Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Lelina,cia is kompo pragooglintas paveikslelis,tai nezinau.
Pazastis turi visu rusiu pomidorai,tai tokia ataugele tarp stiebo ir lapo.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 03, 23:13)
Pazastis turi visu rusiu pomidorai,tai tokia ataugele tarp stiebo ir lapo.

O ta ataugele su lapais ? Ryt ryte paziuresiu kas ten pas mane byksta? O dabar jau nebeizlibinsiu blink.gif
Atsakyti
MERGAITES,kurios galit ikelkit nuotrauka,su konkrecia pomidoro pazastimi,naujai auginanciom merginom bus labai aisku.As ikelciau,bet jau islekiu,busiu tik po savaites.
Taip ta ataugele,tai mazas tikras pomidoriukas.Ta atauga isaugs tarp lapo ir stiebo nauju didziuliu pomidoru ir pomidoras taps su keliom virsunem,bet neves pomidoru.Butinai reikia skabyti.
Paprasiau gal mergaites nuotrauka ikels.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 03, 23:26)
MERGAITES,kurios galit ikelkit nuotrauka,su konkrecia pomidoro pazastimi,naujai auginanciom merginom bus labai aisku.As ikelciau,bet jau islekiu,busiu tik po savaites.
Taip ta ataugele,tai mazas tikras pomidoriukas.Ta atauga isaugs tarp lapo ir stiebo nauju didziuliu pomidoru ir pomidoras taps su keliom virsunem,bet neves pomidoru.Butinai reikia skabyti.
Paprasiau gal mergaites nuotrauka ikels.

Aciu labai, palengvintumete man uzduoti, nes dabar tikrai nieko nesupratau... ax.gif
Atsakyti
kai perauga paskui sunkiai matosi.Nu bent aš dvi viršūnes palieku ...Ir sunoksta viskas.O dabar ką tik paskaičiau ,kad sungold visai nereikia sakbyti,o tai liksiu su keliais pomidorais.Nes jie mažiukai ,tai spėja visi sunokti.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 04, 09:54)
kai perauga paskui sunkiai matosi.Nu bent aš dvi viršūnes palieku ...Ir sunoksta viskas.O dabar ką tik paskaičiau ,kad sungold visai nereikia sakbyti,o tai liksiu su keliais pomidorais.Nes jie mažiukai ,tai spėja visi sunokti.

Jooo, ne ka lengviau man... doh.gif

Ar teisingai supratau: jei is veino lapo nuo stiebo eina keli lapai, tai viena nuskini ?
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 06 04, 12:29)
Jooo, ne ka lengviau man...  doh.gif

Ar teisingai supratau: jei is veino lapo nuo stiebo eina keli lapai, tai viena nuskini ?

Jau GREISI 1 nuotraukoje labai aiškiai parodė.....
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2009 06 04, 12:37)
Jau GREISI  1 nuotraukoje labai aiškiai parodė.....

Aztvirtinti norejau... Tai taip ?
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 06 04, 11:29)
Jooo, ne ka lengviau man...   doh.gif

o antroje nuotraukoje matosi mažiukai tokie,tai juos va ir skink kol neperaugo ,tad lengviau matysis.Nu lapas kaip lapas ,o pažastėlė matai tokią ir kaip viršūnę turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 04 birželio 2009 - 12:54
Man su tuo isskabimu irgi velniava gaunas,atrodo daznai prieinu paziuriu ar neturi pazastu,o vistiek pasidaro po dvi dideles sakas, doh.gif nors tiek gerai kad abi pomidoru duoda ir gerai issirpina.Vakar maciau jau maza pomidoriuka,va jei kaip sirdi gera thumbup.gif
Atsakyti
Visos nuotraukos ,kai skaboma ne mano .Įkeliu ką dar radau gal aiškiau pasidarys
Atsakyti
Aiskiau manau jau ir but negali 4u.gif Bet cia ziuriu pomidorai paremti ant tvoros? g.gif Labai jau idomiai,as tai su spagatu risu.
Atsakyti