QUOTE(dolly` @ 2009 06 19, 11:54)
taip, cia "nauja tradicija"
anksciau dovana budavo tik nuo krikstateviu vaikiukui.... vat as irgi nesuprantu tu dovanu visiems dovanojimo-krikstateviams, seneliams
prie ko jie is viso? tada reiktu dovanu ir dedem, tetom, o kur dar pusbroliai... jie juk irgi seima. svente vaiko, tai suprantu dovanos jam
mes nedarysim jokiu dovanu kitiems
QUOTE(aukseliuke @ 2009 06 19, 17:21)
Dovaneles visiems smagu gauti, bet ar butina jas dovanoti per krikstynas. Nesuprantu as tos ''naujos mados''
nu rimtai
Galima iteikti kokius nors isakymus krikstateviams, seneliams, to ir pakanka manau, bet cia jau kiekvienas sprendzia pats. Uztenka ir to, kad svente mes padarome, juk viskas kainuoja, tai dar jei kiekevienam dovaneles.....bankrotas butu
QUOTE(Izabelee @ 2009 06 19, 15:11)
Pritariu 100%
Mes nei krikstateviams, nei seneliams neteikem dovanu,o kam tas balaganas? Mums, krikstateviams, taip pat teveliai neiteike dovanu ir zinot ka, ogi aciu Dievui
Gal kam savanaudiskai pasirodys, bet kadangi mes turim savo nuostabu vaikeli, tai mieliau gertume is puodelio su savo vaiko atvaizdu nei su kito(kad ir koks jis mielas bebutu),bet cia mano asmenine nuomone....tokia dovana uzkisciau giliai....
na ko jūs čia piktinatės
. kas nori, tas dovanoja, kas nenori- nedovanoja. Negi manot, kad jeigu sukritikuosit šią idėją, tai tie, kas norėjo dovanot, apsigalvos?
o dėl puodelių, tai kadangi čia mane liečia, atsakysiu. aš rinkau dovanas, atsižvelgdama į žmones, kuriems tos dovanos teikiamos. Nedovanoju jų tiems, kurie giliai užkištų.
Neabejoju, kad krikštatėviai juos naudos pagal paskirtį.
Estete, ačiū už temutės paspalvinimą, labai gražu, kaip visada