Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(AveM @ 2009 06 02, 16:55)
Nu labai teisingai parasei,tai yra pomidoru pazastu depiliacija. biggrin.gif

bet ir tos pazastys ir auga tokiu greiciu.seip pacio pomidoro augimo kaip ir nepastebi,bet pazasteliu ir visokiu kitu ugliuku doh.gif maniskiai zydi,bet kol kas nemezga verysad.gif as jau tokia be kantrybes doh.gif dukra megzta pomidorus tai laukiu ju nezinia kaip.
Atsakyti
Tai visada to kas nereikia auga daug greiciau nei laukiamas vaisius.As irgi jau atrodo apskabau visus pazastis,kita diena ir vel randu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 02, 17:13)
Tai visada to kas nereikia auga daug greiciau nei laukiamas vaisius.As irgi jau atrodo apskabau visus pazastis,kita diena ir vel randu. biggrin.gif

butent.kaip ir su plaukais pas zmogu kur reikia tai neauga,bet kur nereikia doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ir aš noriu savo Ryčius parodyti, kol dar kurklys nepatvarkė.....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2009 06 02, 17:48)
Ir aš noriu savo Ryčius parodyti, kol dar kurklys nepatvarkė.....
user posted image

tik nesupykit,bet kuoliukai pomidorams rist tai gigantiski blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 02, 16:56)
tik nesupykit,bet kuoliukai pomidorams rist tai gigantiski blush2.gif

žinok, pas mane irgi gigantiški, ax.gif nes kai pomidoras išauga su daugybe žalios masės ir vaisiais, tada jie vos atlaiko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 02, 18:25)
žinok, pas mane irgi gigantiški, ax.gif  nes kai pomidoras išauga su daugybe žalios masės ir vaisiais, tada jie vos atlaiko  doh.gif  lotuliukas.gif

as suprantu tiesiog kop patsp pomidoras dar nedidelis tie kuolai gerai atrodo thumbup.gif as su trikotszinem juostom pririsau.jauciu bus blogai g.gif nutemps su viskuo kai paugs.
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 02, 18:29)
as suprantu tiesiog kop patsp pomidoras dar nedidelis tie kuolai gerai atrodo thumbup.gif as su trikotszinem juostom pririsau.jauciu bus blogai g.gif nutemps su viskuo kai paugs.

Jooooo gal foto taip atrodo, bet kai būna dauggggg pomidorų tai pats tas.O trikotažinės virvelės tikrai išsitemps, aš rišu su špagatu.
Atsakyti
žinot.. išdepiliavau aš "pažastis" pomidorams.. o tuo pačiu ir po du tris lapus nuskyniau.. nu nežinau, kodėl.. taip pasirodė.

Tai atėjus mama mane truputį išbarė, kad per anksti dar aš tuos lapus nuskabiau..

pakomentuokit prašau, kaip ten dėl tų lapų šiuo metu, kai žiedau dar tik kraunami, jau matau, bet dar nežydi..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 06 02, 19:26)
žinot.. išdepiliavau aš "pažastis" pomidorams.. o tuo pačiu ir po du tris lapus nuskyniau.. nu nežinau, kodėl.. taip pasirodė.

Tai atėjus mama mane truputį išbarė, kad per anksti dar aš tuos lapus nuskabiau..

pakomentuokit prašau, kaip ten dėl tų lapų šiuo metu, kai žiedau dar tik kraunami, jau matau, bet dar nežydi..

Na, gal mama ir iš dalies teisi.Reikėjo sulaukti bent žydėjimo, nebent jau tie lapai buvo pageltę ar panašiai.Na,bet nieko užaugs... ir aš esu megėja šakelių skabymo.
Atsakyti
ne, nebuvo lapai geltoni. Buvo vešlūs, žali unsure.gif gerai skynėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 06 02, 18:30)
gerai skynėsi  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

p.S. naitai, kas tas Kurtis?
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2009 06 02, 07:17)
o kaipgi tavieji susnos jauciasi? Gal jau visai atsigave?

savaitgali padarysiu foto sesija jei bus ka fotografuot doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti