Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Kadangi as uzdariau,tai ir atidarau nauja temuke.
Auginkim toliau pomidorus.
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 01, 10:38)
Kadangi as uzdariau,tai ir atidarau nauja temuke.
Auginkim toliau pomidorus.

ir vel po nosim uzdare tema doh.gif jau 2 karta doh.gif nu kas liecia chemines trasas tikiuos nepadariau daug zalos.ikalbejot daugiau nesicheminsiu rolleyes.gif
Atsakyti
As siemet prisipirkau visokiu "pagardu",bet merginos cia kai parase,kad uztenka viso to kas auga aplinkui,tai ir stovi mano chemines medziagos liesiu visokiais raugais.
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 01, 09:41)
ir vel po nosim uzdare tema doh.gif jau 2 karta doh.gif nu kas liecia chemines trasas tikiuos nepadariau daug zalos.ikalbejot daugiau nesicheminsiu rolleyes.gif

Nepriimk asmeniškai,tik kad aš tuos pinigus geriau jau kur kitur išleisiu mirksiukas.gif .Tarkim Kėdainių šiltnamiuose pompuoja trąšomis kėkvienu laistymu,tad su dėlgėlėm nepakenksim manau.Juk pomidorus ne taip dažanai laistom.Nuo trečiadienio vėl atšąlimas unsure.gif .
Atsakyti
Mes asmeniskai nepriimam,o tiesiog isiklausom i gerus patarimus.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 01, 10:44)
As siemet prisipirkau visokiu "pagardu",bet merginos cia kai parase,kad uztenka viso to kas auga aplinkui,tai ir stovi mano chemines medziagos liesiu visokiais raugais.

nu as siemet jau pasicheminau.ziuresim ar imanoma be chemijos uzsiaugint.pati taip pat 60 l backute dilgelikiu turiu.
Atsakyti
50 psl per mėnesį biggrin.gif
Man ir su dilgelėm bei arklio kaka aiškiai per daug azoto buvo, nes lapus bandė raityt, tai tikiuosi be chemikalų apsieit kaip nors...

Atsakyti
Sveikos, pomidorų augintojos biggrin.gif
Vakare žadu įmesti kelias foto-padėsit nuspręsti, kurie iš jų yra Raudonkepuraitė (jei iš vis tokių yra cool.gif)
Atsakyti
O as nuo treciadienio desimciai dienu isvaziuoju,tai pomidorai lieka mamos prieziuroje.Dar suprantama jai bus gana sunku,nes reikes vazineti ir mano namus priziureti ir savo.O dar jei nuo treciadienio atsals,tai su tuo siltnamio atidarymu uzdarymu neaisku kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 01, 09:47)
nu as siemet jau pasicheminau.ziuresim ar imanoma be chemijos uzsiaugint.pati taip pat 60 l backute dilgelikiu turiu.

Aišku žemę reikia pagerinti iš rudens apdėti kokiais šiaudais ,ar sideratą pasėti .Kartais šiltnamiuose žmonės turi pačią blogiausią žemę.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 01, 10:45)
Nepriimk asmeniškai,tik kad aš tuos pinigus geriau jau kur kitur išleisiu mirksiukas.gif .Tarkim Kėdainių šiltnamiuose pompuoja trąšomis kėkvienu laistymu,tad su dėlgėlėm nepakenksim manau.Juk pomidorus ne taip dažanai laistom.Nuo trečiadienio vėl atšąlimas unsure.gif .

nepriimu.tiesiog be sudo nebus grudo. blush2.gif nu s... suprantu kaip vienokai ar kitokia trasa.gal but save pateisinsiu,bet ar visus trukstamus elementus galima gaut ir naturaliu trasu.meslas irgi naturalus,bet kazkurioj temoj jis nebuvo paminetas kaip tinkama trasa.gal as kazko nesupratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 01, 09:47)

QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 01, 09:50)
Aišku žemę reikia pagerinti iš rudens apdėti kokiais šiaudais ,ar sideratą pasėti .Kartais šiltnamiuose žmonės turi pačią blogiausią žemę.

aš pernai dariau eksperimentą. Nualintoje žemėje šltnamyje auginau pomidorus ir griežtai atsisakiau juos tręšti. Visiškai. Tai davė tiek vaisių, kad akys šoko ant kaktos blink.gif net nesitikėjau. Šiaip augino ir lapus be proto gausiai, ir vaisius, bet lapus vien dėl tankumyno ir ligų skyniau, tai vaisių tikrai nespėjom valgyti (nuo 13 pomidorų, berods).
Gal kad vandenį "užkalbėdavau", gal todėl taip augo lotuliukas.gif
Šiemet nespėjom prisivežti naujos žemės, tai skaudama širdim sodinau į tą pačią, baisią ir nederlingą. Tai dilgėlėm užsiimsiu mirksiukas.gif dėl viso pikto ax.gif nors kol kas pomidorai auga, mezga... blink.gif
Atsakyti