oi mergaites kokios jus greitos
kiek daug prikalbejot jau. na rodausi ir as
http://picasaweb.goo...800487835835810http://picasaweb.goo...800585749735666http://picasaweb.goo...800671321979602http://picasaweb.goo...800868677472562http://picasaweb.goo...801159688353906http://picasaweb.goo...801234016107138gal zinot kas mano paprikom?
http://picasaweb.goo...800976190657874http://picasaweb.goo...801079781978290dilgeliu arbata nepiknaudziaukit, ji skatina kraujo kresuma,stiprina gimda
Papildyta:va cia ikeliu is raugu temos, kur galima panaudot pomidoru lapus....
Pomidoras. Naudojami nugenėti lapai, nuėmus derliu ir šaknys. Užpilais ir nuovirais purškiame augalus nuo obuoliniu, rapsiniu vaisedziu, lapus griaužiančiu kenkėju bei kopūstiniu pelėdgalviu vikšrų, taip pat daržoves nuo amaru, kopūstiniu baltuku, pieviniu drugeliu viksru, erkiu.
Nuovirui 4 kg žaliosios mases užpilame 10 l vandens, palaikome 3-4 val., paskui 30 min paviriname ant silpnos ugnies. Atvėsiname, nukošiame, o mase išspaudžiame. Supilame i sandaru inda ir laikome saltoje patalpoje. Nuoviras išlieka veiksmingas beveik metus. Prieš naudojimą praskiedžiame vandeniu (1:2) ir i 10 l paruosto tirpalo įdedame 40 g muilo.
Pasodinus pomidoru tarp agrastu, šiuos mažiau puola agrastiniai pjūkleliai ir ugniukai.