Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(AveM @ 2009 06 02, 15:46)
Auga visas pomidoro stiebas,aplink ji lapai-bet dar tarp lapo ir stiebo uzauga maziukas augliukas,va ji graziai ir islauzk.Na gal suprasi kaip parasiau.

supratau - aciu, nu bet jau kaip nudepiliavau tai du kibirai pazastuku buvo, vaje kiek chlamo palikus buvau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2009 06 02, 21:02)
O aš bandysiu atspėti: kiek man žinoma tokia pravardę turi krepšininkas Rimas Kurtinaitis.Ar atspėjau Naitai?

drinks_cheers.gif

QUOTE(dooovile @ 2009 06 02, 21:14)
man irgi tokia mintis buvo kilusi, po to emiau galvoti ka tokie pareishkimai parashe gali reiksti  g.gif

taip išreiškiu savo nepasitenkinimą tuo, kad legendinis žalgirietis treniruoja Vilniaus "Statybą" ir dar laimėjo prieš Žalgirį..

QUOTE(Nome @ 2009 06 02, 23:30)
Dėl Kurčio, manau, jokios pikantiškos istorijos nėra  biggrin.gif . Kadangi jis treniruoja Vilniaus Lietuvos Ryto krepšininkus (juolab, jie nugalėjo Žalgirį šiemet), todėl ir atsirado toks užrašas naito paraše. Atspėjau?  cool.gif

100 proc.
Bet jau sena istorija... reiks susitvarkyt parašą.
oi kaip prašysis dabar Kurtis į Žalgirį, oi kaip prašysis.. Į Žalgirį atėjo pinigai.

nu ne į temą.. bet pasikalbėjom cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2009 06 03, 09:34)
supratau - aciu, nu bet jau kaip nudepiliavau tai du kibirai pazastuku buvo, vaje kiek chlamo palikus buvau doh.gif

Taip pazastys auga galingai ir greitai. biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, sakykite, kokio mazdaug ugi pasiekia Yellow pearshaped ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 03 birželio 2009 - 13:20
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 06 02, 22:41)

va cia ikeliu is raugu temos, kur galima panaudot pomidoru lapus....

Viskas. Dabar man jau galutinai aišku, kad augalų priežiūroje (bet kokių) turiu vadovautis savo nuojauta - ji visada pasitvirtins.
Nuolat būna, kad darau arba noriu daryti kažką neįprasto, bet nesuvokiu, kodėl. Tik praėjus daug laiko sužinau, kodėl tas ar anas "keistas" veiksmas naudingas doh.gif
Kad ir vakar - nuskabiau pomidorų lapus, o viduje toks keistas jausmas, kad juos reikia užpilti vandeniu, nes čia vaistai. Bet galvoju, na, kas per nesąmonė schmoll.gif
pasirodo, tikrai! bigsmile.gif Neskaičiau to raugų temoje ir nesu dar niekada girdėjusi apie tokį panaudojimą schmoll.gif
ir dar daugybė daugybė dalykų yra buvę su augalais, gėlėmis, daržovėis, tiek nesąmonių pridarydavau, eksperimentų, vien iš to keisto jausmo viduj - pasiteisindavo lotuliukas.gif

Dabar aišku, reikia klausyti širdies wub.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

mano balkoniniai pomidorai ant palanges jau senokai su pomidorais tik kad saules mazoka nenoksta dar

http://public.fotki....s/p5310247.html

o siltnamyje jau zydi kai kurie pomidorai
http://public.fotki....s/p5310228.html
tie po desine tai veliau paseti tai mazesni is regilos ir greisi seklyciu smile.gif
http://public.fotki....s/p5310230.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adra: 03 birželio 2009 - 14:28
QUOTE(Dzhine @ 2009 06 03, 14:19)
Laba diena, sakykite, kokio mazdaug ugi  pasiekia Yellow pearshaped ?  4u.gif

Aukšti jie, tikrai ne miniatiūros mirksiukas.gif
Atsakyti
Adra,labai grazus pomidorai.As kai pamatau tokius man sirdis suskausta,kada dar maniskiai tokie bus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 06 03, 14:37)
Aukšti jie, tikrai ne miniatiūros  mirksiukas.gif

uzsiimu pirma vieta juokingiausiu pomidoru augintoju sarase. nes kai pirkau, tai neturedama supratimo, maniau, kad zemaugiai bus lotuliukas.gif daba stovi du, jau gana auksti ant palanges. ka as su jais darysiu, neisivaizduoju doh.gif lotuliukas.gif
gal kas nori vieno? keisciau i tikra zemaugi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 03, 15:54)
Adra,labai grazus pomidorai.As kai pamatau tokius man sirdis suskausta,kada dar maniskiai tokie bus. doh.gif

uzaug greit nepergyvenk biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzhine @ 2009 06 03, 15:58)
uzsiimu pirma vieta juokingiausiu pomidoru augintoju sarase. nes kai pirkau, tai neturedama supratimo, maniau, kad zemaugiai bus  lotuliukas.gif daba stovi du, jau gana auksti ant palanges. ka as su jais darysiu, neisivaizduoju  doh.gif  lotuliukas.gif

na pas mane siais metais tie balkononiai irgi kazko auksti uzaugo o seklos tos pacios nuo anu metu buvo like pokelyje smile.gif
Atsakyti
As ir nesuprantu nuo ko cia priklauso ju ugis.Kaimyne,mama ir as auginam ta pacia rusi.Pas jas normalus,mano uzauga kaip medziai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2009 06 03, 15:58)
uzsiimu pirma vieta juokingiausiu pomidoru augintoju sarase. nes kai pirkau, tai neturedama supratimo, maniau, kad zemaugiai bus  lotuliukas.gif daba stovi du, jau gana auksti ant palanges. ka as su jais darysiu, neisivaizduoju  doh.gif  lotuliukas.gif

Taigi ant žemės balkone pastatot ir psio smile.gif
Šiaip jei norit galim pamainyt biggrin.gif Nors turiu ir yellow pearshaped, bet jie man labai patinka biggrin.gif O balkoninuką irgi laisvą turiu smile.gif
Atsakyti