Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(adra @ 2009 06 03, 16:27)
sveikutes 4u.gif

mano balkoniniai pomidorai ant palanges jau senokai su pomidorais tik kad saules mazoka nenoksta dar

http://public.fotki....s/p5310247.html

o siltnamyje jau zydi kai kurie pomidorai
http://public.fotki....s/p5310228.html
tie po desine tai veliau paseti tai mazesni is regilos ir greisi seklyciu  smile.gif
http://public.fotki....s/p5310230.html

po tokiu vaizdu maniskiam pasikavoti ir nebeislysti doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2009 06 03, 15:58)
uzsiimu pirma vieta juokingiausiu pomidoru augintoju sarase. nes kai pirkau, tai neturedama supratimo, maniau, kad zemaugiai bus  lotuliukas.gif daba stovi du, jau gana auksti ant palanges. ka as su jais darysiu, neisivaizduoju  doh.gif  lotuliukas.gif
gal kas nori vieno? keisciau i tikra zemaugi biggrin.gif

QUOTE(žostautė @ 2009 06 03, 16:21)
Taigi ant žemės balkone pastatot ir psio smile.gif
Šiaip jei norit galim pamainyt biggrin.gif Nors turiu ir yellow pearshaped, bet jie man labai patinka biggrin.gif O balkoninuką irgi laisvą turiu smile.gif

Ir aš turiu laisvą balkoninuką, bet pas mane jis antrojo sėjimo, tai tik 4 tikrus lapus turi, žydės tikrai negreit, tai gal žostautės gražesnis bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 06 03, 15:21)
Taigi ant žemės balkone pastatot ir psio smile.gif
Šiaip jei norit galim pamainyt biggrin.gif Nors turiu ir yellow pearshaped, bet jie man labai patinka biggrin.gif O balkoninuką irgi laisvą turiu smile.gif

O kazi ar nenumirtu pomidorai labai vejuotame balkone? unsure.gif
Atsakyti
Pomidorai megejai visokiu skersveju,bet stiprus vejai gali islauzyti. g.gif
Atsakyti
Siandien pas mus atveso ,tai siltnamio nebuvau atidarius ,vakare ziuriu pomidoru daigai aprasoje,kazin ar gerai bet laikyti atidara ar nebus per salta? schmoll.gif
ir dar kurmis parazitas darbuojasi schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 03 birželio 2009 - 20:34
as atidarau.nors trumpam.aisku jei saulutes nors truputukas yra.seip pas mane jie kiekviena ryta aprasoje.
Atsakyti
I kurmio skyle pripilk dilgeliu raugo.Na dregme negerai,bet ir atidaryti nakciai irgi salta,gali dar daugiau dregmes prisitraukti.As kai salta,tai tik praveriu dureles.
Atsakyti
Jauciu varau praversiu duris,o raugo kaip sykis turiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 03 birželio 2009 - 20:45
Tai negailedama i skyle pripilk,tik pamazu,kad ten priteketu.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 03, 21:51)
Tai negailedama i skyle pripilk,tik pamazu,kad ten priteketu.

Aciu ,buciau tik uzpylus ,o dabar labai aiskiai pasakyta 4u.gif
Atsakyti
Prasome nepykti, jei as vel paklausiu jau visiems seniai zinomo dalyko: kaip tas "pazastis" pomidorams sutvarkyti. Kiek perskaiciau tai nesupratau, ar jos yra visu rusiu pomidoruose ar kaip? Gal galite man su paveiksliukais paaiskinti? blush2.gif As pirmus metus auginu, tai nieko pati nemoku (mociute kiek pamokina) va, kad ir primoke, kai i siltnami kelsiu, kad butinai juos gulsciomis sodinciau, kad jie turetu galimybe tiestis ir taip savo stieba sustiprinti, bet as pasirodo juos per daug prie zemes pavertusi pasodinau, tai kitiems net "atsistoti" reikejo padeti biggrin.gif Gyveni, kaip sakoma, ir mokaisi ...
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 06 01, 09:40)
Kadangi as uzdariau,tai ir atidarau nauja temuke.
Auginkim toliau pomidorus.
Papildyta:
user posted image

Kadangi siuo metu intencyviai ieskau tu sirales formos lazdu pomidorams paramstyti ir ziuriu nuotraukoje kazkas lyg ir panasaus? AveM? Kas cia pas tave per "ramstis"
Atsakyti
sveikos mergaites,pas mane i siltnami isimete juodos skruzdes,gal zinot kaip jom atsikratyti g.gif
Atsakyti