalba smile.gif
Atsakyti
isskabant pazasti palikit koteli kokio 1 cm, o ne visiskai islauzkit rolleyes.gif islauzus vel augs toj vietoj nauja pazastele, o palikus maza kotelio dali nebeaugs, bus maziau darbo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 06 04, 21:28)
isskabant pazasti palikit koteli kokio 1 cm, o ne visiskai islauzkit rolleyes.gif islauzus vel augs toj vietoj nauja pazastele, o palikus maza kotelio dali nebeaugs, bus maziau darbo blush2.gif

geras bigsmile.gif va shito ir as nezinojau bigsmile.gif visada skabiau su viskuom ax.gif

o siaip kazkokia nesamone: shiltnamyje paprikos stovi su keturiais nugeltusiais lapais, ir tie patys kabo kaip padziauti- ziuret ner i ka schmoll.gif o vienas "prasciausias" daigas dar likes namie, balkone- beveik nelaistytas , visai nepriziuretas jau kad uzaugo, kad uzbujojo blink.gif sakiau dabar perkelti reikes i shiltnami tai bus milzinas tarp susnu doh.gif matyt visai augint nemoku jei augalai shitaip dziaugiasi kai as prie ju nelendu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 06 04, 22:15)
geras bigsmile.gif  va shito ir as nezinojau  bigsmile.gif  visada skabiau su viskuom  ax.gif
o siaip kazkokia nesamone: shiltnamyje paprikos stovi su keturiais nugeltusiais lapais, ir tie patys kabo kaip padziauti- ziuret ner i ka schmoll.gif  o vienas "prasciausias" daigas dar likes namie, balkone- beveik nelaistytas , visai nepriziuretas jau kad uzaugo, kad uzbujojo blink.gif  sakiau dabar perkelti reikes i shiltnami tai bus milzinas tarp susnu doh.gif  matyt visai augint nemoku jei augalai shitaip dziaugiasi kai as prie ju nelendu  doh.gif  lotuliukas.gif

man ir paprikos nabages, net gi tos nekaip pirktos is turgaus atrodo, geltonos nors jos dar ziedelius po biski krauna, o mano tai liudnas tango, dar spragiai skyles lapuose padare tai atrodo kaip susaudytos blush2.gif o kur buvo palikusios mazytes durpese augt tai pralenke visa galva ax.gif nzn ar zeme joms nepatinka ar kad meslu i ja yra privesta.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 06 04, 23:22)
o kur buvo palikusios mazytes durpese augt tai pralenke visa galva ax.gif nzn ar zeme joms nepatinka ar kad meslu i ja yra privesta.... g.gif

drinks_cheers.gif lygiai taip ir pas mane : kur visaip kaip priziuretos tai bando nudvesioti, o kur numesta durpiniam indelyje tai uzbujojo taip kad i paroda galima vezti doh.gif lotuliukas.gif (net gaila kad tik viena tebuvo ismetimui skirta doh.gif )
Atsakyti
o as su taips savo pomidorais ir siltnamiu, tai kiap isprotejusi, jau vyras sako pati nezinai kas darosi, buvau palikusi atidaryta, tai vakar uzkeliau veja, kad vaziuojam i soda uzdaryti siltnami reikia, nes salta labai, tai va, vakar nuvarem uzdarem, o siandien doh.gif doh.gif doh.gif , nezinau kaip pas jus mergaites, bet pas mus saule nuo pacio ryto, tai dabar man opomidorams sakes bus, iskeps.
Atsakyti
man ir paprikos nabages, net gi tos nekaip pirktos is turgaus atrodo, geltonos nors jos dar ziedelius po biski krauna, o mano tai liudnas tango, dar spragiai skyles lapuose padare tai atrodo kaip susaudytos blush2.gif o kur buvo palikusios mazytes durpese augt tai pralenke visa galva ax.gif nzn ar zeme joms nepatinka ar kad meslu i ja yra privesta.... g.gif

Nu buvo orai ne kokie.Bet gal pasodinote mažytes?Ar per giliai įkišote į žemę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 05 birželio 2009 - 06:56
o as su taips savo pomidorais ir siltnamiu, tai kiap isprotejusi, jau vyras sako pati nezinai kas darosi, buvau palikusi atidaryta, tai vakar uzkeliau veja, kad vaziuojam i soda uzdaryti siltnami reikia, nes salta labai, tai va, vakar nuvarem uzdarem, o siandien doh.gif doh.gif doh.gif , nezinau kaip pas jus mergaites, bet pas mus saule nuo pacio ryto, tai dabar man opomidorams sakes bus, iskeps.
Atsakyti

pas mane mėšlo irgi yra,tik tiek,kad arklio .O dėl spragių naikinti jas ?Pas mane irgi su skylėm paprikos ,kai kurios.Bet šiaip labai gražios
Atsakyti
jau SM stringa rytais, po kelis kartus ta pati paraso
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 06 05, 07:53)
jau SM stringa rytais, po kelis kartus ta pati paraso

Nu jo ,nesupratau g.gif .Paskaičiau,kad apie paprikas kalbate ,o nemačiau,kad pomidorų tema blush2.gif .
Atsakyti
nu ir paprikos blink.gif blink.gif blink.gif Mano lyg buvo pradėjusios augt, bet sustojo ir kaži, ar kas iš jų dar bus.

Užtat pomidorus vakar aplankiau. Grožis wub.gif Tokių stipruolių dar neturėjau. Kai kurie jau su pomidoriukais. 'Betos' žydi kaip išprotėjusios. Ir lauke atsigavę, žaliuoja, žydi.
Atsakyti